Şimdi Ara

Two Worlds (ÇIKTI) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
1
Favori
15.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu bitirmiş bulunmaktayım. Takıldığınız yerlerde yardım edebilirim.
  • ne cabuk bitirdin isketli savascıların ordayım zehir yüzünde gecemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: SUNdown

Oyunu bitirmiş bulunmaktayım. Takıldığınız yerlerde yardım edebilirim.

1. Oyun nasıl dostum biraz ss koyabilirmisin.

2. Bana göre GOTHIC III 55 OBLIVION 96 Bana uyarmı bu oyun?

3. 7600GT ile nasıl çalışır ?

4. Oyunun süresi ne kadar?

5. FRP unsurları nasıl? Hangi ırklar , sınıflar ve burçlar var ? Level atlama nasıl ? Skiller neler ?

6.Harita büyük mü ?

TsklR

Key Features

* Offering a freedom of choice unseen in other Role Playing Games. The world literally comes to life as it immediately reacts to the player's actions and changes accordingly -offering new and exciting challenges.
    * Strong, non-linear storyline. Players can shape their own story by choosing the path of conducting the main conflict and resolving meaningful side-quests.
    * Spectacular and dynamically choreographed fights. The combat system combines intuitive steering, tactical challenges and movie-like visual experiences.
    * Free and unlimited character development. Players can experiment with different careers and even reverse their former choices with the help of "career changers".
    * Animals to be ridden on. Players can travel and fight on various animals from horses to tamed lizards and beasts.
    * A choice of traps and snares are at the Player's disposal making the gameplay both rich and flexible.
    * Huge variety of items to be found. Randomly generated pieces of equipment, thematic sets and combined items offer the space to experiment and satisfy the need to collect.
    * Wide range of beautifully rendered terrains: from high mountains to seashores and deep caves with all of the locations featuring ultra sharp texturing and stunning design.
    * Hyper-realistic tree physics and sophisticated weather system make the world come to life as has never been seen before.
    * Advanced Artificial Intelligence that manages group behaviour of large virtual communities.
    * Up to 8 players in the multiplayer mode.
    * Symphonic music to make the experience more emotional and memorable.
    * Extensive usage of Pixel Shader 2.0 and 3.0, HDR, multiple materials and unique shadow engine to ensure the best visuals possible.
    * Support of Multi CPUs and Multicore CPUs, SLI and CrossFire Technology

Baya sağlam görünüyo oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblivionic -- 27 Mayıs 2007; 18:08:02 >

• 1: Önceki Sayfalarda SS konmuş ordan bakabilirsin...

2: Eğer Oblivion gibi bir oyun istiyorsan aradığın oyun bu DEĞİL... Normal bir RPG yani ayrıntı yok... Skill ler var başka bişi yok. Level atla Önüne geleni öldür...

3: Bende 6600GT var FULL Option.. hiç kasma yok...

4: Yanılmıyorsam 2 tane ANA Görev var. 1. si Relic toplama 2. si Gondahar'ı Öldürme. yani yan görevleri saymassak kısa bir oyun.

5: Irk yok Sadece Human. Skiller çok fazla ama çoğu işe yaramıyor.. eğer warrior olmasını istiyorsan işe yaramıyor çoğu. Mage yapacaksan büyü skilllerini arttırabilirsin.

6: Harita büyük büyük değil Obliviona göre. AT kullanabiliyorsun ama çok pis olay.. kullanımı pratik değil. Ben hep teleport kullandım

Ben Tşk Ederim iyi Oyunlar...
  • Oblivion iyi bir oyun ama ben oynayamadım. ing gerekiyor. sürekli abime tercüme ettiriyordum sıkıldım bıraktım....
  • Anlaşılan pek sağlam bi RPG değil.Yalnız ben internet sitesinden baktım 4-5 tane ırk var.Ork falan.

