Şimdi Ara

Tyranny (2016) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu konuyu görmeden konu açmışım. Diğer konumu sildim, boşa gitmemesi için ana mesaj içerikleri bu konuyla birleştiriyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ön Sipariş Teklifi

Tyranny (2016) [ANA KONU]

Fatebinder's Seal
    *The seal of a Fatebinder is used to stamp documents with Tunon's sigil. Though modest in appearance, the seal is a representation of Kyros' legal approval. Merely holding it impresses upon the wielder a sense of authority.
    *Accessory
    *Grants +2 Resolve

Commander’s Will
    *These boots have been passed down the ranks of Northern soldiers who distinguish themselves as promising leaders.
    *Leather Boots
    *Trigger on Party Kill: Remove a hostile effect from each active party member (Only usable by Player)

Archon Edition

Includes:
    *Base Game
    *Ringtones: Contains three notification tones and one ringtone.
    *Digital Original Soundtrack: The Tyranny soundtrack delivers 57 min of original music, including a total of 18 tracks.
    *Digital High-Resolution Game Map
    *Exclusive Coat of Arms: Adds 4 unique coat of arms to the Fatebinder’s selection of personalized war banners – show your allegiance with either The Disfavored, Scarlet Chorus, Tunon the Adjudicator, or Kyros the Overlord.
    *Short Story Collection: A rich digital collection of ten short stories from the world of Tyranny, giving readers a deeper look at the brutal world and powerful characters that live under Kyros’ rule. Written by the creative team behind Tyranny, these stories introduce several of the game’s companions and key characters. This collection includes 3 exclusive tales never seen before, alongside 7 originally published on the official Tyranny website.
    *Digital High-Resolution Wallpapers: Add your desktop to Kyros’ domain with a selection of high-quality artwork from Tyranny, sized for PC desktops in high resolution. The collection includes ten different pieces from the Tyranny art team, including one signed by the developers.
    *Archon Edition Forum Icon (Paradox Plaza)
    *Forum Avatars (Paradox Plaza)

Overlord Edition

Includes:
    *Base Game
    *Ringtones: Three notification tones and one ringtone
    *Digital Original Soundtrack: The Tyranny soundtrack delivers 57 min of original music, including a total of 18 tracks.
    *Digital High-Resolution Game Map
    *Exclusive Coat of Arms: Adds 4 unique coat of arms to the Fatebinder’s selection of personalized war banners – show your allegiance with either The Disfavored, Scarlet Chorus, Tunon the Adjudicator, or Kyros the Overlord.
    *Short Story Collection: A rich digital collection of ten short stories from the world of Tyranny, giving readers a deeper look at the brutal world and powerful characters that live under Kyros’ rule. Written by the creative team behind Tyranny, these stories introduce several of the game’s companions and key characters. This collection includes 3 exclusive tales never seen before, alongside 7 originally published on the official Tyranny website.
    *Digital High-Resolution Wallpapers: Add your desktop to Kyros’ domain with a selection of high-quality artwork from Tyranny, sized for PC desktops in high resolution. The collection includes ten different pieces from the Tyranny art team, including one signed by the developers.
    *Digital Collector’s Guide Book: Discover the lore and secrets of Tyranny in a comprehensive world guide from author John Helfers. Explore artwork from the game alongside the stories of the people and places of the Tiers, and discover the world that Kyros has brought to heel. Includes a foreword from Obsidian Entertainment.
    *Digital Art Book: Immerse yourself in the war-torn world of Tyranny in an extensive collection of original artwork.
    *Overlord Edition Forum Icon (Paradox Plaza)
    *Exclusive Overlord Editions Forum Avatars (Paradox Plaza)
    *Forum Avatars (Paradox Plaza)

• Obsidian’dan Yepyeni Rol Yapma Oyunu – Tyranny [FRP.NET]
    http://frpnet.net/haberler/oyun-haberleri/obsidiandan-yepyeni-rol-yapma-oyunu-tyranny

Obsidian’ın Yeni Oyunu Tyranny, Batıktan Çıkan Bir Hazine [FRP.NET]
    http://frpnet.net/haberler/oyun-haberleri/obsidianin-yeni-oyunu-tyranny-batiktan-cikan-bir-hazine

• Hele hele hele Gaza geldim.

