Şimdi Ara

Two and a Half Men - Komedi (2003- ) - 11. Sezon Başladı (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.619
Cevap
6
Favori
42.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

12.bölüm çevrilmeye başlanmış indivx'te dp'den erken çıkartıyor artık indivx ile beraber izlerim ben

Dağıtım : FQM
    Şu anki durum : %20
    Çeviri :bluemaniac
  • Eh fena değildi Jakeye deli olmaya başladım küçükken daha tatlıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lev@

Eh fena değildi Jakeye deli olmaya başladım küçükken daha tatlıydı

Evet büyüdükçe charlie'ye benzemeye başladı
  • Dünkü çıkan bölümü daha izlemedim da en son geçen haftaki bölümü izledim gayet beğendim, zaten en sevdiğim komedi dizisdir Two and a Half Men, burada bu konuyu görünce hemen atladım, Türkiyenin en büyük altyazı sitesinde bile bu diziyle ilgili konu yoktu.
  • Evet altyazılar malesef geç çıkıyor hakettiği ilgiyi göremedi bir türlü
    Yeni bölümü bende indirdim altyazısını bekliyorum
  • İngilizce altyazıylada izlerimde Türkçe altyazıyla izlemek gibi olmuyo bazı espirileri kaçırıyorum bence Çoğu kişi katılmasa bile bundan kat be kat ilgi gören How I Met Your Mother'dan çok daha iyi bir dizi ama diziyi bilen yok, aynı yapımcıdan çıkan The Big Bang Theory'un nile o kadar seveni var Two and a Half Menin yok, TBBT'yi izlemedim ama TAHM'den iyi olduğunu sanmıyorum. Bizim şanssızlığımız bu diziyi seven ve izleyen çevirmen arkadaşın olmaması, neyse alıştık zaten bir iki gün geç izlemeye, sorun değil artık.
  • TBBT bende izliyorum gayet komik ama bu dizi kadar değil neyse bu konuyu biz ayakta tutalımda izlemeye başlayan çıkar ileride
  • "Two and a Half Men"
    Dizi Bölümü :13
    Çeviren :panconur
    Başlama Tarihi :2010.19.01
    Çeviri Miktarı : %50
    Durumu : Aktif
    Not:devam ediyorum...

yarın sabaha elimizde olur
  • Eveet
    dp'de altyazı geldi yumulun
  • quote:

Orijinalden alıntı: daywalker148

Eveet
    dp'de altyazı geldi yumulun

İyi, akşama izlerim artık Heroes ile beraber gündüz sevmiyorum pek bir şey izlemeyi.
  • Yine güzel bir bölümdü.

Jake o kadar ön planda yoktu.
    Charlie güme gitti resmen
    Chels'in babası belliydi öyle çıkacağı adamın zenci çıkması beni koparttı
    Alan yine harikaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superman *

UP! noldu izleyenler neredesiniz

12.bölüm çevrilmeye başlanmış indivx'te dp'den erken çıkartıyor artık indivx ile beraber izlerim ben

Dağıtım : FQM
    Şu anki durum : %20
    Çeviri :bluemaniac

Fanatigi degilim ama denk geldikce izleyenlerdenim.
  • Geçen sene bu dizinin bölümlerini indireceğim diye, 512 kb iile bir sezonu 1 günde iniyordu, bu diziyi izlemek için buna bile katlandım, şimdi bütün bölümlerini izledim canım sıkılınca açıp rasgele bir bölüm izliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Geçen sene bu dizinin bölümlerini indireceğim diye, 512 kb iile bir sezonu 1 günde iniyordu, bu diziyi izlemek için buna bile katlandım, şimdi bütün bölümlerini izledim canım sıkılınca açıp rasgele bir bölüm izliyorum.

Ben abimi de alıştırdım şimdi oda bağımlısı oldu.Oda arkadaşlarına yayar inşallah
  • Hım ben yayamıyorum bölümümüz ingilizceyle olmasına rağmen yayamadım birçok arkadaşa, bir arkadaşa neredeyse her gün imayla sen hala it crowdu izlemedin mi diyom hala izlemedi, two and a half meni izle diyom bak zamanında senin megan fox oynamıştı diyom gene izlemiyor, zaten hala pek yabancı dizi izleyen kitle yok fazla bence. Belli başlı diziler dışında dizi izleyen yok, genelde de lost ile himym izleniyor. Benim de küçük bir kardeşim bazen izliyordu benle Two and a Half Meni, o da Jakein sevimliliği için izliyordu o da gidince o da pek izlemiyor artık. Ben izliyorum yeter.
  • izlemeyen pişman olur valla onların kaybı

• Gene süper bir bölümdü. Özellikle sonu süperdi. Herif zenci çıktı.

Birde geçen gün üstüste 3 bölüm HIMYM izledim ama sadece bu bölümde güldüğüm o üç bölümden daha fazlaydı. Ama gel gör ki, izleyici oranları çok daha fazla HIMYM'ın. En azından Türkiye'de. Birde 8 ve 9. sezonların onaylandığını görmüştüm bir yerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Gene süper bir bölümdü. Özellikle sonu süperdi. Herif zenci çıktı.

Birde geçen gün üstüste 3 bölüm HIMYM izledim ama sadece bu bölümde güldüğüm o üç bölümden daha fazlaydı. Ama gel gör ki, izleyici oranları çok daha fazla HIMYM'ın. En azından Türkiye'de. Birde 8 ve 9. sezonların onaylandığını görmüştüm bir yerde.

Himym'da barney'i herkes çok sevdiği için tutuluyor.Umarım haber doğrudur.Harika bir dizi çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superman *

quote:

Gene süper bir bölümdü. Özellikle sonu süperdi. Herif zenci çıktı.

Himym'da barney'i herkes çok sevdiği için tutuluyor.Umarım haber doğrudur.Harika bir dizi çünkü

Bende Barney'i seviyorum ama bu dizi gerçekten başka. Fazla izleyeni olmamasıda iyi aslında. Türkiye'de popüler olan herşeyin cılkını çıkartıyorlar. Bu ayrıcalıkta bizde olsun.

Two and a Half Men - Komedi (2003- ) - 11. Sezon Başladı

Resim açıklıyor her şeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 24 Ocak 2010; 11:16:56 >
  • quote:

Two and a Half Men - Komedi (2003- ) - 11. Sezon Başladı

Resim açıklıyor her şeyi.

Evet dizidizi.net'te görmüştüm bende şaşırmıştım.Dizi ilk 10'dan aşağıya düşmüyor hiç
    Tekrar bölümlerinde bile listede oluyor
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.