Şimdi Ara

Tyranny (2016) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    store.steampowered.com
    Save 66% on Tyranny on Steam
    https://store.steampowered.com/app/362960

Tyranny (2016) [ANA KONU]

Tür: Macera, RYO
    Geliştirici: Obsidian Entertainment
    Yayımcı: Paradox Interactive
    Çıkış Tarihi: 10 Kas 2016

Yakın zamanda Pillars of Eternity ile RPG özlemimizi gideren Obsidian, Paradox İnteractive ile birlikte yeni bir oyunla karşımızda, Tyranny.
    Kötülerin hain amaçlarına ulaşip, bütün dünyayı ele geçirdiği bir oyun dünyası var Tyranny nin. Kötü taraf olan Kyros büyük savaşı kazanarak dünyaya hükmetmeye başlamış ve insanlara kendi kurallarını diretiyor. Biz de bu gücün bir nevi hem yargıcı hem de celladıyız.
    Hem hükmümüz altındaki insanların hem de Kyros un ordusunu kaderi bizim verdiğimiz kararlarda olacakmış. savaştan sağ kurtulanların yeni dünyası bizim vereceğimiz kararlar ile şekillenecekmiş.
    Oyun 2016 da çıkacak deniyor, bir süredir çalışıyorlarmış üzerinde. Henüz çok bir bilgi paylaşmadılar. Bilgi geldikçe güncellerim.
    Şu an için gene PoE gibi izometrik gibin ve parti yönettiğimiz bir RPG gibi görünüyor.

Tyranny (2016) [ANA KONU] Tyranny (2016) [ANA KONU] Tyranny (2016) [ANA KONU]
    Tyranny (2016) [ANA KONU] Tyranny (2016) [ANA KONU] Tyranny (2016) [ANA KONU] Tyranny (2016) [ANA KONU]

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ben de oyunun konusunu açmak için bi' hevesle geldim... Geç kalmışım. :) Neyse, umarım Pillars of Eternity gibi sağlam bir yapım olur.
  • Daha Pillars of Eternity'i oynayamadık ama olsun gelsin valla.
  • Önlerden yer kapalım. PoE'nin hastası olmuştuk, bundan da umutluyuz.
  • Obsidian yapıyorsa alırız her zamanki gibi
  • Türkçe altyazı desteği verip bizi şaşırtsalar ne güzel olurdu.
  • Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    Belki paralal evrende vardır Tr altyazı desteği. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astroneer (2016) [Ana Konu]
    7 yıl önce açıldı
    HELLDIVERS (2015) [PC ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir kaç ön bilgi geldi incelemecilerin izlediği demoyla ilgili.

http://www.eurogamer.net/articles/2016-03-22-our-first-look-at-obsidians-next-rpg-tyranny
    http://www.pcgamer.com/obsidians-tyranny-explores-what-happens-after-the-bad-guys-win/#page-2

-Kötü tarafın savaş kazanıdığında bahsetmişlerdi. Biz de bu kötü taraf olan Kyros un savaşı kazanmasında yardımcı olan, ordusun üst düzey bir otorite figürüyüz. 1. sevye köylü değiliz yani, ilk başlarda fare kesme görevleri olmayacak. Yüksekten başlayacağız direkt.
    Görevimiz (tabi kabul edersek :P ) ele geçirilen yerlerdeki problemleri çözmek. Demoda gidilen köy savaştaki yoğun büyü enerjileri yüzünden topraklarını kaybetmiş. Verimsiz toprakla ilgili sorunu çözmeye gidiyoruz ve köyün kaderi her şekilde bizim seçimlerimize bağlı olacakmış. Yeni dünyayı biz şekillendirecekmişiz.

Karakter ve yetenek geliştirme olayı ise değişik PoE ye göre. Sınıf seçimi yok, Elder Scrolls oyunları tarzında kullandığımız yeteneklerimiz gelişecek sadece. Konuşma yeteneklerimizi savaşarak geliştiremeyeceğiz. PoE de aslında vardı bu hafif olsa da, konuşma seçeneklerine göre bazı özelliklerimiz öne çıkıyordu.

Parti arkadaşlarımızla aramız iyi oldukça onlarla birlikte yapabileceğimiz kombolar çıkacakmımş ortaya. İlişkinin iyi/kötü olmasına göre özelliklerde değişecekmiş.

• ilginç konusu var POE gibi olacaktır muhtemelen yani efsane bir oyun gelecek:)
  • muhteşem gözüküyor ama kim bilir ne zaman çıkar yav.

grim dawnı yeni bitirdim daha.
  • rpg candır
  • Pillars'ı deli gibi oynamıştım. Steam'de gördüğüm kadarı ile 170 saat. Bu oyunu da bir o kadar oynayıp hatmedeceğiz gibi

• Şuan izliyorum da combatlar pillars'daki gibi monoton ve geçiştirilmiş gözüküyor, önceden kaydedilmiş günümüzdeki yozlaşmış aksiyon oyunlarından ara sahneler serpiştirilmiş sıklıkla ki bu bir rpg'ye katkısı olmayan unsurlardır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 30 Haziran 2016; 16:45:43 >
  • Karakter yaratma videosu geldi Gamescom'dan.

• Bu oyunda da Pillars of Eternity'deki oyun motoru mu kullanılacak?

PoE'deki yükleme süreleri nedeniyle oyunu oynamayı bırakmıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • drowen kullanıcısına yanıt
    Evet aynı motor ama onun kadar çok haritaya sahip olmayabilir, az ama daha büyük bölgeler olacak demişlerdi. Daha büyük bölge daha uzun yükleme demek gerçi
    Bu arada elden geçti yamalar ile PoE nin yükleme süreleri, bir daha göz at istersen hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 18 Ağustos 2016; 8:35:34 >
  • Yaşım 16.Büyük bir izometrik rpg hastasıyım Fallout klasikleri olsun,Wasteland olsun,Planescape Torment olsun,Baldur's Gate,Icewind Dale ve daha fazlasına aşığım resmen.Ve neredeyse oynanmaya değer olan tüm izometrik rpg'leri oynadım ve yeni bir oyun arıyordum derken bu oyun karşıma geldi.Bekliyoruz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starlex -- 18 Ağustos 2016; 15:09:52 >

• 10 Kasımda geliyor
  • Çıkışına da fazla bir şey kalmamış, ilk defa duyuyorum bu oyunu. Hemen takip listemize alalım...
  • Obsidian yapıyor yine. Ana yemek Pillars Of Eternity'den sonra tatlı niyetine iyi gidecek bu oyun galiba :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.