Şimdi Ara

Two Worlds (ÇIKTI) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
1
Favori
15.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun sistem gereksinimlerini ve ne kadar yer kapladığını yazarrsın sonrada böle kalmayalım
  • Gercekten iyi oyuna benziyor..
  • Merak edenler için oyundan iki resim çektim. Manzaralar insanı atmosfere sokuyor. Bu oyunda da Gothic serisi gibi bütün karakterler seslendirilmiş ve herkesle konuşabiliyorsunuz. Tek fark ise diyalog kutusunda seçtiğimiz cümleyi karakterimiz söylemiyor, direkt geçiliyor. Karşı tarafın söylediği bir cümleye karakterimizin verdiği karşılık cümlelerinin hepsi seslendirilmiş. Bir eksi olarak animasyonlar üzerinde daha çok uğraşılsa iyi olurdu. Özellikle 1.7 versiyonunu oynamama rağmen hala at sürüşündeki delirten rezalet hatalar oyundan bir parça soğutuyor. Yürürken ve at sürerken karşılaştığınız animasyonlar göze pek hoş gelmiyor. Son hızla şehir kapılarına at sürerken hiçbirşeye dokunmamanıza rağmen kapılara az kaldığında at kendi kafasına göre ya sağa ya sola ya da birden geriye dönüyor. Atı döndüreyim derken kaçtığınız yaratıklar hemen yetişiveriyorlar. Farklı bir örnek de bir keresinde atım yokuş yukarı yolda takılıp kalmıştı. Hiçbir yere gitmiyordu. Ağaç gibi toprağa kök saldı sanki. Ancak silahla vurarak kaçırabildim. Sonra gidip bindim. İşin kötü tarafı da bu at sürme hatalarının çok sık karşınıza çıkması. Neyse lafı fazla uzatmadan resimlere geçeyim:

NOT: Bonus eşya kodlarını oyun sırasında konsol(") veya enter tuşuna basarak açtığımız kutuya yazıyoruz. Alttaki 2. resimde karakterin üzerinde iki adet bonus eşyayı görebilirsiniz. Üzerindeki zırhın adı "Armor of Darkness", sırtındaki kılıcın adı ise "Sword of Fire". Toplam 5 adet bonus eşya var. Ben hepsini de çıkarttım. Özellikle çift elle kullanılan mızrak benzeri dehşet bir silah var. Tek vuruşta koca bir Bandit grubunu yerle bir ediyor. Relicler ile yıldırım hasarını iki katına çıkartırsanız daha etkili oluyor.

Two Worlds (ÇIKTI)

Two Worlds (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 20 Temmuz 2008; 14:15:20 >

• Co-op oynanyıomu bu oyun , oynanıyosa çok deli eğleniriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_fb_fb

Co-op oynanyıomu bu oyun , oynanıyosa çok deli eğleniriz.

Network desteği var ama ben bağlanamadım. Invalid Serial Key hatası verdi. Tek çaresi orjinalini almak. 3 tane server vardı.

İki resim daha:

Two Worlds (ÇIKTI)

Two Worlds (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 20 Temmuz 2008; 14:22:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Vampir Masquerade

Fable ı hiç duymamıştım fakat azönce araştırırken bazı ss lere rastladım...Tabi biraz andırıyor, ancak two worlds ün yanından geçemez..

Sandalyeden düşecektim
  • oyunda bariz bir iticilik var gibi geliyor bana. niyeyse türünü çok sevmeme rağmen oynayamadım bu oyunu. yürümesi, vurması çok hantal. önce the witcher i önce oynayıp sonra bu oyuna geçtiğimden kaynaklıda olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisbeydag

oyunda bariz bir iticilik var gibi geliyor bana. niyeyse türünü çok sevmeme rağmen oynayamadım bu oyunu. yürümesi, vurması çok hantal. önce the witcher i önce oynayıp sonra bu oyuna geçtiğimden kaynaklıda olabilir.

The Witcher'ı oynamadım ama Two Worlds de fena bir oyun değil. Bana da ilk başta itici geldi. Biraz ilerleyip bıraktım ve uzun süre oynamadım. Bir gün açtığımda ise oyun beni saatlerce başında tutmayı başardı. Bir şans daha verirsen sen de seversin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 23 Temmuz 2008; 18:55:53 >
  • witcher saf rpg oyunu ilk zırhla 2. kılıcımla bitirdim bu ise direk dioblo tarzı saf h&s birbiriyle karşılaştırılmayacak kadar farklılar diablo titan quest seven adam bu oyunu çok sever oyun çok güzel grafikler çok güzel sadece görevler biraz fazlz boş gibi ama sürekli daha iyi item bulma hırsını kesinlikle veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

quote:

Orjinalden alıntı: Vampir Masquerade

Fable ı hiç duymamıştım fakat azönce araştırırken bazı ss lere rastladım...Tabi biraz andırıyor, ancak two worlds ün yanından geçemez..

