Şimdi Ara

Two and a Half Men - Komedi (2003- ) - 11. Sezon Başladı (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.619
Cevap
6
Favori
42.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ctcanbol

Charlie Sheen rehabilitasyon merkezsinden çıksa da dizinin akıbeti belli olsa. Hala önceden çekilen bölümleri izliyoruz bu sezon erken bitebilir eğer çekimlerin tamamı bitmediyse. İnşallah dizi sonu falanda yapmazlar Severek izlediğim ve beni gülmekten geberten yegane dizi kendisi. Buna alternatif gülmek için himym ve friends izliyorum ama hiçbiri 2 half gibi değil

Yazdıklarını katılıyorum değeri bilinmiyor güzelim dizinin, hele o kadar himym izleyicisi olmasını anlamıyorum neye gülüyorlar dizide merak ediyorum, the it crowd da iyidir izlemediyseniz, coupling de güzel, sonra aynı yapımcıdan The Big Bang Theory var tabi hiç biri Two and a Hlaf Man kadar komik değil. Belki izlememişsinizdir diye yazayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

Charlie Sheen rehabilitasyon merkezsinden çıksa da dizinin akıbeti belli olsa. Hala önceden çekilen bölümleri izliyoruz bu sezon erken bitebilir eğer çekimlerin tamamı bitmediyse. İnşallah dizi sonu falanda yapmazlar Severek izlediğim ve beni gülmekten geberten yegane dizi kendisi. Buna alternatif gülmek için himym ve friends izliyorum ama hiçbiri 2 half gibi değil

Yazdıklarını katılıyorum değeri bilinmiyor güzelim dizinin, hele o kadar himym izleyicisi olmasını anlamıyorum neye gülüyorlar dizide merak ediyorum, the it crowd da iyidir izlemediyseniz, coupling de güzel, sonra aynı yapımcıdan The Big Bang Theory var tabi hiç biri Two and a Hlaf Man kadar komik değil. Belki izlememişsinizdir diye yazayım dedim.

Evet bu dizinin senaristlerinden Chuck Lorre The Big Bang Theory'nin senaristleri arasında ama bu dizi TBBT'den daha fazla bile izleniyor bazen
  • İkisinin reytinglerinin iyi olduğunu biliyorum her ne kadar reytingleri pek takip etmesem de, TBBT'nin çok sevilme sebeplerinden birisi de Two and a Half Men den sonra yayınlanması(önce yayınlanıyor da olabilir, bilmiyorum tam.), ondan eski bir dizi bence daha fazla reyting alması da normal, eskiden süper konuk oyuncular vardı, mesala Sean Penn, Denise Ricahrds(Charlie Sheenin çocuğunun annesi, evliler mi bilmiyorum), Megan Fox(her ne kadar iyi oyuncu olmasa da), Enrique Iglesias vb. liste uzayıp gidiyor, bunlar bile dizinin ne kadar önemli bir yapım olduğunu gösteren noktalardan biri.

• 17.bölümde çok güzeldi. Tam tekrar bir araya gelecekler diye sevinmiştim sonradan bir şeyler oldu gene. Alan ile Charlie'nin atışmaları her zaman ki gibi süperdi. Chelsea'nin babası ve zenci herifin atışmalarıda güzel.
  • [ Two.and.a.Half.Men.S07E18.HDTV.XviD-LOL ] [ TV / Comedy ] [ Released 11m 18s ago [3/22/2010] ] [ 195.0MB in 13F ]

[ Two.and.a.Half.Men.S07E18.720p.HDTV.X264-DIMENSION ] [ TV / Comedy ] [ Released 9m 36s ago [3/22/2010] ] [ 586.0MB in 16F ]
  • Oooo kimleri görüyoruz buralarda Katy Perryci sen bu forumda olur muydun?
  • Gece, forumun bekçiliğini yapıyorum işte
  • Yeni bölüm indi.İngilizce altyazı gelmiş ama Türkçe altyazı için bir gün bekleyeceğiz mecburen
  • Bu haftaki komedi dizilerinden en iyi performansı gösteren two and half men idi.

Bu arada benim sesimi duydular heralde iki sayfa boyunca jack sacını kestir dedim sonunda kestirdi.
    Ayrıca Alan'ın kendini fahişe gibi hissetmesi çok güzeldi.
    Bu Chelsea gittikçe çirkinleşiyor.
  • Biraz izlemiştim bu diziyi ama sıkılmıştım,benzer olay ve diyaloglar var hep.
  • Güzel bölümdü.

Şu chelsea'dan kurtulsak artık güzel olacak.
    Jack'in saçlar güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuşburnu

Biraz izlemiştim bu diziyi ama sıkılmıştım,benzer olay ve diyaloglar var hep.

Komedi dizisi ki bu adı üzerinde sitcom ne bekliyorsunuz ki, muadillerine göre en iyi dizilerden biridir, 9. sezon antlaşmasını bile yapması bunun kanıtıdır.
  • Hadi ya anlaşma yapıldı mı.. Bende charlie sheen'in bu seneki durumu yüzünden diziyi bitirirler diye korkuyordum sevindim şimdi
  • quote:

friends ilk sezonlarda olduğunu tahmin ediyorum yoksa kıyaslanmaz bile onu söyleyeyim. her diziyle arasında dağlar kadar fark vardır.

ben de diziyi genelde cnbc-e'den takip ediyorum daha önce de demiştim çok güzel dizi ama hep aynı çzigide. artış da yok azalma da. bir de ufaklığa kötü laf eden arkadaşlar var çocuk süper valla bence. charlie'den sonraki en komik karakter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 25 Mart 2010; 20:25:24 >
  • Forumda herkes chelsea den kurtulma taraftari. Bu bolum guzeldi biraz da gail ile takilsa iyi olacak.

• Alan'a kadın muamele yaparken çıkan ses hala aklımda yankılanıyo
  • Baya bir güzeldi son bölümü.
    Alanın hesap ödeyip Charli ve Jakein dalga geçtiği sahneler süperdi. Hele Charlienin rekorunu geliştirmeye devam etmeyecek misin dediğinde çok güldüm, Charlienin Chelseayi aldatması da ayrı bir alem, adam da şeytan tüyü mü ne var çekiyor bütün kadınları yav.
  • charlie sheen diziden ayrılmak istiyormuş galiba. konratı da bu sezon bitiyormuş eğer doğruysa haber bu dizi için de veda zamanı geldi demektir. ingilizcem yeterli olmadığından yanlış anlamış da olabilirim anlayan insanlar bi baksın.

http://www.imdb.com/news/ni1946397/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 2 Nisan 2010; 12:51:39 >
  • Ayrılmak istiyormuşmuş 9. sezon için teklif yapılmış geri çevirmiş bla bla bla.. Adam milyon dolarlar kazandığı bir diziden neden ayrılmak istesin. Yalan haber geçiniz.

Bölüm başına 1 milyon dolarklık teklifi reddetmiş hemde.. Bu kadarda yalan haber olmaz Ayrıca zaten 9 sezonluk kontratı olduğu biliniyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D49FFCE23 -- 2 Nisan 2010; 13:28:30 >
  • tek milyon dolarlık sözleşmesi olan charlie sheen değil. ( günümüzde tek galiba ) eskiden bölüm başına 2 milyon alan oyuncular bile vardı onlar da zamanı gelince bitirmişlerdi dizilerini bu dizi de elbette bitecek ama 1-2 sezon daha devam etseydi bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 2 Nisan 2010; 13:55:13 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.