|
Twitter kodları yeniden yazılıyor, ismi değişebilir
-
-
700binlik kod 70bin e düşünce %10 kazanım mı oluyor.Benim matematik bilgimi gözden geçirmem mi lazım
-
"Aldım onu içeriye, cik cik ötsün diye. Pır pır ederken canlandı, ellerim bak boş kaldı"
Elon, fazla pır pır etme, kaçar yoksa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 4 Haziran 2023; 11:20:10 >
-
Matematik bilgini gözden geçir 700000x10/100=70.000
Not:Gerçi haklısın kazanım demiş,o kısım kafa karıştırıcı olabilir...
Kazanım değil de kazanç demek istiyorlarsa ChatGPT'nin cevabı şöyle:quote:
Kazancı hesaplamak için, başlangıç değerinden son değeri çıkararak farkı bulmanız gerekmektedir. Ardından, bu farkı başlangıç değerine bölebilir ve 100 ile çarparak yüzde kazancını hesaplayabilirsiniz.
Başlangıç değeriniz 700 bin ve son değeriniz 70 bin olduğuna göre:
Kazanç = Başlangıç Değeri - Son Değer
Kazanç = 700000 - 70000
Kazanç = 630000
Yüzde Kazanç = (Kazanç / Başlangıç Değeri) * 100
Yüzde Kazanç = (630000 / 700000) * 100
Yüzde Kazanç ? 90%
Sonuç olarak, 700 bin kodu 70 bine düşürdüğünüzde yaklaşık %90 kazanç elde etmiş olursunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilinmeyenses -- 4 Haziran 2023; 11:31:51 >
-
Demedi demeyin, dünyanın en büyük bankasını kurcak bu sitenin yeni adıyla beraber ,,,
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
“Yapılan çalışmalarda Twitter anasayfa düzenleyicisinin 700 bin olan kod satırının 70 bine düştüğü yani yüzde 10 civarında bir kazanım olduğu belirtilmiş.”
700 bin olan kod satırı 70 bin kod satırına düşüyorsa 630 bin satır kod kazanım var demektir.Bu da yüzde doksan kazanımı ifade etmez mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru 10 kat civarı olacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bankacılık bizim gibi bilgisayar meraklıları için en sıkıcı iş hayatta girmez Elon.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben gerekli işlemleri ve cevabı yazdıktan sonra herkes cevaplar zaten :)) .Keşke haklısın yazıp geçseydin.Haber'in kaynağını da inceledim orada da hata yapılmış,yani bu seferlik suç donanımhaber editörüne ait değil.
-
Ben de eşliden sıkılınca sitemi sıfırdan kodlardım , elon çok farklı bi kişilik
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende odamdaki koltukların yerlerini değiştirdim değişiklik iyidir
-
Elon zaten Paypal'ı satmamış mıydı? Adamın tam bankacılık olmasa da bir tecrübesi var öyle değil mi?
-
kodlar kısaltamazsınız
api anlamıyla kodlar kısalabilir
ama apiler bile kütüphane dosyalarına bağlı
ve kütüphane büyüklüğü açısından değişen bir şey olmaz.
ama ASM seviyesinde bir şeyler yaparsanız o başka bir süreç
zaten onuda anca yapay zeka yazabilir normal şartlarda
ASM de yazmaya insan ömrü yetmeyecektir.
ama bu noktada gerçekten çok hızlı çalışır.
özetle eğer eskisinden daha hızlı çalışıyorsa
büyük bir ihtimal işin içine ASM seviyesinde bir programlama
ve en çok eleştirdiği yapay zeka işin içine girmiş demektir.
yoksa oturmuş bir sistemi güncellemenin
güncelleme anlamıyla zaten yenilikçi bir eklenti eklemek dışında bir işlevi yok.
-
Bu iş Elon'u batırır söyleyeyim size.
-
Adam dünyanın en zengin insanı ama kaba etinden sallıyor çok garip :D
700k satırı 70k yapmış hele hele bak şu işe.
Yazılımda en zor işlerden biri refactorü bir kaç ayda yaptınız heeee. Vay vay yaoww.
Hadi diyelim bu olay gerçek kodlar azaldı, aynı işi daha az kodla yapmak önemli olan değil ki aynı şeyi daha az işlemle yapmak önemli olan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elon Musk geçenlerde Twitter logosunu geçici olarak Dogecoin logosu ile değiştirdiğine göre ileride bu logoyu kalıcı hale getirip Twitter'ın adını Barker olarak değiştirirse hiç şaşırmam.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
“Yapılan çalışmalarda Twitter anasayfa düzenleyicisinin 700 bin olan kod satırının 70 bine düştüğü yani yüzde 10 civarında bir kazanım olduğu belirtilmiş.” 700 bin olan kod satırı 70 bin kod satırına düşüyorsa 630 bin satır kod kazanım var demektir.Bu da yüzde doksan kazanımı ifade etmez mi? |
"Aldım onu içeriye, cik cik ötsün diye. Pır pır ederken canlandı, ellerim bak boş kaldı"
Elon, fazla pır pır etme, kaçar yoksa. |
700binlik kod 70bin e düşünce %10 kazanım mı oluyor.Benim matematik bilgimi gözden geçirmem mi lazım
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X