Şimdi Ara

TYT Çalışma Konusunda Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada siz ne tavsiye edersiniz ? Yukarıya 9. sınıf kitaplarımı ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kwanon -- 5 Mart 2021; 12:49:24 >
  • Ben de sert çıktıysam özür valla ben de 11im ama şuana kadar girdiğim sınavlara göre konuşursam tyt sosyale bakmana bile gerek yok denemelerle gelen bilgilerle olur fkb istiyosan bak ama unutuluyo yani türkçe mat kas türkçe kastım ben 10 yazında 35 altına inmiyorum türkçede, matta eksiğim var onu da halledicem 12 ye kadar

BAŞARILAR 

• Ben 9dan kalma 10 dan kalma kitaplarımı hep sakladım arada kullanıyorum fasikülleri fln ama net bir yorum yapamam o konuda yazın tyt kitapları kullanmıştım ama fen çözmesem de olurmuş diyorum

• Siz en azından 9. sınıfta en azından dersleri dinleyip FKB ve Sosyal'i öğrenmişsinizdir. Ben de o da yok.
    Edit : Tarih ve Coğrafya test kitabından 2500 kadar, Matematik'te 4000 kada, FKB'de ise 5300 kadar soru var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kwanon -- 5 Mart 2021; 13:2:1 >
  • Hocam şöyle diyim sosyali gerçekten önemseme az biraz yorum yeteneğin varsa parçalarsın fen kısmında yorum yapmıyım benim de şuan çok kötü ama konu eksiğim var elektrostatik diye bir konu var, galiba 9 sonuydu hiç yok bende denemede çıkınca direk atlıyorum örneğin, yazın hallederim diye umuyorum mat ve türkçeyi sağlamlaştır gerisi mutlaka gelir sosyalde hiç bilgim yok nerdeyse coğrafyadan bilgi sorulursa yapmıorum onun dışında sosyalden az fire veriyorum

• Aslında şuan 10. sınıfım ve bu sene Sosyal test kitabı almadım bile. 9. sınıf için konu anlatımı dinleyip Kazanım Kavrama Testlerini çözsem yeterli olur. Her ders için 20 test var.
  • Hocam tyt fen- sosyal çabuk unutuluyor çalıştığınıza üzülürsünüz 11 in dersleri ağır olduğu için tekrar edecek zamanda olmuyor.
    Kolay unutulmayan derslere yönelin bunlar tyt matematik
    Geometri problem paragraf bunları hallederseniz tyt çok rahat edersiniz 11 de tyt çalışmaya gerek yok günde 1er test problem geometri paragraf çözülebilir

Tyt fen 12 de yazın 1. Dönem bolca göreceksiniz zaten şimdi çalışmanın anlamı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 9. sınıf bilgim sıfır olduğu için FKB ve Sosyal'de konu anlatımı izleyip Kazanım Testlerini çözeceğim. Her ders için 20 test x 12 sorudan 240 soru var. Bunu yapmanın sebebi en azından sıfır olmamak, bilgiyi en küçük bir tekrarda veya bir yerde görmede hatırlamak. Bunun haricinde 9. Sınıf Edebiyat ve 9. sınıf matematiği bitireceğim. Bu tüm saydıklarım 40 gün kadar alacak ve geriye 1 ay daha kalacak. O 1 ayda da TYT Mat, Edebiyat ve paragraf çözmeyi düşünüyorum. Sence iyi bir plan mi ? Varsa fikrini söyleyebilir misin ?
  • Kwanon K kullanıcısına yanıt

Bak dostum 40 günde olacak işler değildir. Senin dediğini yapmak için günde 7-8 saat çalışman lazım hiç çalışmayan biri birden çalışamaz o kadar bazı şeylerden feragat etmelisiniz. Bu sosyal gibi kolay unutulan dersler olabilir. Bize siz gördünüz ben derse katılmadım diyebilirsiniz ama emin olun bizde derste uyuduk arkadaşla konuştuk alttan telefonla oynadık dersi dinlemedik. Son gün sınava çalıştık yüksek not aldık ertesi gün unuttuk. 10 . Sınıf hala devam ederken 10. Sınıfa bütün derslerine bak 9. Sınıf adına mata bak ve paragraf çöz çok istiyorsan yazın fkb çalışabilir. Bu süreçte acele etmeye gerek yok.

Bak bende senin gibiydim erken olunca her şey süreç kolaylaşacak zannettim ama olmadı sonra dedim insanlar haklıymış özet

10 sınıf devam ederken 10 . sınıfa bak. 9.sınıf fkbsine sosyaline bakma

9.sinif mat kitaplarını çöz Tyt matematik kitabı çöz

+ Problem+ paragraf artan vakitte bunları yap

Yazın gün belirlemeden 9. Sınıf fenden eksiklerini kapat + tyt matematik bak 11 in konularına yazın kesinlikle girme son olarak beni dinle kendi kafanı değil bana dua edersin

• 10.sınıffa hem 10.sınıf dersleri hem 9. sınıf matematiğini yetiştirmem çok zor. Zaten 14.10'a kadar da uzaktan eğitim var. Dinlenip derse başlamam 15.00'u buluyor. 1-2 saat da konu anlatımı desek 16.00 - 17.00. yanına da 100 oru oldu mu 20.00 falan. Sonra da kendine vakit ayırma, kitap okuma, kapanış.

Edit1 : Haftasonları da 10.20 - 13.30 arası İngilizce kursum var. Eve gel, dinlen derken çalışma yine 14.30 - 15.00'i buluyor.

Edit2 : 10.sınıf konuları bittikten sonra yaz tatiline kadar 20-28 günlük bir boşluk kalıyor.

Seni de darlıyorum ama yaz tatilinde ve bu boşlukta özetle ne yapmamı onerirsin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kwanon -- 6 Mart 2021; 9:26:7 >
  • Bende 10. sınıfım yazın Tytyi bitimeyi düşünüyorum, sizce 3 ayda hallolur mu? 9.sınıf 2.dönemi yok 10.sınıf bir nebze de olsa iyi.

• 1Teo1 kullanıcısına yanıt
    Zor. Benim de 9. sınıf 2. dönem yok ama ben 10'da dersleri dinleyip ayriyetten konu anlatimi ve test çözmeme rağmen. Yazın ancak 9 mat edebiyat fkb bitiririm.
  • Kwanon K kullanıcısına yanıt

Hocam 28 günde dediğim gibi. Paragraf problem tyt matematik çalışılır

• Ben o zaman o önce 9 Edebiyat ve FKB konu anlatım + test şeklinde bitireyim. Sonra da 9 matematiği halledip TYT Mat ve Paragraf çalışayım
  • Bu kadar kasma

• Up
  • Up
  • Up
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.