Şimdi Ara

TYT Fen Çalışan Eşitçinin Hazin Sonu Oynat Bakalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Eşitçi mezunum 60 net civarı yapıyorum 70 yapmam lazım

Kendime güveniyorum fenim okulda falan iyiydi hukuk istediğim için geçtim geçen sene yanlışta olsa 2 ay fen çalışmıştım aşağıda halletmek istediğim ve geçen sene çalıştığım konular var çok sağlam temelim var bu konularda

Biyoloji = Canlıların ortak özellikleri, Hücre ve Organelleri, Hücre(mitoz-mayoz), Ekoloji , (Belki Kalıtım)

Kimya = Kimya Bilimi, Atom ve Periyodik Sistem, Maddenin Halleri Karışımlar

Fizik = Fizik Bilimine Giriş

İSTENEN = 7 NET

Lütfen fikirlerinizi paylaşın

• sadece kimya çalış fulle bir de kalıtım bak zaten olasılık sorusu gibi denemelerdekinin çoğu

• inanılmaz erken oldugunu dusnuyorum .65 ayt var edebde ilerledikce artıyor ve ayt mat geo fulle yakın geliyor. 75 sabitlemeden baslamıcam eski mfci olmama ragmen.mart veya nisanda baslarım büyük iht

• Fizik temel işi. Ucu taaa 8. sınıfa dayanıyor. Ama kimya ve biyolojiyi fullememek için tek bir neden yok. Fizik duruma göre ihmal bile edilebilir, sınavda yetişeceğinin garantisi yok tmler açısından. Fakat biyoloji mesela, artık sorulacak soru kalmadı resmen tyt adına, 5-6 senede bir aynı kazanımı sorguluyorlar. Çalışmayan kerrizlik eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyt fen bio kimya free net kaynağı
    Yapıştır konu anlatımı belli konular için de soruları göm

Gg

• Hocam Merhaba netleriniz harika size uyacağım o halde ayrıca sizden bir ricam var şu konuda derdimi anlatmıştım bir yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler https://forum.donanimhaber.com/forumun-en-saglam-degerlendirmelerinden-biri-sizde-fikrinizi-paylasin--151399968

• @bounlukizaraniyor hocam sizde o linke gidip bir fikir verebilirseniz sevinirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fizikte net çıkaran konulara bak kimyanın sayısal konularına bakma çok uzun ayt ye yönelik bence biyolojiye aban kalıtımdan fix 1 soru geliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ulan bu kalıtımda aşırı gereksiz konu kalabalığı var sınavda sordukları mat olasılık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kalabalığa karışmanın manası yok yok hocam  

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

Reis herkes tyt kimya çok kolay diyor bende kimyasal türler arası etkileşimlere kadar sorunsuz geldim görkem şahinden dinliyorum ama bu konu sencede zor değilmi

• RunoaD R kullanıcısına yanıt

Kimya özel sıkıntılarını çözer gibi madden sorunun yoksa. Evet konu daha sıkıntılı ama gelen soru hidrojen bağı her sene.

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

Peki bu konudan başka bunun gibi zor konu varmı tyt kimyada hani fullememek imkansız diyosunuz ya o yüzden soruyorum

• RunoaD R kullanıcısına yanıt
    bende youtube'u çok denedim öğrenemiyordum ordan,kimya özel önerdiler aldım cidden ufacık açık bir nokta bile kalmıyor,verdiğin paraya değiyor.

kimyasal türlerden sonra rahatlıyon bu arada sadece kimyasal tepkimeler vbs birazcık sıkıntı mol fln o da oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Görkem şahinin iyi oldugunu düşünüyorum hocalık bı sıkıntı yok ilk 2 konuyu sorunsuz anladım hatta kimyasal türler arası etkileşimleride anladım sayılır ama konu zor yani özellikle hidrojen bağları ne öyle 😂

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.