Şimdi Ara

Two Worlds (ÇIKTI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
1
Favori
15.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunda aynı Gothic 3 gibi ha bire yamalanıyor.

1.3 yaması çıktı.

http://www.gamershell.com/news/38619.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Bu oyunda aynı Gothic 3 gibi ha bire yamalanıyor.

1.3 yaması çıktı.

http://www.gamershell.com/news/38619.html

dostum orada 300 mb ve 60 lık iki patch daha var.son çıkan 60 olduğuna göre biz üçünüde yüklemek zorundayız değilmi.Birde bu patch leri yüklersem oyun zehirlenip ölmez demi

• oyunun para hilesi varmı. ben bulamadımda
  • Oyuna çift tıkladığımda tam girecekken hata raporu alıyorum :S Lanet.
  • bende çıldırdım bu oyun yüzünden oyuna tıklıyorum logoso geliyor tam giricekken masaüstüne atyıor...1.3 yaması çıkmış acaba yükleseme çare olurmu..genel bi crck sorunu var oyunun..
  • 1.2 yaması sadece Ati kartlar için çıktı. Eğer Ati kartınız varsa kurmalısınız. Ayrıca DVDdeki directx,aegia, runtime... sürücülerini kurun.
  • Aegia'yı kuramuyorum ki. Accept Licance'yi seçip Next dediğim de hiç bir şey olmuyor. C'ye kuruyo galiba lanet şey bende de C'de hiç boş alan yok. Açamıyorum da işin garip tarafı dün 600 MB boş alan varken bu gün 100 MB var :/ Sadece ekran kartı driverını kurdum ama nasıl olduysa full doldu.
  • Arkadaşlar oyunun English versiyonunu netten çektim, patchlerini ilacını falan yaptım.
    Karakter seçiyorum, cinematic giriyor, beklememek için escape yapıyorum masaüstüne atıyor, cinematic bitsin diye bekliyorum bitince tam oyuna girecek adamımı görüyorum ama yine masaüstüne atıyor.
    Buna benzer bir sorun yaşayan varmı, ya da yaşayıp çözen ???
  • Güzel bir oyuna benziyor fakat bu kesin PC yi fecii derecede kasar..
  • Gothic kadar kasmıyor.
  • evet bendede sorun var hertürlü ilaçları denedim logosu çıkıyo oyunun sonra masaüstüne düşüyor daha uyunu bile görmek nasip olmadı..ama şöle bi durum var..oyunun genel bi exe sorunu var he bide dll.....en son 1.3 patchi çıktı ama onun ilacı yok sanırım daha onu bekliyorum.
  • offf yav oyunu müthiş ama 8 gb ı indirmesi bir haftayı bulur şimdi
  • yaf oyun düzgün biçimde ilaçlı olarak oynanabiliyor mu?
    (Laf olsun die sordum çünkü pztesi finaller başlıyo )
  • bu konuda cewap verebilen yok sanırım...cidden sorunvar oyunda umarım hallolur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanfc

evet bendede sorun var hertürlü ilaçları denedim logosu çıkıyo oyunun sonra masaüstüne düşüyor daha uyunu bile görmek nasip olmadı..ama şöle bi durum var..oyunun genel bi exe sorunu var he bide dll.....en son 1.3 patchi çıktı ama onun ilacı yok sanırım daha onu bekliyorum.

Evet, hem Almanca hem İngilizce versiyonunu denedim. Her ikisindede .exe hatası verip masaüstüne düştü.
    1.1 yaması ile denedim yine aynı şey. 1.2 si için de düzgün ilaç bulamadım.
    1.3 yamasının işe yarayan bir ilacı çıktığında bir de onunla denemek lazım.
    Yazık oldu, güzel bir oyuna benziyordu.

• Süper bir oyuna benziyor ben bayağı bir beğendiğimi söyleyebilirim özellikle bu tür RPG oyunlarına zaten bayılıyorum.
  • arkadaşlar yokmu oynayan yada ilaç gönderebilecek biri lütfen yardım ...
  • Dün kurdum. v1.1 patch içindeydi. Fakat patcheyip ,yapıştırdıktan sonra oyunda video görüntülerinde ses olmasına rağmen oyunda ses yoktu. Grafikler hoş. Fakat ses olmayınca uninstall yaptım. Beklemedeyim.
  • Beyler RELİC AİR STONE nin nerde olduğunu bilen varmı haritada yer ismi söylerseniz bulurum... (( Millet çalıştıramamış benim sorduğum soruya bak :)) ))
  • Anladığım kadarıyla oyunda ya da ilaçta bir sorun yok, sorun benim sistemde. Dün arkadaşın makinada gördüm gayet düzgün çalışıyordu oyun fakat bende menülerden sonra adamı seçip oyuna girdiğim sırada oyun ekranı gelir gelmez masaüstüne düşüyor ve hata mesajı çıkıyor.
    Büyük bir ihtimalle sorun ekran kartımdan kaynaklanıyor ama nasıl çözeceğim hakkında hiçbir fikrim yok.
    Buna benzer sorun yaşayıp çözen bir arkadaş yokmu hiç.
    Bu arada ekran kartım ATI 9600
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.