Şimdi Ara

TWİTTER VODAFONE PİŞMANLIKTIR HASHTAG ı AÇILMIŞ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    O zamanlar senin operatörün benim operatörüm polemiği yoktu,polemik çıkaranlar yoktu daha doğrusu. Herkes tecrübelerini kullanımlarını paylaşırdı geçerdi. Okuyan kararını verir gerekirse sorusunu sorardı bilen cevaplardı.
    Taraftar hatları populer olmuştu o aralar kampanyalardan dolayı,önce GSMobile tanıtımları yaptım sonra tüm takımları bir konuda topladım zaten tarifeler aynıydı,ismi takıma uyarlanmıştı. Bedava maç bileti elime geçiyordu dağıtıyordum.
    Bir gün futbol bölümünde arka arkaya aldigim cezaya kızdım bir daha 8 yıl girmedim. Yine kızarsam yine girmem bi 10 yıl benim işim belli olmaz. 10 yıl sonra belki emeklilere uygun tarife varmı, yaşlılar için değnek kampanyası var mı diye bakmaya geliriz her ne kadar millet abi 25 yaşında görünüyorsun dese de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 3 Haziran 2019; 20:30:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GENERALCELL

GsMobile,
    Meşhur konusu Tek yürek,tek takım,tek başlık GSMobile.'dır.

Cepsaat'i unutmadık piriciğim.

s.volkan ve diğerleri kayıplarda...

Selam olsun tüm dostlara...

Alıntıları Göster
    Biz hep buradayız ya :)

Mekan bizim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 5 Haziran 2019; 20:10:7 >
  • Eskilerin toplanma konusu mu bu.. Vay canına yıllar geçmiş ne güzel paylaşımlar yapardık bazen tatlı kavgalarımız olurdu... Herkese selamlar ve iyi bayramlar..

• Şöyle bir tweet atmış biri.

TWİTTER VODAFONE PİŞMANLIKTIR HASHTAG ı AÇILMIŞ

Diğeri de şunu yazmış:

TWİTTER VODAFONE PİŞMANLIKTIR HASHTAG ı AÇILMIŞ

• vodafone yine twitterda, #vodafonerezilliği diye

• bana da 30 ve 5 ard arda geldi, sırada 10 var demek

• sevimlican1903 S kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Özlettiniz. :) Hala Vodafone mu kullaniyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turkcell'liler basmış orayı

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Bu kadar şikayet gördüğü halde neden bir yetkili bir cevap vermiyor veya olumlu yönde gelistirmiyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutalvarol

Bu kadar şikayet gördüğü halde neden bir yetkili bir cevap vermiyor veya olumlu yönde gelistirmiyorlar
    bunların kullanıcı görüşlerini dikkate aldıkları nerde görülmüş

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Playstorede de uygulama yorumlarında aylardır yığınla eleştiri yazılıyor çarktan gelen çakma indirim kodu hediyesine ama Vodafone inadım inat diyor vazgeçmiyor. Çok da hediye internete ihtiyacım yoktu,ama evimin bulundugu caddede 2 tane büyük Vodafone bayisi olmasına rağmen Cadde boyunca yaklaşık 400 metrede 4G asla yok. Sadece 3G çekiyor. Bayinin biri komşum zaten,sıkıştırdım telefonlarınızı gösterin dedim,bayi çalışanları da kabul etti 4G çekmedigini. Bahsettigim yer Şişli. Numarama youtube paketi tarifeye ek hediye verilmişti,buna rağmen yaklaşık 16 yıllık Vodafone kullanımına son verip,14 yıldır kullanmadigim Turkcell'e hatları taşıdım. Turkcellde paket almadan bu ay 30 GB civarı internet kullandım,inanılmaz. Kabul edeyim senin ve yafess_ 'in yazıları etkili oldu bu sistemi öğrenmemde. Zaten biliyorsun sana ozelden sorularım olmuştu. Ben nerde fiyat/performans/avantaj varsa değerlendiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 8 Haziran 2019; 0:24:51 >
  • Şöyle ekşiye, diğer forumlara, sosyal medyaya falan bakıyorumda, aman ALLAH'ımmmmm onlar nasıl yorumlar..

Alayı gerisin geri kaçıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.R.E.S.

Selamlar. Özlettiniz. :) Hala Vodafone mu kullaniyorsunuz?
    Eskiler neredesiniz yeni arkadaşlara birlikte yol gösterelim ara ara mesajlarınızı görelim.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 7 Haziran 2019; 23:42:32 >
  • mutalvarol M kullanıcısına yanıt
    2gb 3gb kota verdikten sonra isterse bin gigabit hız versin önemi yok ki. Önce kotaları arttırsınlar kotaları

Turkcell vodafone hızıyla da olsa uygun fiyata kotasız 4.5g vermeye başlamış bile
    www.superonline.net
    Superbox Fırsat Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE
    https://www.superonline.net/kampanyalar/superbox-kampanyalari/superbox-firsat-kampanyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 8 Haziran 2019; 1:12:18 >

• saygilar uzman abi. elimizden geldigince arkadaslara destek oluyoruz iste

• s.volkan kullanıcısına yanıt
    Fsm kavşağındaki bazda 2g yok mu bilgin var mı bizim poslarda Vodafone hat var çekmiyor lafı geçti.

900 MHz 4g full geliyor neredeyse.
    Turkcell 4g yok
    Telekom band20 den kurtarıyor

• Vodafone ‘da dün taahhütüm bitti. Bana 8 GB +Sınırsız Whatsapp 59 TL teklifi sundular ekstra hiç bir şey yok, kabul etmedim. Red ‘in de budget kampanyası dışında eski havası yok.Türk Telekom ‘a geçtim Prime 15 tarifesine ilk üç ay 30 GB hediyesi var , basketbol ligi için Go Süper Paket ‘te iyi oldu.Evde yaptığım hız testlerinde Vodafone ‘dan çok daha yüksek değerler aldım. Bir iki ay şans vereceğim olmazsa Turkcell ‘e geçerim ama Vodafone ‘a tövbeliyim artık.

• Hanımla aramızı bozacak bu vodafone
    Çok sorunlu, hem şebeke hem internet

• O zaman Telsimciydik...şimdi çift hatlıyız.. Şirket hattı Turkcell.. Özel hattım Vodafone...Tüm eski dostlara selamlar..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.