Şimdi Ara

tyt biyoloji olmadan ayt olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar abiler kısaca sadede geliyorum. matematikte tyt olmadan aytde hiçbir şey yapılamaz bunu biliyorum. ama bu diğer derslerde de böyle midir? sonradan kafama dank etti. az bi zaman kaldı. tyt fizik halloldu ayt fizik konularındayım onu da bitiririm 1 aya en fazla. tyt kimyadayım o da en fazla 1 aya biter aytye geçerim hallederim. ama şu son çok az zaman kala ayt biyolojide 13 soru tytde 6 soru var. bütçem kısıtlı o yüzden yatırırımımı aytye yapmak isterim. ancak 9. ve 10. sınıf konularını bilmeden(ki hiç bilmiyorum) 11. ve 12. sınıf konularına atlamak doğru mu? bi 7-8 net çıkarır mı bana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrylmz0136 -- 6 Şubat 2020; 9:38:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olmaz

• Kendi düşümcem olmayacağı yönünde çünkü özellikle sistemlerde falan organik inorganik bileşikleri madde alışverişinin gerçekleşme yöntemlerini bilmen çok işe yarıyor öteki türlü sadece ezber yapmış olursun ve bu da sistemleri çabuk unutmana sebep olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leyture -- 6 Şubat 2020; 11:34:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olmaz

• Bence TYT için üstünden geç. AYT kas. Mesela ac fundamentals biyoloji TYT konu anlatım videolarını birkaç günde izleyerek bitir. Sonra AYT üzerinden çalış. Ha anlaman biraz daha zor olur. Ama eğer ya TYT yaparım ya AYT diyorsan. Böyle yaparak karlı çıkarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: hvl00

Bence TYT için üstünden geç. AYT kas. Mesela ac fundamentals biyoloji TYT konu anlatım videolarını birkaç günde izleyerek bitir. Sonra AYT üzerinden çalış. Ha anlaman biraz daha zor olur. Ama eğer ya TYT yaparım ya AYT diyorsan. Böyle yaparak karlı çıkarsın.
    not tutarak ilerleyip konu sonlarında ve belirli aralıklarla tyt bölümünü tekrar etsem ama soru bankası çözmesem sıkıntı olur mu? biyoloji sayısal dersler arasında en sözele yakın olan ders gibi duruyo.
  • kdrylmz0136 kullanıcısına yanıt
    Olur ama tam olmaz işte. İdarelik olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.