Şimdi Ara

Tyt ayt analiz ve yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Yarım saattir öylece uykuya dalmayı bekliyorum ve çıldırmak üzereyim.
    Bir kaç öneri almak istiyorum öncelikle hedefim ilk 5 bin ve burada umut değil de realist yaklaşımlar ve tavsiyeler istiyorum.
    Tyt kısmında bir sorunum yok 110 net civarı bir net yapmaktayım tyt matematikde pkob dan her seferinde 1 soru kaçıyor sosyalde coğrafyam 2 net veya 3 net oluyor birde 1 ay kadar bir süredir optik tekrar etmediğimden zorlayıcı soru çıkarsa optikten kaçıyor onun dışında türkçede genelde 37 38 geliyor.
    Ayt kısmına gelirsek
    Ayt Biyoloji
    Ben bir halt yedim biyoloji adına bundan 1 ay önce sistemlerden sindirim üreme ve dolaşım dışında bütün sistemlerim bitmişken paldır küldür tyt biyolojiye döndüm çünkü kaygılandım. Bunun sebebide tyt denemelerimde gelen 1 yada 2 eksik biyoloji neti yüzündendi ve oturup tyt çakıştım 1 aydır ve ancak bitirebildim ki bu benim tekrarımdı şuanda.ve tekrar ayt başlayayım dedim lakin ciddi bir eksiklik hissettim sistemler uçmuş gibiydi bugün sabah biraz sinir sistemini okudum güzel bir şekilde hatırladım lakin yinede yarın 3 4 test çözmem gerektiği kanaatindeyim yani anlayacağınız ayt adına temelim var lakin biraz zaman gerekiyor bu konuda tavsiyeniz var mı yani şöyle bitki biyolojisi ve 12 nin diğer kısımlarıda var bunlar yetişir mi haftanın 4 gününde biyoloji çalışması yapıyorum sıklaştırmalı mıyım değerlendirebilirseniz çok mutlu olacağım.
    Ayt Fizik
    Ayt fizikte esş den ilerliyorum şuanda mekanikte sadece çembersel ve harmonik kaldı onun dışında elektriğe hiç başlamadım aytsine yetişecek gibi duruyor. Tabi rlektrik konuları çok zorlar mı beni bilmiyorum elektrostatik akım ve manyetizmada sağlam bir temelim var
    Ayt Kimya
    Buradada bir sorun yok gibi duruyor şuanda hız bitmek üzere palme+aydın yapıyorum dengeyi 3 hafta içine yayıp organiğe başlamayı düşünüyorum.
    Ayt Mat
    Şuanda pkob diziler logaritma ve lti var önümde lakin geçen seneden güzel bir temelim var pkob hariç hepsine o yüzden yetiştirebileceğime inanıyorum
    Perm ve komb a 1 hafta,olasılık ve binoma yine 1 hafta ardından logaritmaya bir hafta ve dizilere 1 hafta olmak üzere 1 ayda bitirmeyi planlıyorum.
    Bu konularda acil bilgi sarmal ve oijinalden çözüyorum.
    Limit ve türevi 1 aya yaymak istiyorum integralide 2 haftaya yani toplamda ayt mata 2 buçuk aylık süreç gidiyor bu sıradada tabi ayt denemlerimi yapacağım. Bu arada geometride sadece çember analitiği ve katı cisimler kaldı lakin geçen seneden olan bilgilerimle katı cisimlerde sorun çekmiyorum sadece çember analitiği ondanda pek soruyla karşılaşmadım henüz ayt mat bölüm denemelerinde genelde 27 28 net geliyor.
    Okuduğunuz için teşekkür ederim gerçekci yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum, iyi akşamlar dilerim

Edit: Arkadaşlar imla hatam vesaire olduysa kusuruma bakmayın çünkü akşam akşam gerçekten kötü hissediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apiha -- 13 Şubat 2021; 23:57:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Coğrafya çalışması seni uçurur. Ben etkisini çok iyi hissetmiştim. Biyolojideki unutmalar da gayet normal sürekli tekrar isteyen bir ders ve her yaptığın tekrarla beraber konuyu hatırlamak için harcadığın süre azalacak. 12 biyolojisini bitirdikten sonra başa (ayt) dönüp her konudan birer test çözerek turlayabilirsin konuları canli tutmak için

• pandie kullanıcısına yanıt
    Şunu farkettim her konu çalışması bana yük oluyor çünkü tekrarlanacak iş artıyor tekrar testlerimi genelde düzenli yaparım ve 1 konudan 1 test 2 haftada 1 çözerim o yüzden coğrafya çalışmasını son kısıma öteledim optik gibi.
    Şuanda kaldığım yerden devam edeyim yani öyle diyorsun anladığım kadarıyla değerli yorumun için çok teşekkür ederim.
  • Up
  • Kanka tyt netin 110 ve ilk 5 binmi istiyorsun ?
  • silverpha kullanıcısına yanıt
    110-115 arası aslında kötü anlamında mı dedin anlayamadım kusura bakma lütfen
  • apiha A kullanıcısına yanıt
    Kanka şimiden böyle ise hedefi ilk 1000 çekmen daha mantıklı olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt Matematik Kaynak Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Hocam su siralar 110-115 demek ilk100-200 e oynamak demektir tyt adina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-58877ED11 -- 13 Şubat 2021; 23:42:3 >
  • silverpha kullanıcısına yanıt
    Beni biyoloji korkutuyor tyt gerçekten güzel çalıştım çok kapsamlı bir şekilde ama ayt de işte biyoloji ürkütüyor güzel yorumun için teşekkür ederim
  • Belirttiğim gibi dostum ayt de bazı kaygılarım var değerli yorumun için teşekkür ederim mutlu oldum

Tempoyu surdururseniz ilk500 işten bile olmaz hocam sizin adiniza

• Çok teşekkür ederim yüreğime su serptiniz iyi geceler dilerim

Iyi geceler hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.