Şimdi Ara

Two and a Half Men - Komedi (2003- ) - 11. Sezon Başladı (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.619
Cevap
6
Favori
42.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sertacksk

bikaç haftada bütün sezonlarını izledim (3.sezon haric)harikaydı yaa
    how ı met your mother dan daha cok sevdigimi söyleyebilriim ..zaten bi iki sezondan sonra karakterlere inanılmaz ısınıyorsunuz
    favori alan
    not: sezoon 6-7 an bombaları yaa tek başıma izlerken gülüyordum resmen..özellikle jake nin yeni kayınpederi cok komik yaa

Benim gözümde bu diizi varken HIMYM komedi dizisi bile değildir. Herb de harika gerçekten ama Rose gitmeseydi diziden süper olurdu kızın Charlie için yaptıklarını bir erkek bir kıza bile yapmazdı.
  • ya arkadslar herb ile alan ın birbirlerine aşık oldukları bölüm nasıldı yaaa ufffffffffff
    manyak bi bölümdü
  • 16.bölüm çıkmış indiriyorum şuan
  • yani 7.sezonnun en son bölümü mü hani nerde nerden indiriyorsun veya izliyorsun
  • Gene kokaine başlamış olabilir. Ya da dizide içtiği alkol bile ona yeterince zarar vermiştir.

Umarım düzelir.
  • 16.bölümde güzeldi. Charlie kliniğe yatmadan çekilmiş herhalde bölüm. Bundan sonra bekleriz bir süre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 3 Mart 2010; 16:47:39 >
  • Bu dizi gibisi yok vallahi.Hiç komedi eksik olmadan ilerliyor.Himym'da ise büyük bir düşüş var bu sene

Jack anne ile diyalogu harikaydı. "Ne olmamı istersen
    Alan paralar kaçacak elinden diye charlie'ye tokat bile attı.
  • Güzel bölümlerden biriydi.

Charlie'nin sahte eşinden her eve lazım valla
  • arkadaslar ne kliniği ya kim kliniğe yatmış kim ot hap kullanıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacksk

arkadaslar ne kliniği ya kim kliniğe yatmış kim ot hap kullanıyo

Otu hapı filan bilmem ama dizide Charlie karakterini canlandıran adam biraz sorunlu bir insan olduğundan şimdi kendisini hastanede hemşireler ağırlıyorlar.
    İşin şakası bu adamın eşi ile problemleri vardı yine uçmuş anlayacağınız.
  • Bölümü yeni izledim yer yer güldüm ama kahkahalara boğan bir bölüm değildi bence. Bundan iyi çok bölüm gördük.
  • Öksüz çocuk Two and Half Men
  • Indivxte altyazı çıkmış dpyede düşmüş, izleyecekler yumulsun.
  • Güzel bir bölümdü.Bundan dah iyilerinide gördük tabi ama yinede düşmeden devam ediyor.

Şu Chelsea olayınıda bitirsinler artık çok uzattılar.İstemiyorum zaten onu charlie tek takılsın.
    Herb'i özledim.
    Gay çift harika ya

Umarım Charlie Sheen rehabilitasyon merkezinden çıkmıştır da yeni bölümlerini de izleriz dizinin
  • Bolum guzeldi ama charlie yi kardesi gibi yaptilar. Garip kac bolumdur sefil oldu.
  • 17. BÖLÜM CIKMIŞ Bİ İZLİYİM
  • Ben de bölümü şimdi izledim, önceki bölüm gibi yer yer güldüm, vasat üstü bir bölümdü. Yine bu bölümde farklı olarak gay çift vardı. Dizinin yeni karekterlere ihttiyaCı var sanki en azından Herb, Berta falan daha fazla görünmeli. Bir de Rose'un olduğu bölümler harikaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 10 Mart 2010; 23:12:05 >
  • aynen ya gay tipler cok komik yaa ...beyaz gay olan prison break deki hapisane müdürüydü
    rose zaten yok ya bitti o belki ara ara cıkar...herb cok komik tipi
  • Bende tam aksine rose'ye acayip uyuz oluyordum.
    Mia gelsin
  • Charlie Sheen rehabilitasyon merkezsinden çıksa da dizinin akıbeti belli olsa. Hala önceden çekilen bölümleri izliyoruz bu sezon erken bitebilir eğer çekimlerin tamamı bitmediyse. İnşallah dizi sonu falanda yapmazlar Severek izlediğim ve beni gülmekten geberten yegane dizi kendisi. Buna alternatif gülmek için himym ve friends izliyorum ama hiçbiri 2 half gibi değil
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.