Şimdi Ara

txp42g20 -txp42gw20-tx p46g20-txp42g30

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar buişin uzmanı arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinicem kasım ayı ortasında evlenicem ve kesinlikle panasonic plazma alıcam 4ü arasında gidip geliyorum ve fazla bilgi sahibi tecrübeli değilim g20 ile gw20 arasında dahihi uydu alıcısı farkını biliyorum gw20 alırsam digiruk dsmart gibi platformlariçin ayrıyeten alıcı almama gerek olacakmı yoksu dahihi alıcısı yeterli olacak mı gw 20 den bir çekincemdde dahili uydu alıcısının olması ileri,de daha çabuk arıza yapmasına neden olurmu görüntü kalitesini düşürürmü bilmiyorum 46g20 de büyüklügü ve fiyatrından dolayı tercihlerim arasına girdi 2000 liraya kadar düştü birde 2011 ler çıkacakmış beklememi söyledi bir yer g 30 çıkacakmış panasonic merkezi aradım çıkış fiyatını 3600 yada 3900 dedi acaba kasıma kadar beklesem düşermi yada ne kadar düşer yoksa g20lerden birini tercih edip şimdiden alıp kafammı rahat olsun ama şimdiden alsamda kasımda kurduracam

• dahili uydu alıcılı modellerde digiturk-dsmart gibi paralı kanalları dahili uydudan ancak kartlı üyelik satın alıp kartı tv'nin common interface soketine takarsanız izleyebilirsiniz. tabii her platformun kartı farklı. tek kartla farklı modüller izlenirmi bilemiyorum. dataylı bilgiyi uydu sistemleri forumunda bulabilirsiniz.

dahili uydu alıcısının olması arıza yapmaz, neticede küçük bir entegre takılı. görüntü kalitesi düşmez, aksine arada bğlantı olmayacağı için daha iyi olur.

naçizane tavsiyem kasım ayında kullanacaksanız bekleyip yeni seriyi daha ucuza alın. şimdi 3600 TL olan cihaz kasım ayında tahminim 2500 TL'ye düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hibo

dahili uydu alıcılı modellerde digiturk-dsmart gibi paralı kanalları dahili uydudan ancak kartlı üyelik satın alıp kartı tv'nin common interface soketine takarsanız izleyebilirsiniz. tabii her platformun kartı farklı. tek kartla farklı modüller izlenirmi bilemiyorum. dataylı bilgiyi uydu sistemleri forumunda bulabilirsiniz.

dahili uydu alıcısının olması arıza yapmaz, neticede küçük bir entegre takılı. görüntü kalitesi düşmez, aksine arada bğlantı olmayacağı için daha iyi olur.

naçizane tavsiyem kasım ayında kullanacaksanız bekleyip yeni seriyi daha ucuza alın. şimdi 3600 TL olan cihaz kasım ayında tahminim 2500 TL'ye düşer.
    teşekkürler, sanırım gw20 alıcam normal i,çindeki uydu alıcısyla hangi hd kanalları izliyebilirim acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: jazzblues

teşekkürler, sanırım gw20 alıcam normal i,çindeki uydu alıcısyla hangi hd kanalları izliyebilirim acaba

Alıntıları Göster
    hangi uyduları izleyeceğinize göre değişir. turksatta sadece trthd ve teledunya hd info kanalları varken eutelsat-astra-hotbird'de şifreli olmayan hd kanallar mevcut...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hibo

hangi uyduları izleyeceğinize göre değişir. turksatta sadece trthd ve teledunya hd info kanalları varken eutelsat-astra-hotbird'de şifreli olmayan hd kanallar mevcut...

Alıntıları Göster
    diğer türk hd kanalları için paketlere üye olalı galiba
  • quote:

diğer türk hd kanalları için paketlere üye olalı galiba

Alıntıları Göster
    kasıma kadar bekle izleme mesafen uygunsa 42'' ten yukarısını almanı tavsiye ederim ben 42'' aldım 1 hafta sonra tv küçük gelmeye başladı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascall35

kasıma kadar bekle izleme mesafen uygunsa 42'' ten yukarısını almanı tavsiye ederim ben 42'' aldım 1 hafta sonra tv küçük gelmeye başladı ...

Alıntıları Göster
    42gw30 gelecekmiş önümüzdeki ay geliş fiyatı 1800 civarı olacakmış
  • quote:

42gw30 gelecekmiş önümüzdeki ay geliş fiyatı 1800 civarı olacakmış

Alıntıları Göster
    o paraya vereceklerini sanmıyorum benım tahmınım 2400tl olur ilk fiyat...
  • quote:

o paraya vereceklerini sanmıyorum benım tahmınım 2400tl olur ilk fiyat...

