Şimdi Ara

Two Worlds (ÇIKTI) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
1
Favori
15.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

milletimize hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: cepagent

80lerin sonundan beri bilgisayarla ugrasiyorum,ayni zamanda eski bilgisayar oyuncularindanim ve su son cikan binlerce dolarlik sistemler isteyen oyunlarin 1995 de cikan time commando gibi oyunlardan 'inanamiyorum bu kadarda olmaz' dedirtecek bir farki yok bence.

Bak sen söyleyince fark ettim gerçekten şimdiki oyunların Time Commando'nun sunduğu görüntülerden inanılmaz bir farkı yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: feel so bad

Oynayan var mı, aksiyon ağırlıklı mı yoksa dialog mu, Oblivion'daki gibi özgürce dolaşabiliyor muyuz yoksa tek bir yol üzerinden mi gidiyoruz, grafikler nasıl, sistemi çok kasıyor mu?!?!

Önce indirsinler abi dur
  • quote:

Orjinalden alıntı: helldune

quote:

Orjinalden alıntı: cepagent

80lerin sonundan beri bilgisayarla ugrasiyorum,ayni zamanda eski bilgisayar oyuncularindanim ve su son cikan binlerce dolarlik sistemler isteyen oyunlarin 1995 de cikan time commando gibi oyunlardan 'inanamiyorum bu kadarda olmaz' dedirtecek bir farki yok bence.

Bak sen söyleyince fark ettim gerçekten şimdiki oyunların Time Commando'nun sunduğu görüntülerden inanılmaz bir farkı yok.

alemsiniz güldürdünüz beni gece vakti demek aynı haa

• Çok güzel gözüküyor ben de indireyim. Yalnız umarım Gothic 3 kadar laglı değildir. Oynayamadım bile Gothic 3'ü.
  • arkadaşlar çok merak ediyorum bu oyun sadece knight online gibi online bir oyunmudur.yoksa online olmadanda oynanıyormu
  • Fena bi oyuna benzemiyor,denemekte fayda var
  • çok teşekkür ederim emule den çekicem oyunu
  • Oyundaki ışıklandırmalar çok gerçeğe yakın AA kullanılmadan alınan görüntüler ise bunlar AA ile güzel görüntü efektleri olan bir oyun karşımızda ama her oyunda olduğu gibi önce oynanabilirlilik diyorum başka bişi demiyorum
  • arkadaşlar oyunu indirdim ve kurdum yalnız menü dili ve konuşmalar almanca. internetten ing altyazı ve ingilizce menü için "language.wd" dosyası indirmek gerekiyor. Ben size upload ettiğim dosyanın linkini vereyim.

İNGİLİZCE DİL DOSYASI BURADA...

Oyunun grafikleri mükemmel değil bence ama güzel. x1900xt ve 3150mhz de çalışan e6300 işlemcili sistemimde 1440x900 çözünürlükte ortalama olarak 25 fps veriyor.(4x AA ve HDR açık). Endüşük 15fps gördüm...

Two Worlds (ÇIKTI)

Two Worlds (ÇIKTI)

Two Worlds (ÇIKTI)

• Abi o çimenlerin hali ne grafikler çok iyi ya
  • Abi otları iyi çizmişler ya Bu gün araştırayım biraz belki bulurum.
  • waww grafikler çok iyiii..ikinci bir oblivion faciası yakındır....
  • İkinci bir Oblivion bekleyenler üzülecek. Yaklaşık 1 saattir oynuyorum Oblivion'un yakınından geçemez kesinlikle. Animasyonlar, kontroller ve seslendirmeler vasat. RPG özellikleri çok az. Daha çok Diablo tarzı hack&slash yapısı hakim. Oblivion daki heyecanlı savaşlar yok. Sadece sol tuşa tıklıyorsunuz. Gothic ve Diablo karışımı bir oyun diyebilirim. Grafikler güzel ve sistemimi Oblivion ya da Gothic 3 kadar da kastırmadı. Onlardan daha performanslı çalışıyor.
  • harika en kısa zamanda oyunu oynayacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Demus

İkinci bir Oblivion bekleyenler üzülecek. Yaklaşık 1 saattir oynuyorum Oblivion'un yakınından geçemez kesinlikle. Animasyonlar, kontroller ve seslendirmeler vasat. RPG özellikleri çok az. Daha çok Diablo tarzı hack&slash yapısı hakim. Oblivion daki heyecanlı savaşlar yok. Sadece sol tuşa tıklıyorsunuz. Gothic ve Diablo karışımı bir oyun diyebilirim. Grafikler güzel ve sistemimi Oblivion ya da Gothic 3 kadar da kastırmadı. Onlardan daha performanslı çalışıyor.

Oyun hakkında söylediklerine katılıyorum. Yalnız benim makinada obliviondan daha fazla kasıyor...
  • ikinci dvd de ne varmış öğrenebildiniz mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

ikinci dvd de ne varmış öğrenebildiniz mi?

Diğer diller ve yapım vidyoları filan varmış.
  • oyun guzele benziyor grafiklerden. tabi çalıştıracak pc yi bulmak lazım.
  • epey guzel oyunmus beaa!!!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.