Şimdi Ara

Tyrant vs Dc ekip (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam kozmik güçlüymüş neden daha önce söylemediniz :D

Tyrant alır. Ama ufak da olsa zorlanır.

Neyse beyler artık kozmik karakter vs normal karakter yapmaktan vazgeçin (SS vs Superman gibi) kozmik güç>>Fiziksel güç çünkü.
  • Doctor Fate kullanıcısına yanıt
    ben şahsen hiç zorlanacağını sanmıyorum adam galactucus ile baya bir kapışıyor galaksilerr filan yok oluyor kapışırken
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Tryant karşısında bu ekip zorlanarak alır diyen adam karakteri tanımıyordur. Birisi Kozmik güç diğerleri fiziksel güç. Kaldı ki aynı seviyede bile değiller bir kere baştan kaybediyor ekip. Superman eğer SP1M falan değilse ki değil bu ekibin kazanmasının imkanı yok!!!!
  • xgny58x kullanıcısına yanıt
    peki ekibi değiştirip mm gibi adamlar'ı koyarsam sonuç değişir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

peki ekibi değiştirip mm gibi adamlar'ı koyarsam sonuç değişir mi ?
    Dr. Fate koy tek başına alsın
    pardonda dr. fate kim ? kahraman baykuşda odin ile ölçülürmü diye sordunuz dönemden döneme değişir dendi galactucus odinden fersah fersah üstün bir varlık tyrantta eşit galactucus ile anlatabildim inşallah
  • quote:

pardonda dr. fate kim ? kahraman baykuşda odin ile ölçülürmü diye sordunuz dönemden döneme değişir dendi galactucus odinden fersah fersah üstün bir varlık tyrantta eşit galactucus ile anlatabildim inşallah
    Çünkü birsürü Dr. Fate var ? Kent nelson en güçlüleri. Odin'i alır büyük ihtimalle.. Dönemden döneme değil versiyondan versiyona dendi.

Galactus kat kat güçlü ama açlık seviyesine göre değişir. Burda multi galaktik Galactusdan bahsediyorsunuz
    doğru versiyonden versiyona demiş ama en güçlü versiyonunu koyarsan alır tabi ona bakarsan süpermanin de en güçlü versiyonu tyrant'ı alır ama öyle almazki normal ortalama olan dr.fate'yi alırsak ağır olsun tyrant döver.
    benim bildiğim tyrant normal tokluktaki galactus ile savaşıyor zaten tok galactucus odini hacamat eder.
    ben çıkıyorum iyi günler
  • quote:

doğru versiyonden versiyona demiş ama en güçlü versiyonunu koyarsan alır tabi ona bakarsan süpermanin de en güçlü versiyonu tyrant'ı alır ama öyle almazki normal ortalama olan dr.fate'yi alırsak ağır olsun tyrant döver.
    benim bildiğim tyrant normal tokluktaki galactus ile savaşıyor zaten tok galactucus odini hacamat eder.
    Orjinal Fate zaten o. Kent Nelson.

Birsürü fate var. Ve orjinal olan Kent Nelson. Kent Nelson diğer Fatelere nazaran en güçlüleri.

http://kahramanbaykus.com/kimin-nesi-doctor-fate-bolum-1/ burayı okursanız anlarsınız.

Birden fazla galaksi yok etmişler işte. Multi galaktik oluyorlar.

• quote:

ben çıkıyorum iyi günler
    İyi günler
    Değişmez karşıdaki çok güçlü. Dr.Fate'nin versiyonuna göre değişir. Classic Fate olursa işler değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xgny58x

Değişmez karşıdaki çok güçlü. Dr.Fate'nin versiyonuna göre değişir. Classic Fate olursa işler değişir.
    Classic Fate yer yer. Onu geçte Modern Çağ Kent Nelson yenebilir bence Tyrant'ı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Fate

Classic Fate yer yer. Onu geçte Modern Çağ Kent Nelson yenebilir bence Tyrant'ı.

Alıntıları Göster
    Classic Fate classic Dr Strange kadar güçlü mü ? mesela classic Strange paralel evren yok edebiliyor Galactusu bildiğin pataklayıp elinin tersiyle itiyor Living Tribunal ın hapsinden kaçabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E6BF87A58

Classic Fate classic Dr Strange kadar güçlü mü ? mesela classic Strange paralel evren yok edebiliyor Galactusu bildiğin pataklayıp elinin tersiyle itiyor Living Tribunal ın hapsinden kaçabiliyor

Alıntıları Göster
    Daha güçlü. Baş düşmanı Spectre gerisini sen düşün.
  • Classic Fate'nin baş düşmanı Spectre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Fate

Daha güçlü. Baş düşmanı Spectre gerisini sen düşün.

Alıntıları Göster
    Öyle duşmanla olmuyor işte hadeyan açıkladi ya spectre her zaman full power değil diye inişli çikışlı yani yeri geliyor büyücülere karşı zorlanıyor yeri geldiğinde daha güçlülerine tek atıyor dedi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 2 Eylül 2018; 14:3:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E6BF87A58

Öyle duşmanla olmuyor işte hadeyan açıkladi ya spectre her zaman full power değil diye inişli çikışlı yani yeri geliyor büyücülere karşı zorlanıyor yeri geldiğinde daha güçlülerine tek atıyor dedi ya

Alıntıları Göster
    Classic Fate > Dormammu >= Classic Strange >= Modern Çağ Kent Nelson >> Modern Çağ Hector Hall = Modern Çağ Baş ve Ortaları Sorcerer Supreme Doctor Strange >> Kent V. Nelson > Son Dönem Doctor Strange >> Diğer Doctor Fateler

diyebilirim sanırım.

Genel olarak Fate >> Strange.

Konuya dönersek.

Classic Fate'in baş düşmanı Wotan ve Spectre
    Classic Strange'in baş düşmanları Mordo ve Dormammu

Wotan >> Mordo
    Spectre >>>> Dormammu

Buyur buda Hadeyan'ın açıklaması

Bu dediğin feat hangi dönemde?Galaktusla kapışırken galaktusun gücü ne durumda bunları da net bir şekilde belirtebilirsek kesin sonucu buluruz.

Tyrantı birkaç yerde duydum sadece ve bunlarla birlikte yorum yapacak olursam tyrant orta zorlukta alır diyebilirim.Ama dediğim gibi güc seviyesini falan bilmiyorum pek sadece birkaç yerde gördügum kadarıyla biliyorum.

• Beni etiketlemiyorsun darıldım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.