Charlinin delikten bakınca kimseyi göremeyip açında Melissa çıkması süperdi Alanın orgazm taklidi Charlinin Melissaya Alanın yerini söylediği kısım ve evde 6 kişi oldu
Two and a Half Men - 8x04 - Hookers, Hookers, Hookers çıktı ama altyazı yok henüz..
Altyazı gelmiş, tabi ben daha 8. sezonu açmadığım için benim için fark etmez.
Güzel bölümdü yine.
Lyndsey Alan'ı terketti bakalım ne olacak.Heralde eski kocasının yanına taşınıp Alan'ı Charlie ile bırakacak yine. Wii lafını iyi çevirdi Jake ama tutmadı. Herb.
ben altyazısız izledim dün bekleyemedim ...
yanmış evdeki muhabbet kopardı beni.
özellikle herb ile charlie arasındaki muhabbet:
herb:charlie senin en çok hangi huyunu seviyorum biliyor musun ? başına buyruk bir tipsin.benim de öyle olmaya başlamam lazım ...
judith: HERBBBBB !
herb:belki daha sonra
İlk 3 bölüm kadar değildi ama süperdi gene.
Alan gene geliyor
Bende başladım bu diziye bu kadar yorumun üstüne. Şu an Sezon1 indirdim. Bölüm 1 ve 2 yi birazdan izliyicem inşallah pişman olmam..
Two.and.a.Half.Men.S08E05.HDTV.XviD-LOL çıktı.
Altyazıyı bekliyoruz..
Güzel bölümdü.
Alan'ın TV'deki hallerine çok güldüm.
değişik ve güzel bir bölümdü :
bu sefer odaksız bir bölüm gibi olmuş sanki,charlieden mi alandan mı bahsediyor anlayamadım :)
alanın yatak olayı çok güzeldi,hele kendi kendine şaplak atıp kimmiş babacığın demesi,ve televizyondan benim arkam bu kadar büyük mü yahu demesi yerlere yatırdı beni.ve tam da kimmiş babacığın derken odaya jakenin dalması ve bildiğim üzere sen demesine kahkaha attım,ve aşağıdaki televizyonlardan da yaptıklarının görünebilmesi ayrı bir komikti,hepsini gördü jake alanın jakeye para verip unut demesinden sonra annesi jakeyi aldığında git yardım al demesi de süperdi
Henüz başlamadım sezona. Biraz biriksin istiyorum. Nasıl sezon?
geçen sezondan daha iyi en azından ben geçen sezonu sevmemiştim.bu sezon en iyi sezonlarından biri bence .
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
Henüz başlamadım sezona. Biraz biriksin istiyorum. Nasıl sezon?
Bomba.
Güzel bölümdü ama altyazıda bazı yerler yanlış çevrilmiş.O kadar büyük bir sorun yok. Diğer bölümler kadar olmasada yine baya güldüm.
kalitesinde düşüş olmayan bir dizi varsa o da two and a half man
quote:
Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş
değişik ve güzel bir bölümdü :
bu sefer odaksız bir bölüm gibi olmuş sanki,charlieden mi alandan mı bahsediyor anlayamadım :)
alanın yatak olayı çok güzeldi,hele kendi kendine şaplak atıp kimmiş babacığın demesi,ve televizyondan benim arkam bu kadar büyük mü yahu demesi yerlere yatırdı beni.ve tam da kimmiş babacığın derken odaya jakenin dalması ve bildiğim üzere sen demesine kahkaha attım,ve aşağıdaki televizyonlardan da yaptıklarının görünebilmesi ayrı bir komikti,hepsini gördü jake alanın jakeye para verip unut demesinden sonra annesi jakeyi aldığında git yardım al demesi de süperdi
Orada resmen kahkaha attım. Bölümün en güzel yeriydi bence
her bölüm 20 dakika sürüyor 3-4 bölüm ard arda izliyorum eski sezonları da geriden takip ediyorum her bölümde gülmekten ölüyorum desem yeridir Chuck Lore benim adamım be :)