Charlie'nin bölüm başında yataktan fırlamasına çok güldüm ya Alan'ın davranışları harikaydı Annesi öyle konuşmaya başlayınca bişeyler peşinde olduğunu anlamıştım zaten Berta-jake süperdi
Henüz tam izlemedim. Ama daha ilk baştaki sahne süperdi.
Alan:Göğüs küçültme ameliyatını hiç düşündün mü? ... Charlie:Bir şeyler yanlış gidiyor.
Alan'ın imzalarını falan açıklamadılar parmak bile bastırdı adama.
Süper bölümdü kesinlikle.
Evelyn'in Alan'a yaptığı uygulama. Berta'nın Jake'e paradan payını vermesi. Charlie'nin olay karşısındaki üzüntüsü. Hele o doktorun yanındaki silikonları suratına çarpması.
Süperdi
gerçekten çok eglenceli ve komik bi dizi.ilk çıktıgından beri takip ediyorum.ama bu dizi bana çok kısa geliyo sizce de öyle mi ? reklamlarla birlikte yarım saat sürüyo ya bukadar kısa dizi mi olur ?
quote:
Orijinalden alıntı: oguz220
gerçekten çok eglenceli ve komik bi dizi.ilk çıktıgından beri takip ediyorum.ama bu dizi bana çok kısa geliyo sizce de öyle mi ? reklamlarla birlikte yarım saat sürüyo ya bukadar kısa dizi mi olur ?
Bütün komedi dizileri 20 dakika civarında.
İlk sezona başladım biraz önce. 4 bölüm izledim. Dışarıya çıkmam gerekmese daha da izlerim. Sevdim diziyi devam edebilirim
Bence süresi tam kararında çünkü 40 dakikalık bölüm olmaz her dakikada bir güldürme çalışırlar gereksiz espriler olur arada
two.and.a.half.men.s07e07.hdtv.xvid-fqm
2 bölüm peşpeşe izlicem inşallah bu akşama yetişirse alt yazısı.
en sevdiğim dizilerden biri,Bayılıyorum.
Yeni bölümün ingilizce altyazı çıkmamış daha
İlk kez bu kadar geç kaldı. İngilizce altyazı bile yok.
Ben izleyeceğim dedim ya ondandır
quote:
Orijinalden alıntı: REM1903
Ben izleyeceğim dedim ya ondandır
İlk sezon bitmek üzere ve bazı yerlerde yarılıyorum resmen. Önyargım vardı diziye ama tamamen ortadan kalktı
quote:
Orijinalden alıntı: smd
İlk sezon bitmek üzere ve bazı yerlerde yarılıyorum resmen. Önyargım vardı diziye ama tamamen ortadan kalktı
Benimde başta öyleydi ama sonradan insanı çok güzel bağlıyor dizi 7.bölümün ingilizce altyazısı çıkmış çeviren yok yarına sarktı bu bölüm