Şimdi Ara

TYT Biyoloji için YouTube kanalı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Palme Yayınevi'nin TYT Biyoloji Soru Kitabı var. Hedefim TYT Biyoloji'yi fullemek ya da en azından full'e yakın yapmak. Hangi YouTube kanalını izlemeliyim?

• Roiberic von Nische R kullanıcısına yanıt
    Biosem Dr biyoloji

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Ben geçen sene doktor biyoloji izlemiştim bence iyi bir kanal

• Dr. Biyoloji'yi hiç temeli olmayanlar izlemesin diyenler var. Benim temelim sıfır sayılır. İzleyebilir miyim?

Valla ben dr biyolojiyi sadece anlamadığım konuları pekiştirmek için izliyordum bendede çok bir temel yoktu ama cidden sıfır temel olduğunu düşünüyorsan izleme kafan karışabilir

• Tyt için biosem iyidir. 3 günde tyt biyoloji bitirdim netlerde 5 civarında sadece soyağacı çalışmamı arttırmam lazım. Dr. biyoloji önerdiler ama tyt biyoloji gibi eğlenceli bir ders için biraz ciddi buldum. Konu bitir ardından testi çöz ben biyotik ile 5 günde bitirip alan denemesi başlamıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada temelin 0 ise palme de zor gelebilir zaten bazı soruları çok saçma hayatında karşına çıkmayacak soruları soruyor arada

• Aynen doktor biyoloji birde konuyu derinlemesine anlatıyor herif zaten doktor olduğu için

• Selin Hoca'yı önerir misiniz peki?

11. Sınıfta sınav öncesi videoları kısa olduğu için izliyordum sınavdan da yüksek alıyordum ama 1 yıl oldu hiç bakmadım şuan ne halde nasıl anlatıyor. Benim izlediğim zaman kağıda yazıyordu eğer videoları kısa diye tercih ediyorsan çıkış sekmesine basıp seni biosemin tyt kamp videosu dersine alalım oyalanacak zaman yokTYT Biyoloji için YouTube kanalı önerisi 

Tytde biosem aytde Dr biyoloji

• Senin biyolojin tabi ki

• Hocam aslında bu video kanalı değil ama bazen video izlemeye müsait olmayabiliyor ortam. Bunun için de yazılı kaynak olarak biyoloji portalı sitesini önerebilirim oldukça iyi bir kaynaktır gayet detaylıdır ve tamamen de ücretsiz. Eğer dilerseniz göz gezdirin bir oraya da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egehan_45 -- 16 Eylül 2024; 22:39:4 >
  • + meb kitabı okuması

TYT Biyoloji için YouTube kanalı önerisi
    Dr biyoloji izle keyfine bak 2022 senesinde sadece son hafta videolarına baktım 11-1 ayt de yaptım 2025 de tekrar giriyorum düzenli ilerleyerek izliyorum böyle gidersen sen de fullememek için sebep yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • egehan_45 kullanıcısına yanıt

Hocam dil bilgisi için yazıli kaynak öneriniz var mi? Video izleyerek vakit kaybetmek istemiyorum kitap site vs. önerin var mi acaba

• isoz0 İ kullanıcısına yanıt

Hocam dil bilgisi adına kendim bir kitap kullanmadım ama bildiklerimden önerecek olursam limit yayınlarının el kitabı varsa ona bakabilirsiniz. Kadir gümüşün konu anlatım defteri tarzı bir şey varsa onu da kullanabilirsiniz. Bunlar olmazsa da piyasadaki bir konu anlatım kitabını alın kullanın iş görür bence

• isoz0 İ kullanıcısına yanıt

El kitaplari daha güzel oluyor hocam limitin özellikle tavsiye ederim.

• cici biyoloji, farazi v kayra eşliğinde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.