Şimdi Ara

Two and a Half Men - Komedi (2003- ) - 11. Sezon Başladı (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.619
Cevap
6
Favori
42.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Sezon jenerik değişmiş
     Two and a Half Men - Komedi (2003- ) - 11. Sezon Başladı
  • Jake ne kadar çirkin bişeye dönüştü yahu. İlk sezon ne kadar sevimliydi.
  • Altyazı çıktı.
  • Guzel bir bolumdu.Yine her zaman oldugu gibi Alan'in oldugu sahnelerde koptum. :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

Guzel bir bolumdu.Yine her zaman oldugu gibi Alan'in oldugu sahnelerde koptum. :))

Alan eşcinsellik ayağına Walden'a kapağı atıyodu az kalsın
  • Vallahi üzülüyorum, 20 dakika boyunca anca 1 kere güldüren diziler o kadar ilgi görürken şu diziye yorum bile yapılmıyor. O nasıl bi sezon açılışıydı, gülmediğim 1 sahne bile yoktu. Walden, Alan , Bertha yardı ortalığı. Bolton bile güldürdü yahu
  • Sezona güzel başladılar Alan yine formundaydı valla

• "Zoey likes Dick. Oh wait... yeah Zoey loves Dick."
  • Her hafta bir bölüm mü?Yoksa belli değil mi ikinci bölümün ne zaman çıkacağı?Dizimag de tarih yazmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

"Zoey likes Dick. Oh wait... yeah Zoey loves Dick."

@Afet-i Azam

İmdb'de 4. bölüm tarihi 18 ekim olarak yazılmış,şimdilik haftada 1 gözüküyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taarruzZ -- 28 Eylül 2012; 21:17:59 >
  • karnıma sancılar girdi süper bölümdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

"Zoey likes Dick. Oh wait... yeah Zoey loves Dick."

Çevirmen burada bi not falan düşseydi İngilizce bilmeyen arkadaşlar için o sahne çok daha keyifli bir hale gelebilirdi.

Alan nerdeyse Walden'a kabul ettiriyordu kendini. Kendisinin de dediği gibi "Just a little bit."

Ayrıca Jake'in askerlik olayı da yeni ve güzel espriler katacak gibi diziye
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Çok iyi ya Charlie gittiğinde umudumu kesmiştim ama Ashton Kutcher'da fena değil

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (__kasva__) -- 29 Eylül 2012; 12:49:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

Sezona güzel başladılar Alan yine formundaydı valla

aynen ilk bölüm güzeldi
  • Alan olduğu sürece bu dizi bitmez ama eğer charlie kalıp alan gitseydi dizi işte ozaman biterdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alan'sız bu dizi olmazdı evet, geçen sezon Charlie'yi arıyordum ama bu bölüm gerçekten güzeldi "Zoey likes Dick. Oh wait... yeah Zoey loves Dick." burada ayrı bir koptum zaten
  • 8. sezonu bitirdim. 9. sezon ilk bölümü açtım, Charlie'nin ayrıldığını fark ettim ve hemen kapattım. Bir süre tekrar açabileceğimi zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

8. sezonu bitirdim. 9. sezon ilk bölümü açtım, Charlie'nin ayrıldığını fark ettim ve hemen kapattım. Bir süre tekrar açabileceğimi zannetmiyorum.

Yanlışa düşmüssün, izlemeye başlasaydın dizinin Ashton Kutcher ile ne kadar güzel gittiğini farkedecektin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exciting Bad Boy

quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

8. sezonu bitirdim. 9. sezon ilk bölümü açtım, Charlie'nin ayrıldığını fark ettim ve hemen kapattım. Bir süre tekrar açabileceğimi zannetmiyorum.

Yanlışa düşmüssün, izlemeye başlasaydın dizinin Ashton Kutcher ile ne kadar güzel gittiğini farkedecektin.

Bir süre için demiştim zaten, yoksa illa devam ederim.
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.