Şimdi Ara

Two and a Half Men - Komedi (2003- ) - 11. Sezon Başladı (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.619
Cevap
6
Favori
42.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadaşım söylemişti,şu küçük çocuk karakter(Jake idi galiba ismi) hiç gülmüyormuş.Arkadaşım kamera arkası görüntülerine falan bakmış,dizinin her saniyesi oyuncular esprilere gülüyor sürekli,yeniden çekiliyor bu yüzden ama Jake'i oynayan çocuk hiç gülmüyormuş bu esprilere.Doğru mu bu?(kamera arkası görüntüleri izleyen vardır herhalde)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

Bir arkadaşım söylemişti,şu küçük çocuk karakter(Jake idi galiba ismi) hiç gülmüyormuş.Arkadaşım kamera arkası görüntülerine falan bakmış,dizinin her saniyesi oyuncular esprilere gülüyor sürekli,yeniden çekiliyor bu yüzden ama Jake'i oynayan çocuk hiç gülmüyormuş bu esprilere.Doğru mu bu?(kamera arkası görüntüleri izleyen vardır herhalde)

Gerçekten mi gerizekalı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superman *

quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

Bir arkadaşım söylemişti,şu küçük çocuk karakter(Jake idi galiba ismi) hiç gülmüyormuş.Arkadaşım kamera arkası görüntülerine falan bakmış,dizinin her saniyesi oyuncular esprilere gülüyor sürekli,yeniden çekiliyor bu yüzden ama Jake'i oynayan çocuk hiç gülmüyormuş bu esprilere.Doğru mu bu?(kamera arkası görüntüleri izleyen vardır herhalde)

Gerçekten mi gerizekalı acaba

Çok itici bir çocuk o ya hiç sevemedim gitti :)
  • Bıktım şu alt yazının gecikmesinden
  • Dpde iki haftadır çevirileri yapan arkadaş panconur bu hafta taitildeymiş o yüzden bu hafta çevirmeyecekmiş, çeviren var mı dpde bilmiyorum, bir de dizi birçok dizi gibi 3 haftlalık araya girmiş.
  • Altyazı çıkmış.Şimdi izledim bölümü.

Jake'nin izlediği kafes dövüşü benzer şeyde sanki adamı yere seren adam Alan'dı.
    Charlie'nin bebeğin üzerine kusması
    Sonunda Chelsea'dan kurtulduk.Charlie tek takılacak yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superman *

Altyazı çıkmış.Şimdi izledim bölümü.

Jake'nin izlediği kafes dövüşü benzer şeyde sanki adamı yere seren adam Alan'dı.
    Charlie'nin bebeğin üzerine kusması
    Sonunda Chelsea'dan kurtulduk.Charlie tek takılacak yine

Charlie adına üzüldüm nedense
    Kendi adıma sevindim dediğin gibi tek takılacak.
  • S7E15

Charlie'nin bebeğin üstüne kusması süperdi. Chelsea'den ayrılsın istemiyordum ama yapacak bir şey yok. Sonunuda hüzünlü yaptılar. Charlie için üzüleceğim aklıma gelmezdi.
  • Charlie Sheen, rehabilitasyon merkezine yatırıldı

Amerikalı aktör Charlie Sheen'in rehabilitasyon merkezine yatırıldığı ve Türkiye'de de gösterilen "Two and Half Men" dizisinin çekimine bir süre ara verdiği belirtildi.

Aktörün sözcüsü Stan Rosenfield, yaptığı açıklamada, "Önlem olarak Charlie Sheen rehabilitasyon merkezine yatırıldı. Özel hayatına saygı gösterilmesini istiyor. Daha fazla açıklama yapılmayacak" dedi.

CBS kanalında yayınlanan dizinin 44 yaşındaki yıldızı Sheen, bu ayın başında eşini bıçakla tehdit etmekle suçlanmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daywalker148

Charlie Sheen, rehabilitasyon merkezine yatırıldı

Amerikalı aktör Charlie Sheen'in rehabilitasyon merkezine yatırıldığı ve Türkiye'de de gösterilen "Two and Half Men" dizisinin çekimine bir süre ara verdiği belirtildi.

Aktörün sözcüsü Stan Rosenfield, yaptığı açıklamada, "Önlem olarak Charlie Sheen rehabilitasyon merkezine yatırıldı. Özel hayatına saygı gösterilmesini istiyor. Daha fazla açıklama yapılmayacak" dedi.

CBS kanalında yayınlanan dizinin 44 yaşındaki yıldızı Sheen, bu ayın başında eşini bıçakla tehdit etmekle suçlanmıştı.

Hobaaa.

Bu kötü olmuş gerçekten. Hem dizi için üzüldüm hem adam için üzüldüm.
    ABD'de en çok kazanan dizi oyuncusu. Ama yine de bu hallere düşüyorlar.
    Düzelir umarım.

http://www.imdb.com/news/ni1631357/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 24 Şubat 2010; 6:14:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daywalker148

Charlie Sheen, rehabilitasyon merkezine yatırıldı

Bu hafta yayınlanacak mı ki ?
  • Denk geldiğimde çok keyifle izlediğim bir dizi
  • bu dizi cnbce demi yayınlanıyor anlamadım?
  • Evet cnbc-e yayınlıyor.

Ayrıca umaırm charlie düzelir geri gelir
  • Kaç sezon bu ona göre indircemde
  • 7 Koca Sezon..
  • En az 2 sezon daha olacak 7. sezon hariç. Benim en sevdiğim komedi ama tabi bu herkesin beğeneceği anlamına gelmiyor ama bence kesinlikle underrated dizilerden.
  • hangi günler saat kaçta başlıyor,
    acaba önceki bölümleri izlemeden seyretsem diziyi anlıyabilirmiyim?
  • Genelde pazartesileri saat 8de koyuyor cnbce tv akışında da görebilirsiniz. Ben yabancı dizi falan izlemezken 1buçuk 2 sene önce falan oradan fark ettim diziyi. Sitcom olduğu için sorun olmaz anlarsınız yinede karekterlerin kim olduğunu internetten bakın isterseniz.
  • bikaç haftada bütün sezonlarını izledim (3.sezon haric)harikaydı yaa
    how ı met your mother dan daha cok sevdigimi söyleyebilriim ..zaten bi iki sezondan sonra karakterlere inanılmaz ısınıyorsunuz
    favori alan
    not: sezoon 6-7 an bombaları yaa tek başıma izlerken gülüyordum resmen..özellikle jake nin yeni kayınpederi cok komik yaa
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.