Alıntıları Göster
    izmir egemen satıcısı öyle dedi fiyatını gw20 alacaktım g30 bekle aynı fiyattan çıkacak dedi
  • quote:

izmir egemen satıcısı öyle dedi fiyatını gw20 alacaktım g30 bekle aynı fiyattan çıkacak dedi

Alıntıları Göster
    ben yinede o fiyattan biraz daha yukarısı olur diye düşünüyorum... u serisi şu anda bahsettiğin fiyattan satışta hem g olacak hem 3d olacak bence bu fiyata vermezler...

http://www.vatanbilgisayar.com/panasonic-tx-p42u30e-full-hd-106-cm-plazma-tv,-1920x1080,-600-hz,-2xhdmi,-tx-p42u30e/productdetails.aspx?I_ID=53173

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pascall35 -- 20 Nisan 2011; 13:32:29 >

• quote:

ben yinede o fiyattan biraz daha yukarısı olur diye düşünüyorum... u serisi şu anda bahsettiğin fiyattan satışta hem g olacak hem 3d olacak bence bu fiyata vermezler...

http://www.vatanbilgisayar.com/panasonic-tx-p42u30e-full-hd-106-cm-plazma-tv,-1920x1080,-600-hz,-2xhdmi,-tx-p42u30e/productdetails.aspx?I_ID=53173

Alıntıları Göster
    bakalım gt30 3700 civarından giriş yapmış g30 3 desiz modeli daha girmedi satışa bir haftaya çıkar herhalde

• quote:

bakalım gt30 3700 civarından giriş yapmış g30 3 desiz modeli daha girmedi satışa bir haftaya çıkar herhalde

Alıntıları Göster
    Yeni seri daha ince, daha az tüketiyor.. Bence her nekadar önemli olmasa da mkv video oynatıyor.. vs. vs. vs..
    Yalnız ben de daha yüksek bir fiyattan gireceği düşüncesindeyim. Eğer şuan uygun fiyata g20 alabildiysek bu yeni modellerin sayesinde oldu. Bu gün 1600 tl olan model tam 1 sene önce 2500-2560 tl lerde geziyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DELTA53

Yeni seri daha ince, daha az tüketiyor.. Bence her nekadar önemli olmasa da mkv video oynatıyor.. vs. vs. vs..
    Yalnız ben de daha yüksek bir fiyattan gireceği düşüncesindeyim. Eğer şuan uygun fiyata g20 alabildiysek bu yeni modellerin sayesinde oldu. Bu gün 1600 tl olan model tam 1 sene önce 2500-2560 tl lerde geziyordu..

Alıntıları Göster
    gw30lar çıktı sonunda 2400 lira civarı fiyatlar acaba ekim sonuna dogru 1800 ler seviyesine düşer mi
  • quote:

gw30lar çıktı sonunda 2400 lira civarı fiyatlar acaba ekim sonuna dogru 1800 ler seviyesine düşer mi

Alıntıları Göster
    sizce 42 gt30e için 2900 tl panasonic tr garantili ve 12 ay taksitle nasıl?birde 50 gt30e oda 3900 tl .kutu içerigi aynı mı?gözlük ya da wireless adaptör var mı kutu içeriğinde.birde d7000 e göre nasıl bilirsiniz?
  • quote:

bence düşmez. gw20'lerin alınabilir fiyatlara düşmesi için ertesi yıl nisan-mayıs ayına kadar beklemek gerekti. bunda da aynı taktiği yaparlar herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: generalduncan

quote:

bence düşmez. gw20'lerin alınabilir fiyatlara düşmesi için ertesi yıl nisan-mayıs ayına kadar beklemek gerekti. bunda da aynı taktiği yaparlar herhalde.

Alıntıları Göster
    vatan bilgisyarın en son yaptıgı kampanyada gw30 ların 46 ve 50 inçlerininde fiyatları gayet makul seviyelere indi, yani bence düşer o fiyatlara sadece indirimi yakalamak önemli

• quote:

vatan bilgisyarın en son yaptıgı kampanyada gw30 ların 46 ve 50 inçlerininde fiyatları gayet makul seviyelere indi, yani bence düşer o fiyatlara sadece indirimi yakalamak önemli

Alıntıları Göster
    ekim gibi 2100tl civarı parayla 50inç full hd panasonic plazma alabilirmiyiz.Vatan hariç kredi kartlarım uygun değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: VideOyun

ekim gibi 2100tl civarı parayla 50inç full hd panasonic plazma alabilirmiyiz.Vatan hariç kredi kartlarım uygun değil

Alıntıları Göster
    Düşmez diyordum ama panasonic 42gw30 modelin fiyatı şimdiden 1800 liraya düştü bile. Teknosa kampanya yapmış. akakce.com'da da 1800'lük fiyatlar gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****

haziran sonunda teknosanın indirimi ile 2200'e 50g20 plazma aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexdesouza.10

quote:

Orijinalden alıntı: ****

haziran sonunda teknosanın indirimi ile 2200'e 50g20 plazma aldım

Alıntıları Göster
    arkadaşlar aynı plroblem bende de var.40c650 yi satma aşamasındayım.yerine panasonic plazma almayı düşünüyorum.teknosalar da teşhirde olsa 1900 tl ye gt20 satılmakta aynı fiyata yeni seri gw30 de var.sizce 1900 tl için gw30 mi gt20 mi?usb çok problem değil .media player ve hdmi cıkışlı notebook um var.benim için önemli olan modülle dsmart-hd veya digitürk-hd izlemek.birde ilerde almayı düşündüğüm ps3 performansı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.