Şimdi Ara

Twizlee -mu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlısı olsun , bir kaç kendini bilmez verilen emeğin kıymetini bilir de belki gasp etmezler diye umuyorum
  • başta o diyenlere bakacaksin Cunku onlar curuk yumurta gibi cikarlar aradan
  • Yapsam bile yapacagım şeyi sessiz,derinden yaparım senin gibileri çok gördük Yaparım ederim derler ama gerçekte faso fiso yapan insan zaten yaptıgı şeyi söylemez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fae

Yapsam bile yapacagım şeyi sessiz,derinden yaparım senin gibileri çok gördük Yaparım ederim derler ama gerçekte faso fiso yapan insan zaten yaptıgı şeyi söylemez...

sen daha cocuksun benim yaptigimi burda az coq kisi Bilior sen kendi kendine konuS^^^ SONRADA DİOLAr POST KASİOSUN
  • Bak çocuk ben bu 6 Senelik mu'cuyum neyin ne oldugunu senden daha iyi biliyorum burda milleti kandırmaya luzüm yok amacın sadece hava atmaksa git başkalarını kandırmaya çalış
  • - MalcolM-X- yani Prenss zuahahahah alperim sunun foto duru dimi sende alinan dosyalarima bak kullakligi yter soz yok adamima ^^^^
    Polimiqi girmeyi deymez len bu maymun
  • Ben herhangi bir link goremiyorum goren varsa versinde bi siteye girelim ne bilim oyuna goz atalim online diyolarya
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoTaR

- MalcolM-X- yani Prenss zuahahahah alperim sunun foto duru dimi sende alinan dosyalarima bak kullakligi yter soz yok adamima ^^^^
    Polimiqi girmeyi deymez len bu maymun

wayyyyyyyyyy tr mu veletler tabi yakim oldugunuz meydana cikti way way walla tahmn etmistim her serveri actiginda 2 saat sonra kaapanip dedicadde diyen siz de konusmayi biliosaniz ben susyorum way way osmanli munun adminleriiiiiii sizi ii biliorum formda laf atmayip banlanmadiginiz gun yoqtu hadi yol al sen bana da bisi ogretme senin servere yapacak bisey yoq zati 2gunlukler azzaazzaazaz coluk cocukta bize laf atior ya Helal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -MalcolM-X- -- 4 Ekim 2010; 11:50:11 >
  • sen 2 de bir uyelik ac adminler kapasin nede olsa alismisin 6 senelikmis sen daha okul 1 giderken ben bu muyu kasiordum cocuk 10 sene diye bi tarih gordunmu sen cocuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MalcolM-X-

sen 2 de bir uyelik ac adminler kapasin nede olsa alismisin 6 senelikmis sen daha okul 1 giderken ben bu muyu kasiordum cocuk 10 sene diye bi tarih gordunmu sen cocuk

MuOnline'ın gemişi 7 sene desem
  • hoyt la yeter ne post kastiniz herkezin var bi mu online gecmis''''yeterince kastiniz uzatmayinn'''VARSA SU SW ILE ILGILI BISI ONU YAZINNN KI BILELIM ADMINE SORUOZ SERVER ONLINEMI SITE NE DIYE ADAM ONLINE DIO CIKIO HAYRETT

• quote:

Orijinalden alıntı: Fae

quote:

Orijinalden alıntı: -MalcolM-X-

sen 2 de bir uyelik ac adminler kapasin nede olsa alismisin 6 senelikmis sen daha okul 1 giderken ben bu muyu kasiordum cocuk 10 sene diye bi tarih gordunmu sen cocuk

MuOnline'ın gemişi 7 sene desem
    cocuksun diorum inanmiosun walla cocuksun axxaaxxaa ben 2001 de sekasoftla bay xle Mu inferno kasiordum be velet ozan kardesimiz olmemis sahit 2002de thegameye gectim ordan muisrael sen daha babadan harciq alip seker alirken ben cafede 30 yasinda insanlarla bu oyunu oynuyordum 2003 de muturk acildi yani turk serveri sekasoft acmisti selcuq kardesimiz sen giit once adam gibi server kurmasini ogren 1 senede 6 kez rr atilan bi server zati server degildir 2 kisi online adminle gm xaxaaxaxaxaxax elikez konuyu kapadilar elikez yazdiniz yuzsuzlygyn bu kadari

• benim bildigim kadariyla mu online 2000 yilarinda ankarali 2 kardes getirmisti coq iyi biliorum 2000veya 2001 di bizim memlekete abi dedi bu yenifalan bizim buyuk abiler denemisti hoslarina gitti bizde oynadiq o zamanlar 2000

li yıllardi coq ii hatirliorum 2003 de ben mu israeli oynuyodum bea sen gelmisin bos bos konusuyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba002 -- 5 Ekim 2010; 6:48:58 >
  • Tamam çocuk ben boş konuşuyorum sen resimdeki gibi kulaklıgını takmayı unutma
  • Test deydi server Foruma qiremedim buqün site değişecek link atarim Ben Yokken Neler olmuş
  • arkadaşlar server kurulu site yi ve exp deqiştirdigim için Gameserver hata werior xp olsaydı anlardım ama w7 ondan anlamadım yardımcı olacak varmi site

Twizlee-mu.zapto.org
  • rahatsiz etigim icin oncelikle konuyu acan arkadastan kendi adima ozur dilerim kusura baqma kardas serverinde insallah uzun omurlu olur
  • ins kardes de pc yi xp ye qecirip server online yapcam paso hata weriyor 7
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.