Şimdi Ara

Twko - Tayvan KO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burdaki arkadaşlar eski sürümden başlayacak filan dediler diye bir deneyeyim dedim.Bir baktım ki heryeri gene genie ciler basmış.Oyun Çince gibi bir dille oynanıyor.Şuan pazarda öyle çok item satan kimse yok.Hep dandik itemler, birde townda oturma furyası var anlamış değilim onuBunlar yavaş baya herhalde TR serverlarında olsaydı hemen +8 +9 itemler hava da uçuşurduEski patch olsaydı birde ingilizce olsaydı devam edebilirdim.Oyunu ZenVPN diye bir vpn programıyla oynuyorum fena değil.

Twko - Tayvan KO

Twko - Tayvan KO

Twko - Tayvan KO

Twko - Tayvan KO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 23 Ocak 2019; 23:31:33 >

• Hocam ben üye olmaya çalıştığım zaman sitesinden formu dolduruyorum tekrardan boş halde geri geliyor nasıl üye oldunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuRYTR

Hocam ben üye olmaya çalıştığım zaman sitesinden formu dolduruyorum tekrardan boş halde geri geliyor nasıl üye oldunuz ?
    Server açılmadan önce üye olmuştum.
  • şimdi kapattılar galiba tr den alınmıyo üyelik
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuRYTR

şimdi kapattılar galiba tr den alınmıyo üyelik
    Vpn ile almayı deneyin.Türk iplerini banlıyorlarmış herhalde.
  • Üye olmak için yurt dışından bir tanıdık telefonuna ihtiyacınız var. Türkler falan banlamıyor gayet oynuyoruz. Vpn için hide me kullanabilirsiniz. +90 kodlu numaralarla kayıt kapalı sadece onun dısında problemsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Punk4Life

Üye olmak için yurt dışından bir tanıdık telefonuna ihtiyacınız var. Türkler falan banlamıyor gayet oynuyoruz. Vpn için hide me kullanabilirsiniz. +90 kodlu numaralarla kayıt kapalı sadece onun dısında problemsiz.
    Ben kendi cep telefonumla üye oldum.Türkiyeye bağlı.Oyunu ingilizce yapmanın yolu var mıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SRO EUROPE GRÖVLER
    18 yıl önce açıldı
    JPKO'da Koxp
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bundan 2 hafta öncesine kadar evet müsaitti, ben an itibari ile bahsettim. Yolu var ancak ban riskli oldgunu söylüyor oyun yöneticileri. Yinede göze alıp bir kısım yaptım. Ancak cok sağlıklı değil. İlk oyunu orjinal açıp kapatıyorum. sonra bir iki text datasını değiştirip tekrar acıyorum. en azından item ve questler ingilizce oluyor. Ama dedigim gibi risk ve sorunları barındırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Punk4Life

Bundan 2 hafta öncesine kadar evet müsaitti, ben an itibari ile bahsettim. Yolu var ancak ban riskli oldgunu söylüyor oyun yöneticileri. Yinede göze alıp bir kısım yaptım. Ancak cok sağlıklı değil. İlk oyunu orjinal açıp kapatıyorum. sonra bir iki text datasını değiştirip tekrar acıyorum. en azından item ve questler ingilizce oluyor. Ama dedigim gibi risk ve sorunları barındırıyor.
    Cince yazilari Ingilizceye degistirme imkani var mi burada? Nasil oluyor?
    Ben kayit olmustum zaten, VPN de var, hatta oyunu da indirdim ama sirf Cince diye girmedim
  • Numan N kullanıcısına yanıt
    İngilizce client ban sebebi ve banlanan türk oyuncular da oldu. Zaman kaybı olur ingilizceye çevirip oynamak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 sene sonra , biraz zaman geçireyim diye tekrar başlayayım dedim.
    Ne oyuna girmek nede üyelik almam mümkün.
    Oyuna girebildiğim yerlerde de player yok :)
    Vazgeçtim :)
  • Resmi Malezya serverını tavsiye ederim. 2 Ay oldu henüz açılalı oyuncu sayısı tatminkar.Tam eski kocuların aradığı dönem sade. Upgrade oranı olsun drop rate olsun aynı orjinali gibi.Server yeni açıldığı için exp bonus var o kadar.Twko oynayacak kadar çaresizseniz bir bakın derim.https://www.knight-online.com.my/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manav -- 8 Şubat 2019; 11:45:19 >
  • Manav kullanıcısına yanıt
    server cok hos fakat oyuncu sayisi cok az geldi bana max 30-35 online oluyo, biraz daha olsa keske onun disinda cok basarili bi server kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Server yeni olduğu ve oyuncu kitlesinin genelde evli, çocuklu, iş güç sahibi insanlar olmasından dolayı günün her saati kalabalık olmuyor ama akşamlar güzel pklar dönüyor bowlda.
  • Manav kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkürler solo oynanmaz yani. tanıdık ortam olması gerekiyor o halde
  • Solo şu şekilde oynanmaz: Boss kesmek için warrior lazım priest lazım. Exp için farm için mage lazım.Cz de de asas lazım. O yüzden herkes birbirinden faydalanıyor şuan için. Genelde diğer charlar oturuyor kutu topluyor mageler kasıyor. Clanlar bosslardan düşen itemleri kendi aralarında paylaşıyorlar. Herkes birbiri ile yardımlaşıyor. Aksi takdirde olmaz zaten.Sayıca biraz az oldugumuz için herkes birbirine yardım ediyor şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manav

Resmi Malezya serverını tavsiye ederim. 2 Ay oldu henüz açılalı oyuncu sayısı tatminkar.Tam eski kocuların aradığı dönem sade. Upgrade oranı olsun drop rate olsun aynı orjinali gibi.Server yeni açıldığı için exp bonus var o kadar.Twko oynayacak kadar çaresizseniz bir bakın derim.https://www.knight-online.com.my/
    Resmi server olduğunu nereden ispatlayabilirsiniz?Forum da Türkçe bölümü var.İndirip denediğimde trojan bulmuştu windows defender.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manav

Resmi Malezya serverını tavsiye ederim. 2 Ay oldu henüz açılalı oyuncu sayısı tatminkar.Tam eski kocuların aradığı dönem sade. Upgrade oranı olsun drop rate olsun aynı orjinali gibi.Server yeni açıldığı için exp bonus var o kadar.Twko oynayacak kadar çaresizseniz bir bakın derim.https://www.knight-online.com.my/
    https://www.ko-cuce.net/index.php?threads/gercek-myko-yeniden-aciliyor-https-knight-online-com-my.2680298/

• Deníz kullanıcısına yanıt
    Burada konusu açılmıştı resmi malezya serveri diye bende öyle duydum da başladım.Bende herhangi bir virüs vs bulmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.