Şimdi Ara

TYT Coğrafya için önerilerinizi bekliyorum [MF]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hiç bilgi birikimim yok. Kimden dinlenir? Full veya full e yakın yapmak istiyorum. Günde ortalama yarım saat ile 2 ayda bitirebileceğim birisini önerirseniz sevinirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Açıkçası ben olsam coğrafya için biraz daha msü zamanlarını beklerdim msüden 2 hafta önce başlardım.Coğrafyada her sene sorulan konular var zaten
    Nüfus 1
    Haritalar(Çöl,deprem vs.) 2
    İklim 1
    Diğer soru da ösymye kalmış bi mevzu.
    Bu konular hakkındaysa genel bilgi sahibi olmak soruları çözmek için yeterli.Ben apotemi sosyal konu özetini ve Coğrafya Kodlarını kullanmıştım.Bunun yanında Studyg uygulamasından ülkelerin yeri hakkında genel bilgi sahibi olmak iyidir.Son aylara doğru ise çıkmış abanmak(Apoteminin çıkmış videosu var youtubeda) en mantıklısı.Soru tahmin olarak Coğrafyanın Fatihine göz atmakta fayda var.Geçen sene msüden önce birkaç soru tutturmuştu.

• Coğrafyanın kodları 9 videoluk harita serisi ve coğrafya serisi pişman olmazsın.

Edit 80 video olanı demiyorum, kısa olan yeni çektiği videolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEGANYRSA -- 4 Ocak 2023; 22:4:38 >
  • negan hocama katılıyorum coğrafyanın kodları coğrafya için yeterlidir

• Bence de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetfeyiz kullanıcısına yanıt
    Apotemi sosyal konu özeti elimde var hocam kullanmaya başladım. Bazıları Coğrafyayı son 2-3 aya atmak sıkıntı olabilir diyor buda biraz korkutuyor beni. Optik konusunu sona atmak vardı aklımda acaba onu geri çekip Coğrafya yı mı sona atsam? Bu aralar yoğun AYT Fen çalışıyorum.

Birde sınavda kaç yapmıştınız acaba?

Önerilerde bulunan arkadaşlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sehoka -- 4 Ocak 2023; 22:32:55 >
  • Sehoka kullanıcısına yanıt
    Hocam valla sana şöyle söylüyeyim.Ben optik konusunu tamamen salmıştım son 1 hafta ne kadar olduysa.Denemelerde de hep boş bırakırdım okumadan geçerdim.Şansıma kolay bi soru geldi yaptım.Hep şunu düşündüm optik adına.Ulan 1 soru max 2 soru çıkacak ve 25 30 videoluk(özcan aykın)
    konu anlatımı var.Mantıklı gelmediğinden salmıştım.Coğrafya konusundaysa son 2 3 ay gayet yeterli bi süre bana kalırsa.Şimdiden başlamanın pek bi manası yok.Genel denemelerde coğrafya sorularını çözsen yapamadıklarını kontrol edip üstüne birkaç şey yaz geç.Akılcı çalışmak lazım.Baba dersler varken coğrafyaya fazla zaman ayırmak pek akıl kârı değil.Ben sınavda 5/5 yapmıştım coğrafyada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT matematik konu önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam negan hocama katılıyorum,coğrafyanın kodlarının 17 videosu var totalde harita ve coğ için.2xte rahat izlenir.günde 1 saat ayırarak 2 video izlersin 10 günde bitirirsin max not falan alırsan.üstüne bir de rutin sos denemesi atarsan tadından yenmez

• Şimdiden aradan çıkarmakla ilgili ne düşünüyorsunuz? Erken mi sizce?

• Sehoka kullanıcısına yanıt
    hocam baktım 0 çekiyorum,5 net geriden başlıyorum.ekim gibi bitirmiştim,pişman da değilim.3 5 net bırakıyorum her denemede

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.