Bildirim
Tyt-Ayt feni nasıl hallettiniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Biz palmeleri okulda ara sınıflardayken de kullanıyorduk yani konu çalışıp palmeden çözüyorduk bence palme zor değil orta seviyeli ve kapsamlı bir yayın iyi bir konu çalışmasından sonra zor gelmez bence -
Hangi yayını önerirsin -
herkes palme öneriyor ama hiç bilmeyen anlar mı bilmem -
tyt kimya için youtubeden görkem şahin not alarak izle palme çözülüyor [en başta 40 seans çözüyodum kolay kitaptı bişey katmadığını farkedince direkt kaldırdım kitabı] tyt kimya için palme iyi
tyt biyoloji için palme hafif zor yorum yapmanı istiyor direkt bilgi sorusu az -
Palme k.a nasıl direk s.b mı alıyım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mannheim38 -- 31 Temmuz 2019; 15:11:28 > -
ben sb kullanıyorum daha iyi bence youtube ile gideceksen k.a gerek yok diye düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rivaul -- 31 Temmuz 2019; 17:47:4 > -
Teşekkürler yorumun için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X