Sandalyeden düşecektim

two worlds

• Değişik birsey olmuş buda !!! BUnun isminide Çok duyarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CutSpite -- 18 Ağustos 2008; 8:21:29 >
  • Ne güzel oyunmuş yaa.. Manzalar falan mükemmel. Bu oyunda istediğimiz yere gidebiliyoruz değil mi? Kafamıza göre takılabiliyormuyuz?
  • oyun mükemmel ayrıca oyunu arkadaşlar %100 türkçeleştirmiş
    http://www.trfighters.net/forum-f111/two-worlds-turkce-rpg-t17595.html link bu ancak daha indirilmiyor
    rpg sever arkadaşlar üye olupta baskı kurarlarsa belki hemen yayımlarlar baksanıza adamlar koskoca oyunu türkçeleştirmiş ankete 40 kişi katılmamış

ayrıca ben oyunu bitirdim barbar gibi bi karakterim var skillle birlikte bi 30 ile 40 k arası vurabiliyorum kaç lvl di unututtum ama 45 filan
    oyunda istediğin gibi gez kimse bişey demiyor harita anormal büyük çiçekler otlar gördüğümün en iyisi beni oldukça fazla idare etti bu oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LAVMAN -- 19 Ağustos 2008; 21:51:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ozan301

Ne güzel oyunmuş yaa.. Manzalar falan mükemmel. Bu oyunda istediğimiz yere gidebiliyoruz değil mi? Kafamıza göre takılabiliyormuyuz?

Evet kafana göre gezebilirsin. Oyunda her kasabanın yanında veya belirli yerlerde teleport taşları olduğundan ordan oraya ışınlanabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarikay93

quote:

Orjinalden alıntı: ozan301

Ne güzel oyunmuş yaa.. Manzalar falan mükemmel. Bu oyunda istediğimiz yere gidebiliyoruz değil mi? Kafamıza göre takılabiliyormuyuz?

Evet kafana göre gezebilirsin. Oyunda her kasabanın yanında veya belirli yerlerde teleport taşları olduğundan ordan oraya ışınlanabilirsin.

aaah ah olsada pc oynasam ya. Oyun var ama PC yok

• Süper grafik, etkileyici görünüm
  • Atın üstündeyken neden teleport olmuyor
    ışınlanacakken niye atı bırakmak zorunda kalıyoruz yada öylemi demeliyim
    peki ışınlandıktan sonra ıslık çalsak at 4 nala gelirmi yanımıza:D
    pff
    neyse buarada arkadaşın birisi paylaşmış,oyuna türkçe yama hazırlandığını duyunca inanın çok sevindim ama verilen adrese girdiğimde büyük bir hayal kırıklığı yaşadım
    adamlar oyun müziklerini değiştirmiş, karakter ve npc isimlerini değiştirmiş,hatta worldde oynamalar yapılmış,oyunun orjinalitesini bozan daha bir sürü saçmalık..
    İNDİRMİYORUM

kaliteli türkçe yama yapacaklardıysa sadece diyalogları değiştirselerdi yeterliydi , belki birde ana menuyu..
    bunlar ne anlar yama yapımından laşkalık tamamen,karakterlere site moderatörlerinin isimlerini bir noktaya kadar kaldırırız neticede emek var bizdede emeğe saygı..
    ama müzik değiştirmek araya şarkı türkü sıkıştırmak ta neyin nesi
    üstelikte reality pump yetkilisi tarafındn uyarıldıkları halde..
    mapta oynama,yeni köyler ekleme kaldırma vs..
    ya kardeşim 0 dan oyun yapmayamı çalışıyosunuz??eğer bunu yapıp dağıtmak istiyosanız bunun downloadlarını isteğe bağlı olarak yayınlayın..veya ticari amaçlı satın off ya oyun sırf diyaloglarla geçiyor ve bazılarını kelime haznem çok ii olmadığından bazen çeviremiyorum.. ben türkçe diyalog istiyoruummmmmmmmmmmmmmmm ama ingilizce konuşsunlar
    çünkü biliyorumki onuda cs deki gibi .ok ederler eheh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampir Masquerade -- 3 Eylül 2008; 12:58:30 >

• Arkadaşlar HDR int. diye bir ayar var grafik ayarlarında. Daha yüksek kalite için onu yükseltmek mi gerekli? Bi yardım etseniz çok güzel olur :D
  • arkadaşlar ben Fable ve Oblivion oynadım çok da beyendim ama kararsız kaldım indirsem mi indirmesemmi sizce deyer mi?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.