Şimdi Ara

Twitter Kapatıldı / Ana Konu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.258
Cevap
41
Favori
75.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

- 30 martı bekliyorsun
    - oy vermeye gidiyorsun
    - boş oy atmıyorsun
    - malum partiye oy vermiyorsun

özgürsün!
  • Kandırdılar milleti...

Mağduruz diye geldiler hırsızlık yaptılar hakkımızı yediler...

Bir daha zor oy alırlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Adam dururun dedi durmadınız susun dedi susmadınız ee olacağı buydu "oğlum bak git" olayı yaşında en sonunda adam twitterı kapattı.

Twitter zaten siyase yerine döndü anasını satayım seviye kalmadı ki

O adam kim ki bize susun diyor. 21.yy'da hangi başbakan böyle talimatlar verebiliyor? Küfür, hakaret varsa git mahkemeye ver.

Twitter siyaset yönüne döndü, kapatalım mantığına sahip olmak. kafan güzelmiş kardeşim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: hawk1903

quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

Arkadaşlar kesinlike sokağa çıkmayın. Bilerek kapattılar, botları da hastag yaptı sokağa çıkıyoruz diye. Milleti gaza getirip, vay efendim benim yaptığım kaldırımı yıktılar eveeeet bunu da yaptılar deyip nara atacak. Haklıyken haksız duruma düşürmeyin bizi.

+sonsuz

Oyuna gelmeyin. Küçük beyinleriyle yapabilecekleri anca bu.

Twitter Kapatıldı / Ana Konu

bot kullanarak bunu tt yaptılar ama herkesi kendileri gibi zannediyorlar ve milletin buna kanacağını düşünüyorlar. kendilerince umutsuz çabalıyorlar.

• Milletin karısına ölmüş anasına babasına küfür et.Doğru yalan ne varsa ağzına geleni söyle sonra sekmeyi kapat .Tabi ya..Twitter ofisini açacak öyle açılacak öyle elindeki klavyeyle hababam desteksiz atmayacaksın artık. Bu arada zamanında Atatürk'e hakaret edildiği içinde youtube kapatılmıştı oda bunun gibi haklı sebeplerle.O zaman nerdeydiniz yav oda bu hükümet zamanında olmuş idi
  • Allah'tan korkmayanlar Twitter'dan korktu....
  • gül tayyibe ayar verdi üstüne haramzadeler seçim öncesi ortalığı sarsaacak bir kayıttan bahsederken, padişahımız emretti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurowision

quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

akp ye oy vericem büyük ihtimalle. twitter'da kullanmıyorum (şirket adına bir hesap var ama facebook a bağlı ve pek aktif değil) öylesine bir tane kişisel hesabım var yani beni etkilemeyen bir engelleme,

ama bu tür yasaklar olmamalı!

konu kalabalık göremedim acaba kapanma nedeni nedir yani hükümet mi kapamış yoksa zamanında bir mahkeme başvurusu ve sonrasında olan saçma bir karar mi?

Neden peki oy atacaksın?meraktan soruyorum.kendi bile bıraktı montaj demeyi.bu kadar yolsuzluğun ustune bi de diktatörlük.30 Mart'ta yine çıkıp %40-45 oy alacak.aklim almiyor gercekten.

Çünkü adam hizmet yapıyor diğerleri gibi, geçmiştekiler gibi sadece yemiyor. Twitter senin karnınımı doyuruyor?

Ne hizmeti?3 kilo makarna seçmenine sormadım ben soruyu.

Makarnayı hor mu görüyorsun? Makarna değil çeyrek ekmek bulamayan açlıktan ölen insanlar var bu dünyada. Ayrıca yardımlardan makarna aldığımız felanda yok. Sizin gibilere iyilik yaranmaz zaten fakirlere ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yapmayıda hor görüyorsunuz gerçekten yazık, sizlere karneyle ekmek dağıtmalı ondan sonra aklınız başınıza gelir.

tutsak yaşamaktansa , aç ama özgür ölürüm daha iyi .. sen daha insan olamamışsın onu öğren. insanın doğasında tutsaklık yoktur. akp iş miş yapmıyor. şu an dolar karşısında ne kadar ezik bir maaşın var onu düşün sen.. akp ülkeyi bitirdi. hırsız , dinsiz bir parti ..

