TX-L32U2E panasonic lcd tv çok araştırdım ama panasonic bunu buldum arkadaşlar bi fikir verirseniz sevinirim ben araştırmalarda ki sonuçlarımı paylaşayım sizinle siz de yorum yaparsanız karar vermek istiyorum artık
Panasonic TX-L32U2E 32in ince full HD Freeview TV özellikleri izleme keyfi bir yerleşiği Freeview tuner en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmış mükemmel bir menzile sahiptir TX-L32U2E günlük elektronik TV rehberi düzenlemenize yardımcı olan dijital kanalların çeşitli ücret erişim ücretsiz vermek için Bu Full HD TV izleme filmlerin şaşırtıcı ayrıntılı görüntüleme için ayrı bir HD alıcı niteliği sabunlar ve spor süper 32in LCD ekran programlarının yanı sıra yüksek çözünürlüklü sinyalleri görüntülemek için hazırdır 1920 x 1080 ve TX-L32U2E IPS Alpha Panel teknolojisi tamamlamak için bir çözünürlük özelliği üstün renk üretimi çarpıcı detay düzgün hareket ve plazma TV içine kamera veya video kameranızdaki daha geniş bir görüş açısı takın SD kartı ile büyüleyici izlerken deneyim ve size resimleri ve çarpıcı boyutu ve ayrıntılı Videoyu izlemek için Viera Link teknolojisini kullanabilir .
ürünü burdan inceledim fiyatlarda gayet iyi sayılır..
arkadaşım bence kusursuz bir ürün özelliklerine ve fiyat analizine baktığın zaman hem özellik açısından son derece iyi fiyat olarak ta gayet uygun. TX-L32U2E almanı tavsiye edeirm aldıktan sonra memnun kalırsan eğer ki kalıcaksın bi teşekkür edersin artık
ben bunun 42u2e sini 1299 tl fiyatla darty den aldım ve cok memnunum ufak bir anlaşmazlıktan dolayı hdmı receiver kaynaklı servis gelip baktı ve makinamda hic bir sey olmadıgını receiverın arızalı oldugunu ve bu ürünün performans olarak iyi ve sorunsuz bir makina oldugunu servis olarak da su ana kadar hiç geri dönüş olmadıgını belirtti.Aynı zamanda toshiba servisine de bakan kişi bu tv lerde ise leblebi cekirdek gibi dönüşler oldugunu belirtti.
Bu ürünü kullanan başka arkadaşlarımız var mı? Ailem bugün yine dışarı diye çıktı ve bu seferde eve bu lcd tv'yi alıp dönmüşler.
Electro World'den 850 lira tv için + 200 lirada fazladan 3 yıl garanti için para ödemişler.