Şimdi Ara

Two and a Half Men - Komedi (2003- ) - 11. Sezon Başladı (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.619
Cevap
6
Favori
42.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son 10 bölümü falan izlememiştim. 1 haftadır izliyorum. Bugün 21. bölümü izledim. Süperdi gerçekten.

Arabada Alan ve Jake'in yaptıkları,
    Charlie ve Berta'nın uçmuş halleri.
    Charlie'nin halüsinasyonları.
    Rose
    Sonda saatin parçalanışı ve Jake'in lafları.

Süper bölümdü.
  • Daha sezon 4-bölüm 14'teyim.Ama çok güzel bölümleri var.Size de sürprizim var.Yaımcı,CBS kanalıyla 8. ve 9. sezonlar için anlaşmışlar
  • @ sercnn12 Oh oh o haber eskidi bile, neredeyse 1 seneden fazla oldu bu haberin çıktığı ve kesinleştiği.
  • Hala bilmeyenler var . :)
  • Bende 3. bölümdeyim şuan.Şu Jake denen veleti öldürmek istiyorum o kadar sevmiyorum yaniO hareketleri falan uyuz ediyor beni.Bu arada Charlie Seen diziden mi ayrılıyor?
  • S1E8 deyim çok kaliteli bir yapım.
  • ben de sıkıntıdan eski bölümlerini yeniden izlemeye başladım.son 2 sezondan çok ciddi bir kalite farkı var aslında .uzun yıllar boyunca kalitesini devam ettirmiş ancak son 2 sezonda durum gerçekten vahim eskileri ile kıyaslarsak.bu sezonda son 2 sezon gibi olacaksa bence tadında bırakmakta fayda var her ne kadar bu diziyi çok sevsem de .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThreeDaysGrace

Bende 3. bölümdeyim şuan.Şu Jake denen veleti öldürmek istiyorum o kadar sevmiyorum yaniO hareketleri falan uyuz ediyor beni.Bu arada Charlie Sheen diziden mi ayrılıyor?

Şuan 3. sezonu bitirdim 4'ü çekiyorum yok mu Charlie Sheen hakkında birşey söyleyecek? İleride diziden mi ayrılıyor bi arkadaş yukarda demiş tekrar diziye dönüyor falan?
  •  Two and a Half Men - Komedi (2003- ) - 11. Sezon Başladı
  • @Gamlı Baykuş hangi bölüm bu?
  • arkadaşlar bir sorum olacak burası yerimi bilmiyorum fakat hd-torrents.org sitesinde üyeliği olan arkadaş var mı davetiye ye ihtiyacım var acil olarak..
  • herzaman hdd de bulunması gerek two and a half men
    geçen gün uzun yolda otobüste açtım gerçekten vaktin nası geçtiğini anlamıyo insan
  • Dizi şahane guul gull ölüyom valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julies
    @Gamlı Baykuş hangi bölüm bu?

sezon 4 bölüm 6 diye hatırlıyorum
  • @sandstone Büyük bir olasılıkla sitede böyle bir şey yazmak yasaktır, indrlm yazmak bile sakıncali sitede, bende var o site ama hiç kullanmıyorum bizlere göre hiç cazip bir yer değil bence.
  • Bu jerome acayip komik adam ya.
  • jenerik müziği çok hoş
  • Yeni sezon 20 Eylül'de başlıyor.
  • Artık diziyi bırakma noktasına geldim yani 4. sezondayım Jake'i hiç sevmiyorum 4. sezonu bitirdikten sonra silmeyi düşünüyorum diziyi
  • Bence 3 ve 4. sezon en iyi sezonları.Onları beğenmemene şaşırdım.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.