Şimdi Ara

Twitter kullanımıyla ilgili sorular ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben uzun zaman sonra twitter hesabıma girdim .

daha önce birilerine takip isteği gönderdim .bu takip isteklerini görebilir miyim ?

yada bu gönderdiğim takip istekleri zamanla silinirmi ?

2.sorum ise twitter analiz var , oraya girdiğimde en iyi takipçi kısmında birisi çıkıyor en iyi takipçi nedir ?

3.sorum ise son 28 günde profil ziyaretleri 250 kişi diyor .benim takipçim zaten 100 kişi 250 kişinin benim profilime son 28 günde bakacağınıda sanmıyorum .

Yardımcı olacak kişilere şimdiden çok teşekkür ediyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master88 -- 18 Ağustos 2020; 14:48:9 >

• 1.Gönderdigin takip isteklerini liste seklinde falan goremezsin. takip isteklerin de silinmez
    2.En iyi takipci baktigin ayin en yuksek takipcisi olan takipcindir
    3.250 senin profilinin ziyaret edilme sayisidir. bu illaki senin takipcilerin tarafindan olacak diye bir şey yok ya da ayni kisinin birden fazla profiline bakmasi da bu sayiyi arttirir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopfkino

1.Gönderdigin takip isteklerini liste seklinde falan goremezsin. takip isteklerin de silinmez
    2.En iyi takipci baktigin ayin en yuksek takipcisi olan takipcindir
    3.250 senin profilinin ziyaret edilme sayisidir. bu illaki senin takipcilerin tarafindan olacak diye bir şey yok ya da ayni kisinin birden fazla profiline bakmasi da bu sayiyi arttirir

Teşekkür ederim yorumlarınız için . 3 sorumuda cevap verdiniz . çok işime yaradı bu bilgiler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.