haklısın dostum orayı yanlış anlamışım ama bu mantığı değiştirmez, tabi ki bunlar benim düşüncelerim, burda kişilerin fikirlerini soruyorsunuz bi sentez yapıp ortaya en iyisini koymaya çalışıyorsunuz bu güzel bir şey, tabi ki de oyunda bu tür ödüllendirmelerin etkinliklerin olmasını isteyenler de vardır, sonuç olarak da burda herkesin "ben şöyle-böyle serverde oynamak isterim" dedikleriyle serverin özellikleri ortaya çıkacak(ki böyle bir başlık açıldıysa bunun böyle olması isteniyor), benim de oynamak istediğim server; oyun oyunculara bırakılmalı, serverde ek özellikli itemler olmamalı ( ilk 100reste 5 charı ölümsüz yapmamak gibi) reset sınırı karakterlerin statları belli dağılım gösterebilecek şekilde belirlenmeli, eng mg, str mg, eng elf, agi elf vs. ayrımı olabilmeli sadece sete bağımlı farklılık olmamalı ben oyun yönetiminin yaptığı etkinliklere karşıyım, ama belli zamanlar arası exp artırımı olabilir drop artırımı olabilir, kundun dağıtmalar falan yanlış, oyuna yeni başlamış karakter bi gm gördü diye +5 kundun kazanıp atıyorum bi exc great iteme sahip olmamalı
sizlerin de bu oyundan bi getiri beklemeniz normal, tabi ki ilerde bunun da oyuna etkisi olacaktır, odeme yoluya item vermeler vs. üstte ek ozellikli itemlere karsı cıktıgımı soylemiştim, ama bakın nasıl kazanabılırsınız, kredi sistemi yapıp sadece bazı özelliklerden yararlanmak için belli kredi miktarlarını fiyatlandırabilirsiniz. bu krediler örneğin stat değişimi özelliği, karakter isim değişikliği özelliği, 150lvl sonrası item bulmadan dw>sm dk>bk yapma özelliği, yahut web markette herkes item alabilir fakat item satmak için bi aktivasyon kodunu fiyatlandırabilirsiniz. bunlar gibi, işte bunlar oyuncular arası uçurum yaratmaz.
böylesi daha hoş olmaz mıydı?
bak bunlar hosuma gitti haklısın
ben oyun yönetiminin yaptığı etkinliklere karşıyım, ama belli zamanlar arası exp artırımı olabilir drop artırımı olabilir, kundun dağıtmalar falan yanlış, oyuna yeni başlamış karakter bi gm gördü diye +5 kundun kazanıp atıyorum bi exc great iteme sahip olmamalı
100reste 5 charı ölümsüz yapmamak gibi) reset sınırı karakterlerin statları belli dağılım gösterebilecek şekilde belirlenmeli, eng mg, str mg, eng elf, agi
Sezon 5 başınızı ağrıtır başka versiyonlara yönelin bence..
Season 3 düsündüm bende s5 daha tam olarak hataları bitmedi herhalde
full set neya mu online ni zati pcx doom biştirdi full set satarrak Ne o sacmalik full set olmasa daha ii olur eventler olsun 3 veya 4 ozelşkliş itemler Verilsin
bakacayız MaLcolm-X reseT oduLu Herkes için qüzel qeldi Satma Denen Birşey yok zaten
BENCE SEZON 1 WEYA 2
3 4 5>>> YAPMACIK OLUYOR(HAYVANLAR FALAN)
EXP 80-160 ARASI
MAX RES=15
LVL 400 WEYA 350 DE 1 RES
POİNTLER SİLİNİYOR LVLE GÖRE POİNT (400 DE ATILIYORSA 400 POİNT 350 DE ATILIYORSA 350 POİNT)
BB=OFF GÖREV SHOPLARDA SATLSIN
SPOTLAR BELLİ YERLERDE OLSUN
İTEMİN EN FAZLA OPTU LUCK+X+X OLSUN
VEDE OYUNDA TEK BİR ADMİN OLSUN GMYE GEREK YOK BENCE
OYUNU TEK KİŞİ YÖNETSE MÜKEMMEL OLUR(TORPİL AÇISINDAN FALAN ANLAŞMAZLIKLAR FALAN...)
HACKLERE KARŞI ÜST DÜZEYDE KORUNMA OLSUN>> BU OLDUMU OYUN %100 TUTULUR
server exp 100
drop:60
reset sınırı pointlere qore yapılmıstır 260
reset oduleri yine belirrttiğim qibi
reset level : 400
reset :point 500 e çıkarıldı
Sezon 3 episode 1 seRver localda
Yarin insallah onLine
Max point 32767 ise koyulan reset sınırının amacı nedir ? Toplandığında zaten 130 000 point ediyor. Reset sınırı statların fullenmemesi için koyulur diye biliyorum. Yanlışmıyım ?
ozellıkler olmamış
troj ne eksik daha soyle Onuda koyalım Yarin serveri açacaz ona göe simdiden soyle bide Xobi. ben rest sınırını kaç yapayım benim hesapıma qore 260 cıktı pointlerin fullenmesi ilk 10 rest sınırını geçerse server reset lenecekdir
Reset sınırını zaten pointlerin fullenmemesi için kullanmalısın. Kaliteli bir server düşünüyorsan pointler silinmemeli ve reset sınırı 30u geçmemelidir. Ayrıca 10 kişi reset sınırına ulaştığında serverı resetlemeyi düşünüyorsan serverda online sayısı 5 bilemedin 10 kişiden ibaret olur.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Ben Xobi ye katılıyorum ve benım bi baska düşüncem daha var ex max olsa res bası 100 pts gelse daha cok res daha cok poınt manyak kasma mücadelesi olur bu benim fikrim
bence pointler silinmesin exp %70 olsun eski sistem
bu 3. yazışım, benım dusuncem pointler silinmemeli reset sınırı 30 civarı olmalı
neden şu bilgisayar özelliklerinde ekran kartınıda yazarlar hiç anlamam
Herşey Aynıdır Reset sınırı yoktur!
bu server onlıne mı sıte ne?
bugun online blecart
Siteyi yazarsanız sevinirim
Siteleri yokda tavsiye edeyim sana baska bir oyunu. özel msj olarak gönderdim gelen kutusunu kontrol edersen görebilirsin.