Şimdi Ara

Tyrant vs Dc ekip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1-süperman
    2-shazam
    3-wonder woman

dövüş kuralları

1-dönem post crisis olarak ele alıcaz

2-ölümüne dövüşecekler yapıcaklar

3- her iki tarafta bloodlusted olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 2 Eylül 2018; 6:25:26 >

• tyrant %80-%90 fark ile alır diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 2 Eylül 2018; 6:27:20 >
  • Vay be şu tyrant in galactus ile dovusurken galaksileri falan yok etmişliği varmis galactusla da kolaylıklı çarpışabiliyormuş sanırım galactus tyrant ı yaratırken +Güç tuşuna fazla basmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 2 Eylül 2018; 10:5:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyrant a hızi falan yetmez denilemez hizı SS ile aynı diğer tüm özellikleri de SS den çok daha yuksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 2 Eylül 2018; 10:24:8 >
  • üstteki mesajda dediğiniz gibi galactucus ile savaşırken galaksiler filan yok oluyormuş. bir de o an sadece ss ile dövüşmedi Gladyatör, Beta Ray Bill, Morg, Terrax ve Ganymede idi. aynı zamanda bunlarlada dövüştü. takım'In pek şansı olduğunu ben zannetmiyor zaten :D

Edit: galactucus ile başa baş giden bir adam'ın hıza ihtiyacı yok galactucus zaten flash,süperman gibilerden hızlı diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 2 Eylül 2018; 10:30:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

üstteki mesajda dediğiniz gibi galactucus ile savaşırken galaksiler filan yok oluyormuş. bir de o an sadece ss ile dövüşmedi Gladyatör, Beta Ray Bill, Morg, Terrax ve Ganymede idi. aynı zamanda bunlarlada dövüştü. takım'In pek şansı olduğunu ben zannetmiyor zaten :D

Edit: galactucus ile başa baş giden bir adam'ın hıza ihtiyacı yok galactucus zaten flash,süperman gibilerden hızlı diye biliyorum
    Zaten galactusun habercilerinin çok çok çok hızlı karakterler olması gerekıyor evreni cok hızlı ve rahat bır bıcımde turlayacaklar ki koca oglana karnını doyurabılecek gezegen bulabılsınler
  • Galactus ile başa baş kapışan ama Thanos ile de başa baş kapışan birisi. :D

Galactus ile başa baş kapışmayı takım yapamaz. Thanos'u fiziksel dövüşte takım deşer.

Eğer ortalamayı alırsak takım zar zor gibi duruyor. Veya belli olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sılver surfere gücünü veren galactucus sılver surfer bile süperman'e yakın hızı var zaten. tyrant ise galactucus ile başa baş gidiyor herhalde dediğiniz gibi galactucus tyrant'a güç verirken biraz kaçırmış
  • Doctor Fate kullanıcısına yanıt
    galactucus ile berabere kalıyor ondan sonra galactucus'un başka yardakcılarından biri ultımeta nulıfer ile bir şey yapıp tyrant'ı öldürüyor diye biliyorum.

thanos ile başa baş kapışmaktanbaşka düşük feat'i yok adam'ın en düşük feat'i bile büyük. sılver surfer gibi bir atama tek enerji vuruşu ile nakavt ediyor sılver surfer'ın saldırıları tyrant'a işlemiyor bile tyrant kolay alır takımı
  • Yine gerçek bilgi yine %80 90 alır hey Allahım biliyorsun alacağını neden konu açıyorsun?
  • quote:

galactucus ile berabere kalıyor ondan sonra galactucus'un başka yardakcılarından biri ultımeta nulıfer ile bir şey yapıp tyrant'ı öldürüyor diye biliyorum.

thanos ile başa baş kapışmaktanbaşka düşük feat'i yok adam'ın en düşük feat'i bile büyük. sılver surfer gibi bir atama tek enerji vuruşu ile nakavt ediyor sılver surfer'ın saldırıları tyrant'a işlemiyor bile tyrant kolay alır takımı
    Tyrant ve thanos karşılasması zaten Thanos un gücünü göstermek içindi thanos galactus u yenemese de karşısında durup ataklar yapacak kadar guclu hatta saygısını bıle kazanıyordu galactus un
  • xgny58x kullanıcısına yanıt
    abicim tyrant galactucus ile denk tabi sana kalırsa süperman de galactucus ile denk. ben bilmediğimden konu açtığımı kim söyledi diğerlerin de fikrini merak ediyorum . %80 filanda değil iyice araştırdım galactucus ile berabere kalıyor bu adam hepsine tek atar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 2 Eylül 2018; 12:3:4 >
  • zaten konuda herkez bloodlusted diye belirtmişim tyrant bloodlusted halinde galactucus ile eşit demekki normal base halinde thanos ile başa baş gidiyor.
  • @xgny58x Adam haklı aslında yeneceği belli bir karakter konu gereksiz açılmış gibi galaksileri yok edebilen galactus a karşı durabilen hemde rahatca savaşabilmiş de ayrıca kozmik güc madde manipülasyonu tarzı güçleri de üst düzeyde bir karakter hızında da sorun yok SS kadar hızlı yani alır vs yi
  • hocam iyi izleyin takım alır diyende çıkacak ben bir vs'yi boşa açmam 1-2 ay önce biri vardı süperman'i fr ile bir tutuyordu onun gibileri tespit edebilirsin böyle konularda. tyrant ss den filan daha hızlı bu arada hocam :D
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Bune saçma bir cümle. Böylelerini konu açarak neden nespit ediyorsun ki? Burada millet eşit güçte karakter savaştırmaya çalışıyor sen gidip karşıya Galactus seviyesinde adam koyuyorsun. Bende O zaman karşı takıma TR veriyorum şimdi yensin görelim nasıl %100 belli değil mi sonuç aynısını sen yapmışsın. Herkesin %90 kazanacağı takımı söylemesi hoşuna mı gidiyor ego mu kasıyorsun anlamadım. VS'ler eşit güce yakın karakterler arasında açılmaz mı ben mi yanlış biliyorum.
    fr = süperman diyen biri vardı biliyormusun bilmiyorum fr = süperman diyen biri varsa süperman > tyrant diyen neden olmasın. az üstte dr.fate hocamız ekip alır dedi demekki boşuna açıp ego kasmıyomuşum
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    FR=superman diyen oldu diye böyle konular mı açacaksın onu diyen fanboydur. Lami cimi yok. Konular eşit güçte karakterler için açılır ama burada konular %90 kesin sonuçla bitecek vslerden oluşuyor.
  • quote:

hocam iyi izleyin takım alır diyende çıkacak ben bir vs'yi boşa açmam 1-2 ay önce biri vardı süperman'i fr ile bir tutuyordu onun gibileri tespit edebilirsin böyle konularda. tyrant ss den filan daha hızlı bu arada hocam :D
    Doğru örneklerini gördük ciddi ciddi superman ig thanos u alır diyen bile çıktı la :D
    5-6 meaj öncesi ekip zorlanarak alır diyen oldu demekki sonuç her kez için %90 belli değil ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.