• Bence deneme yapildi. Şu 25 mart günü bişeyler olacak deniliyor haftalar öncesinden. bunu biz bildigimize göre bu adamlar hayli hayli biliyor.
    Haa ne çıkacak ortaya kimse bilmiyor tabii. eğer kesilme olursa 25 mart günü facebook bile patlayabilir.

not: 25 mart belki tamamen balon olabilir. bilemeyiz tabii.

edit: ben deneme yapıldı dedim. ancak şimdi telefonla deneyince kapalı oldugunu gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 21 Mart 2014; 0:59:49 >
  • (bkz. lafa değil malafata bakmak.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

Rahat 15 kisiyi sikayet ettim. Adam ifade ozgurlugumuzu kistladin diye kufur ediyo boyle bi kafa yapisi olabilir mi . Kufur etmeyi ifade ozgurlugu sananlara az bile. Konuya gelecek olursak 1-2gun oicinde geri acilir muhtemelen burada suc devletin degil ki twittirin devletin kanunlarina uymuyisa karsi cikiyosa cezai islem uygulanmasi kadqr dogal ne olabilir ?

tapeler gerçek ve gerçeklerin yayınlanması medyanın görevidir ve twitterın bu konuda hiç bir suçu yoktur. tabiki tanımaycaklar türk mahkemelerini. esas sorun senin gibi halen koyun olup hırsızlıklarını örtmek adına yaptıklarını anlayamamanda..

Hakaret etmeden iki kelime yazamayan insanlarla tartismaya hic njyetim yok 15 gun sonra akillanirsan tartisiriz Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=1226080

Pencereyi kapa ?

• Başbakan twitterı kapatıyor, Ankara belediye
    başkanı dns değiştirip tweet atıyor.

saka gibi

insan hayret ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oliver Quinn -- 21 Mart 2014; 0:56:35 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Şunu savunanın kafasına...
  •  Twitter Kapatıldı / Ana Konu
  • Nihat Hatipoğluna twitterdan soru soracaktım soramadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Kendi kuyularini kazdilar

Ben giriyorum ne ayak?
    Twitter'ı kapatan ISS'ler: Turkcell, Vodafone, Avea ve Uydunet. Erişime açık olan ISS'ler: Superonline, TTNET, D-Smart İnternet. birde böyle bir paylaşım yapıldı

kademe kademe kapatıyorlar. 1-2 saat sonra sonucu görürsün.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

akp ye oy vericem büyük ihtimalle. twitter'da kullanmıyorum (şirket adına bir hesap var ama facebook a bağlı ve pek aktif değil) öylesine bir tane kişisel hesabım var yani beni etkilemeyen bir engelleme,

ama bu tür yasaklar olmamalı!

konu kalabalık göremedim acaba kapanma nedeni nedir yani hükümet mi kapamış yoksa zamanında bir mahkeme başvurusu ve sonrasında olan saçma bir karar mi?

Neden peki oy atacaksın?meraktan soruyorum.kendi bile bıraktı montaj demeyi.bu kadar yolsuzluğun ustune bi de diktatörlük.30 Mart'ta yine çıkıp %40-45 oy alacak.aklim almiyor gercekten.

Çünkü adam hizmet yapıyor diğerleri gibi, geçmiştekiler gibi sadece yemiyor. Twitter senin karnınımı doyuruyor?

Ne hizmeti?3 kilo makarna seçmenine sormadım ben soruyu.

Makarnayı hor mu görüyorsun? Makarna değil çeyrek ekmek bulamayan açlıktan ölen insanlar var bu dünyada. Ayrıca yardımlardan makarna aldığımız felanda yok. Sizin gibilere iyilik yaranmaz zaten fakirlere ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yapmayıda hor görüyorsunuz gerçekten yazık, sizlere karneyle ekmek dağıtmalı ondan sonra aklınız başınıza gelir.

Yapsın ben yapmasın demedim.sadece secimden 2 hafta once AKP mühürlü pusula verip bos pusulayı getir erzağı al demesin.4 yıl 0 hizmet,secimden 1 ay once hizmet baslar

• Çok saçma seçimden önce oy kaybedeceklerini bile bile niye kapattılar??? Ses kayıtlarına falan ak partililer inanmıyordu zaten. Seçimden sonra kapatsa anlarım da niye şimdi? Abi neler dönüyor ya

• Rahat olun , haklıyız kazanacağız !
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Adam dururun dedi durmadınız susun dedi susmadınız ee olacağı buydu "oğlum bak git" olayı yaşında en sonunda adam twitterı kapattı.

Twitter zaten siyase yerine döndü anasını satayım seviye kalmadı ki

Ne zamandan beri bir insanin istemedigi tarzda yazilar yazilinca ozgurlukler kisitlanir oldu ileri demokrasi olan bir ulkede?

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.