Şimdi Ara

TWO HAND WEAPON Hadi önerileri alalım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilindiği üzere artık setleri istediğimiz gibi gösterebilecekmişiz şekilsel olarak. Fakat Ben TH konusunda takıldım kaldım aklıma birşey gelmiyor gelen tek şey bu.

Aynen bu şekle getireceğim seti. Elime de bu sword'u almayı düşünüyorum. Ashkandi yok yok yok.

TWO HAND WEAPON Hadi önerileri alalım.

Alalım önerileri ya sizler ne yapacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeVil_BoZZo -- 29 Eylül 2011; 22:10:38 >

• Ya Orhan abi eline ne alsan yakışır senin yaaa
  • Karakterin elinden bahsediyorum çarptırma konuyu.
  • bir yandan iyi bir yandan da kötü bu sistem. şimdi herkes ashbringer gibi gezecek ortada. artık leeerooy'lardan geçilmez ortalık.

• Teşekkür ederim.
  • Öneriler için teşekkür ederim. Axe lerden bu hoşuma gitti açıkçası :http://www.wowhead.com/item=18538#screenshots

Fakat asıl olarak Ashkhandi Sword ve Judgement set çok güzel olacak gibime geliyor.
  • Birşey soracağım,mevcut setimizin jugdement seti gibi gözükmesi için judgement setine item olarak sahip olmamız gerekecek mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silverlight -- 30 Eylül 2011; 19:00:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Birşey soracağım,mevcut setimizin jugdement seti gibi gözükmesi için judgement setine item olarak sahip olmamız gerekecek mi acaba?

Evet.
  • ashbringer ve legenderi itemler dönüştürülemeyecek :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.