Tyranny’den Oyunun İlginç Mekaniklerine Dair Bir Video

Osidian’in son RYO harikası Tyranny’ye kavuşmamıza artık sadece sayılı günler kaldı. İyilerin yenildiği, karanlıklar lordunun galip geldiği bir diyarda kötülerin ordusundaki birini canlandıracak ve insanların efendimize olan “sadakatlerini” sürdürmelerini sağlamak gibi vazifelerimiz olacak.

Yayınlanan yeni geliştiricinin günlüğü videosunda oyunun iki ilginç özelliğine değiniliyor. Bunlardan ilki yol arkadaşlarımızın yetenekleriyle kendimizinkileri birleştirerek değişik kombolarda bulunabilecek olmamız. Yanılmıyorsam buna benzer bir özelliği gördüğümüz en son RYO Dragon Age 2’ydi. Her yoldaşımızın kendine özgü bir karakteri ve geri plan hikâyesi de olacak elbette. Ki bir rol yapma oyununda bana en çok keyif veren şeylerden biri unutulmaz yan karakterlerdi. Morrigan, Morte ve Minsc’in kulakları çınlasın…

İkinci ilginç özellikse büyüleri kafamıza göre birleştirip farklı etkilere sahip farklı kombinasyonlar oluşturabilme imkânı. Oyun boyunca öğreneceğimiz bazı özel semboller yardımıyla büyülerimizi istediğimiz gibi değiştirebileceğimiz söyleniyor. Ne kadar esneklik sağlandığını bekleyip göreceğiz elbette.

Son olarak Tyranny’nin “sınıfsız” sistemine değinilmiş. Savaşçı, büyücü, hırsız vs gibi bir sınıf seçmek yerine hangi özelliği ne kadar kullanırsak o alanda o kadar ustalaştığımız, hafif Elder Scrolls serisini andıran bir sistem geliştirilmiş oyun için.

Kaynak
    http://oyungezer.com.tr/haber/46625-tyranny-den-oyunun-ilginc-mekaniklerine-dair-bir-video

• quote:

Orijinalden alıntı: bobafett

Şuan izliyorum da combatlar pillars'daki gibi monoton ve geçiştirilmiş gözüküyor, önceden kaydedilmiş günümüzdeki yozlaşmış aksiyon oyunlarından ara sahneler serpiştirilmiş sıklıkla ki bu bir rpg'ye katkısı olmayan unsurlardır..

Oyunun Su hali Alpha gibi duruyor:G Umarım alphadır.PoEnin üstüne koyması lazım.Keske üzerinde calısıp 2017nin subat martına erteleseler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenghisKhan87 -- 7 Kasım 2016; 20:46:27 >

• Oyun çıktı, ilk izlenimler olumlu sitelerden ama oyuncular karışık yorumlar yapıyor. PoE nin hafif versiyonu olmuş diyen çok, baside indirgenmiş genel olarak. Oynayıp göreceğiz hafta sonu detaylı olarak.

• Yarın oynayabileceğim sanırım ben de.
  • Oyunun sistemine bayıldım şahsen.Başta seçtiğiniz özelliklerle devam etmiyorsunuz.Sürekli kullandığınız yeteneklere göre olaylar gelişiyor.Büyü yapma işi de hoş olmuş poe gibi taneli değil.Yalnız gene ilk başta yükleme süresi çok uzun
  • Türkçe yaması ne Zaman gelir acaba hiç birşey anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vural460

Türkçe yaması ne Zaman gelir acaba hiç birşey anlamadım

Böyle güzel AAA yapımların Türkçe'si zor gelir kardeşim; bekleme.
  • Bir PoE değil ama oynanıyor. Combat bir süre sonra çok tekrara düşüyor.

Light PoE diyenlere ben de katılıyorum.
  • Sinan Akkol

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 2 gün oynadım sildim. Pillars of Eternity'nin yanına yaklaşamaz bu oyun.
  • GOG'tan aldım kuruyorum şuan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kış indirimlerini bekliyorum umarım indirim gelir.
  • Tyranny şimdiye kadarki en düşük fiyat. %66 indirim ile 17 TL'ye düşmüş.
    https://store.steampowered.com/app/362960/
  • Obsidian sevdiğim saydığım üç adam gibi adam firmadan biri (diğerleri Larian Studios'la CD Projekt Red) adamlar çok iyi,hoş,güzel oyunlar yapıyorlar çok iyi hikaye,diyalog yazarları da var ama nedense yaptıkları hiçbir Rpg'de Romance denilen şeyin esamesi yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.