Şimdi Ara

Two and a Half Men - Komedi (2003- ) - 11. Sezon Başladı (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.619
Cevap
6
Favori
42.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben cnbc-e de rastladıkca izlerdim bu diziyi bu sıralar boşluk oluştu onuda bunla doldurayım bari
    6.sezondan başlasam izlemeye nasıl olur?
  • Dizi harika gidiyor yaa.her bölümü keyifle izlettiriyorlar bize..
    Mükemmel...eldeki malzemeden fazlasını çıkarıyorlar bize.
    Bir How Mother'a bakıyorum bir de buna...Ne kadar fark var

• Çok güzel bir bölümdü.
    Jake bu bölümde biraz daha aktifti ve gayet iyiydi.
    Charlie'yi piyano başında gördük yine uzun aradan sonra.
    Jake ile özürlü arkadaşının konuşmaları süperdi.
    Süper amca !
  • Şu sıralar en tat alarak izlediğim komedilerden biri hiç çizgisini bozmadı.
    Son bölüm gayet güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a|i

ben cnbc-e de rastladıkca izlerdim bu diziyi bu sıralar boşluk oluştu onuda bunla doldurayım bari
    6.sezondan başlasam izlemeye nasıl olur?

Zaman sorunun yoksa baştan baaşlayıp izle 7 sezon gözünü korkutmasın, Jakein ufak olduğu bölümler süper, küçükken de çok sevimliydi ama şimdi hiç sorma.

• Bu arada bilmem daha önce dikkatinizi çektimi ama dizinin 6. sezonunda aramıza katılan Chelsea ablamız daha 1. sezon 1. bölümde jake ile charlie'nin ilk süpermarkete gittiği sahnede kırmızı bluzu ile bizlere görünüyor. Geçen gün baştan izleyeyim dedim direk gözüme çarptı Tam olarak 9.dk 10.sn'den itibaren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D49FFCE23 -- 14 Nisan 2010; 19:15:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctcanbol

Bu arada bilmem daha önce dikkatinizi çektimi ama dizinin 6. sezonunda aramıza katılan Chelsea ablamız daha 1. sezon 1. bölümde jake ile charlie'nin ilk süpermarkete gittiği sahnede kırmızı bluzu ile bizlere görünüyor. Geçen gün baştan izleyeyim dedim direk gözüme çarptı Tam olarak 9.dk 10.sn'den itibaren

Evet geçen sayfalardan birinde ben söylemiştim sanırım.Tanıdık gelmişti bir yerden araştırmıştım bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

quote:

Bu arada bilmem daha önce dikkatinizi çektimi ama dizinin 6. sezonunda aramıza katılan Chelsea ablamız daha 1. sezon 1. bölümde jake ile charlie'nin ilk süpermarkete gittiği sahnede kırmızı bluzu ile bizlere görünüyor. Geçen gün baştan izleyeyim dedim direk gözüme çarptı Tam olarak 9.dk 10.sn'den itibaren

Evet geçen sayfalardan birinde ben söylemiştim sanırım.Tanıdık gelmişti bir yerden araştırmıştım bende

Bu arada Tina karakteri ilede daha sonra 2 defa daha oynamış 2. sezonda =)
  • quote:

tüm sezonları bitirdiysen 3-4 yerde daha oynuyor. oyuncu kısıtlığımı var anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gD

quote:

tüm sezonları bitirdiysen 3-4 yerde daha oynuyor. oyuncu kısıtlığımı var anlamadım.

Diziyi çıktığından beri takip ediyorum ama yeni dikkatimi çekti tekrar baştan başlayınca =)
  • charlie sheen'in son hali

Two and a Half Men - Komedi (2003- ) - 11. Sezon Başladı
  • Fotoğraftakinin Charlie olduğuna inanmak güç gerçektem, adam bırkamış mı salmış mı kendini ne yapmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koobee24

charlie sheen'in son hali

Two and a Half Men - Komedi (2003- ) - 11. Sezon Başladı

Acaba dizide nasıl göstericekler onu merak ediyrum muhtemelen sarhoşken yaptığı bir hata gibi gösterirler.
  • Bence bu sezonun dizi çekimleri bitmiştir ve öyle yapmıştır..
  • chealsea gelmeyecek mi ya, gelsin

ayrıca charlee sheeni severim, hayatımda ilk kez sinemaya onun top gun filmine gitmiştim:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: makman

chealsea gelmeyecek mi ya, gelsin

ayrıca charlee sheeni severim, hayatımda ilk kez sinemaya onun top gun filmine gitmiştim:D

top gun tom cruise'un filmiydi charlie sheen'inki hot shots filmiydi tabiki top gun'un parodisi bir filmdi. o da aynı sayılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 21 Nisan 2010; 20:50:27 >
  • quote:

quote:

top gun tom cruise'un filmiydi charlie sheen'inki hot shots filmiydi tabiki top gun'un parodisi bir filmdi. o da aynı sayılır

evet evet hep karıştırıyorum, ben hot shot a gittim, (zaten o zaman bile tutup cruise un dandik filmlerine gitmezdim)
  • quote:

quote:

quote:

evet evet hep karıştırıyorum, ben hot shot a gittim, (zaten o zaman bile tutup cruise un dandik filmlerine gitmezdim)

tom cruise'un güzel filmleri vardır ama neyse charlie sheen'i biz de hot shot ve korkunç bir film serilerinden tanıyoruz yakışıyor öyle filmlere. spin city diye sitcom vardı oraya da sonradan gelmişti ama pek sarmamıştı orada. kendine yakışan işi bulmuş umarım toplar kendini de diziye devam eder.
  • Cnbc-e nin altyazılarını nereden bulabiliriz? Esprileri çok güzel çeviriyorlar
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.