Şimdi Ara

Two Worlds (ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
1
Favori
15.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tür:RPG
    Yapımcı:Reality Pump
    Dağıtımcı:Zuxxez Entertainment
    Platform:PC,Xbox 360
    Çıkış Tarihi:Çıktı
    Web:http://www.2-worlds.com/
    Medya:2 DVD
    Multiplayer:Var
    Alternatif:Gothic 3
    Screenshots&Video:http://www.3dgamers.com/games/twoworlds/downloads/

Bugüne kadar hep isimleri "Earth" ile başlayan gerçek zamanlı strateji oyunları üzerinde çalışan
    Zuzzex ve Reality Pump şirketleri,bu sefer klasik RPg tarzında oyunlara el atmış.Görsel öğeler,
    maceranın nereye gittiğinin bir göstergesi:Pixel Shader 2.0 ve 3.0,HDr ve eşi benzeri bulunmayan
    bir ışıklandırma motoru,görsel açıdan lezzeti yakalamamızı sağlıyor.Kullanılan görsel öğelerin
    yanında,planlanan özellikler de dikkat çekiyor.Dinamik savaşlar,meteolojik ve rüzgar efeklerine
    sahip karmaşık ve çevre düzeni,ayrıca karakterinizi geliştirmeye yardımcı olacak birçok olanak da
    şimdiden keyifli bir oyun olacağının habercisi.Bütün hazırlıklara bakılırsa,Zuxxes bu yılın sonuna
    doğru "Gothic 3" ile kapışacak gibi görünüyor;hatta geçebilir de.Her şeye rağmen,köklü ve sevilen
    bir oyunla rekabet etmek zor olacaktır.

Two Worlds (ÇIKTI)

Two Worlds (ÇIKTI)

Two Worlds (ÇIKTI)

Two Worlds (ÇIKTI)

Two Worlds (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 11 Mayıs 2007; 22:49:52 >

• Grafikler gerçekten güzel.Oyunun özellikleride güzele benziyor.Bugüne kadar oynadığım tek RPG Fable idi.Ama bunuda oynıycam sanırım.Çıkmasınada çok fazla yok zaten.

Bu arada sonbahar gelince coşucaz.Hangi oyunu önce bitirsem acaba.

SC : Double Agent
    RE 4
    NFS : Carbon

ve daha bir sürü var.

• Walla Final Fantasy'den sonra adam gibi oynadığım ilk RPG Fable'dı.Bitirdikten sonra tadı damağımda kaldı

Bu tarz RPG'leri sevmeye başladım.Çıksın,bununda tadına bakarız
  • Güzel bişeye benziyorRietveld evet bakalım sonbahar ayında hangi oyunu bitirsek
  • Gothic 3'e oldukça iyi bir rakip geliyor
  • beş para etmez oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: money

beş para etmez oyun
    Nerden anladın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karekterler Knight'a çok benziyor birde o köpek işi çok hoşuma gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

beş para etmez oyun
    Nerden anladın

böyle gerçekle alakası olmayan oyunlar beni sarmaz.keşke her oyun hitman'in taklidi olsa
  • Sen sevmiyor olabilirsin ama oyunun kalitesine kötü diyemezsin bu tür oyunların dünya da milyonlarca bağımlısı var
  • konuyla alakasiz olacak ama genel olarak oyunlarda super grafik falan deniyor ama bana gore grafikler ciddi bir ilerleme gostermiyor,yani gercekcilik bir yana butun oyunlar daha bir cizgifilmimsi oluyor.Renkler,dokular iyice plastiklesiyor.
    bu kadar donanimi ne icin istiyorlar anlayabilmis degilim.
    suradaki seytan modellemesini ve doku kalitesini 5.sinif animasyon filmde gorsem seyretmez kapatirdim.
    Dedigim gibi sadece bu oyun icin degil genel olarak oyunlar icin konusuyorum.
  • Sana hiç katılmıyorum.
  • @Pinky_Demon saol hocam.Güzel görünüyo denemekte yarar var
  • 80lerin sonundan beri bilgisayarla ugrasiyorum,ayni zamanda eski bilgisayar oyuncularindanim ve su son cikan binlerce dolarlik sistemler isteyen oyunlarin 1995 de cikan time commando gibi oyunlardan 'inanamiyorum bu kadarda olmaz' dedirtecek bir farki yok bence.
  • quote:

quote:

quote:

beş para etmez oyun
    Nerden anladın

böyle gerçekle alakası olmayan oyunlar beni sarmaz.keşke her oyun hitman'in taklidi olsa

Oyunun beş para etmeyeceğini sadece kendine bağladın ya, sana birşey denmez!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciginix -- 22 Ekim 2006; 0:25:12 >

• Oyun 7 Mart 2007'ye ertelendi.
  • quote:

quote:

quote:

beş para etmez oyun
    Nerden anladın

Eh Hitman'la bunuda bir tutandan iyi bir oyuncu olması beklenemez :S Hitman nerde bu oyun nerde alakasız olmuş :S

İlk Ss'te grafikler çok deli gözüküyo ama ben oynıyamam heralde :S

• bence rpg oyunlarında grafıkler ıkıncı planda olması, öne cıkan yanlarıda sıstemı konusu cesıtlılıgı v.b. gıbı seyler daha onde tutulması oyunu sevdıren grafıklerı degıldır oyunun kendısıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einhander -- 12 Kasım 2006; 1:46:05 >
  • yaw ne çok rpg oyunu çıktı böyle
    titan quest oynadım ilk rpg olarak (diablodan sonra ) sevmedim rpg turune de sogudum
    Demek ki tutuluyo ki adamlar bi dünya rpg cıkarıolar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.