Şimdi Ara

TYT 1 Milyondan Tercih Yapacaklar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iki yakın arkadaşım var, tyt sıralamaları 1 milyon. Kaç binden yazmaya başlasınlar ? Mesela 500-600k'lık yer gelir mi ? Tıbbi laboratuvar teknikleri vs gelir mi ? Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz ?

Edit: Şöyle sorayım,

2015'te 290k, 2016'da 330k, 2017'de 650k olan bir bölümün bu sene 1m ile alma ihtimali var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord.Hazretleri -- 8 Ağustos 2018; 14:34:38 >

• 700 den başlasınlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wrath34

700 den başlasınlar
    Hangi sıralamalarda bölümler gelir peki hocam ? Çok belirsizlik var, istedikleri yerler 500-600k arası. Mesela bir arkadaşın hazırladığı tercih listesindeki son yer 650k. Gelmez mi diyorsun ?

Ayrıca 650k'lık dediğim bölüm 2016'da 330k imiş. Böyle bir geri atma bu sene de olur mu ?
  • Lord.Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Ileri geri atma olayları olur ama eğer ben yaparım 2 senede matematik 1 ve türkçeyi hallederim derse ilk seneden derslere çalışıp okuldaki not ortalamasını yüksek tutarsa dgs girip adaleten hukuga gecis yapar . %50 gelir 9.500 tl gibi fatih sultan mehmete okursa ilk tercihe %25 'te veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wrath34 -- 8 Ağustos 2018; 14:20:13 >
  • ben 1.1m den 900 lük yeri yazsammı diyorum sen 500 k diyosun hocam yarı yarıya nerdeyse. gelir mi gelir ama bellimi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: captaincoco

ben 1.1m den 900 lük yeri yazsammı diyorum sen 500 k diyosun hocam yarı yarıya nerdeyse. gelir mi gelir ama bellimi olur
    Ben diyorum sonlara garanti bir yerler yazalım diye ama kendisi istemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord.Hazretleri

Ben diyorum sonlara garanti bir yerler yazalım diye ama kendisi istemiyor

Alıntıları Göster
    hocam sonlara zaten garanti yazın yani 1 tanede olsa 1 milyon nerde 500 k nerde :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Wrath34 W kullanıcısına yanıt
    Hocam 400k dayım her sene 70k geriye atmış 200k olan bölüm sence gelir mi ?

• up
  • kykyky kullanıcısına yanıt
    Geleceğini pek sanmam ama 24 tercihin var 400k sın ve sen 200 k dan başla yavaş yavaş geriye doğru ver tercihlerini 450 k ya kadar

• Hocam alinmazlarsa bir sey soracagim cidden bunu nasil basarmislar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wrath34

Ileri geri atma olayları olur ama eğer ben yaparım 2 senede matematik 1 ve türkçeyi hallederim derse ilk seneden derslere çalışıp okuldaki not ortalamasını yüksek tutarsa dgs girip adaleten hukuga gecis yapar . %50 gelir 9.500 tl gibi fatih sultan mehmete okursa ilk tercihe %25 'te veriyor
    ADALETTEK hukuka geçmek diye bişi kalmadı aq salak salak konuşmayın millette adalet yazıyor ben hukuk okucam diye triplere giriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribas0

Hocam alinmazlarsa bir sey soracagim cidden bunu nasil basarmislar?
    Hocam birisi sene boyunca yattı, hak etti bu sonucu da diğer arkadaşım ciddi emek vermişti, çözdüğü türev integral sorularını ben bilirim. Feni de iyiydi. Nasıl böyle oldu anlayamadık, ayt'de 180'i geçemedi maalesef.
  • nasıl kalmadı hocam ya?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribas0

Hocam alinmazlarsa bir sey soracagim cidden bunu nasil basarmislar?
    bizim hatun 17 18 turkce 7 8 sosyal 8 mat 8 fen netiyle 1 milyon yuz bin oldu ribas bu sene tyt tercihleri karıştı

tam sayilari hatirlamiyorum mat netinden eminim bi

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord.Hazretleri

Hocam birisi sene boyunca yattı, hak etti bu sonucu da diğer arkadaşım ciddi emek vermişti, çözdüğü türev integral sorularını ben bilirim. Feni de iyiydi. Nasıl böyle oldu anlayamadık, ayt'de 180'i geçemedi maalesef.

Alıntıları Göster
    ya yalan söylemiş ya da boş boş çalışmış. çok çalışan insanın beklediğini alamadığını gördüm ama bunlar genelde 10k isteyip 30k gelenler falan. 1m nedir hiçbir mazereti yok bu sıralamanın.
  • Küfürlü niye konuşuyorsun ergen seni

• Up

• Up

• Up

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.