Neyse sağol.Gamespot 80 verirse alırım.
  • Bu oyunu 22 saat oynadim,bitirmeden biraktim... ilk basta güzeldi ama sonradan can sikici olmaya basladi.

begenmedigim seyler:

At kullanma
    Harita cok büyük
  • ACTIONTRIP diye garip bi site 62 vermiş.Bakalım daha bilinen siteler ne verecek.
  • bu oyun pc de oynanmaz arkadaşlar 360 da grafikleri çok daha güzel aa desen diz boyu af desen var depth to field zibil gibi gölgelendirmeler dirextx10 ayarında.
  • arkadaslar oyunun bıtırmek ıcın ıngılızce sartmı yoksa nereye gıdecegımızı bılebılıyormuyuz :D
  • Oyunun v1.3 patchi ile ilgili sorunu düzelten yama.
    http://rapidshey.com/files/34097732/2Worlds.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 30 Mayıs 2007; 11:23:26 >
  • gerçi bu oyunun muhabbeti çoktyan kapanmış ama yine de sormak istiyorum; oblivionda lvl 25 charım vardı ama araya aksilikler girince oyanayamadım 2 ay kadar şimdi de soğudum hangiş görevde nerdeydim ne aşamadayım yazılardan felan anlamıyorm bi kpukluk girdi oynayamıyom artık oblivionu..

ne yapayım bunu alıp oynayımmı.. yoksa obliviondan sonra sarmaz mı ... kafam karıştı
  • alma çünkü bi çok insan çalıştıradamı oyunu çok az insan oynamış exe problemi ve ses problemi var oyunda..
  • Çim ve bitkiler gerçekten mükemmel olmuş grafikler bu konuda çok başarılı
  • sistem ihtiyacı yok mu gençler bu oyunun???????
  • Derkkeeeeen kendi sorumu kendim cevaplıyorum
    * CPU with 2 GHz
    * 512 MB RAM
    * Windows Vista or XP
    * Graphics card with Shader 2.0 or higher
    * DirectX compatible sound card
    * DVD-Rom
    * Keyboard, mouse
  • quote:

Orjinalden alıntı: SUNdown

1: Önceki Sayfalarda SS konmuş ordan bakabilirsin...

2: Eğer Oblivion gibi bir oyun istiyorsan aradığın oyun bu DEĞİL... Normal bir RPG yani ayrıntı yok... Skill ler var başka bişi yok. Level atla Önüne geleni öldür...

3: Bende 6600GT var FULL Option.. hiç kasma yok...

4: Yanılmıyorsam 2 tane ANA Görev var. 1. si Relic toplama 2. si Gondahar'ı Öldürme. yani yan görevleri saymassak kısa bir oyun.

5: Irk yok Sadece Human. Skiller çok fazla ama çoğu işe yaramıyor.. eğer warrior olmasını istiyorsan işe yaramıyor çoğu. Mage yapacaksan büyü skilllerini arttırabilirsin.

6: Harita büyük büyük değil Obliviona göre. AT kullanabiliyorsun ama çok pis olay.. kullanımı pratik değil. Ben hep teleport kullandım

Ben Tşk Ederim iyi Oyunlar...

o kdr optimize etmişler mi ya hagi çözünürlükte full oynuyorsun grafikler baya sağlam duruyorda

• yarın tomb raiderlerla birlikte gidip alıcam bu oyunu
  • Ben oyunda exe sorunu yaşamadım ancak windows xp de ses çalışmıyordu. Ama Vista da sesler gayet güzel çalıştı. İki sisteme de aynı şekilde kurdum halbuki. Diğer sorunlar için ilgili dosya yukarıda..
    Kurdum da ne oldu, fena değil, zulaya attım şimdilik.
  • Arkadaşlar ben bu oyunun almanca versiyonunu almışım, ve ingilizce dil seçeneği yok. Acaba ingizlice versiyonunu oynayan bir arkadaş languages klasörünü bir şekilde upload edebilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.