Şimdi Ara

TYT fen için bakar misiniz dostlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben ea yim gecen sene 29kdan kaldim. Tyt fen de calisiyorum bu sene bir aya biter heralde
    Kimyada Asit Baz
    Fizikte Optik
    Biyolojide Kalıtım çalışıyorum şu anda. En son denemeden 9 net yaptım ama hala çok yanlış çıkarıyorum. Hedef gerçek tytde de 10 net falan yapmak. Her dersten birer kaynak cozdum daha da yapamam ocak gibi ayt edbsos baslayacağım tekrardan ama fen çok çabuk unutuluyor ve çok tekrar istiyor. Ayrıca bilgilerim çok temelli olmadığı için bazen yanlış yaptığım sorular hakkında sonradan "Ulan bunu mu karıştırmışım beee!" tarzı tepkiler veriyorum. Sizce nasıl bir yol izleyeyim. Ben tyt bitince arada bölüm denemesi atıp yapamadiklarimi dinlemek istiyorum. Var midir farkli fikirleriniz? Bir de şöyle orta seviye fen denemesi önerileriniz neler olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 13 Kasım 2019; 23:16:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam ben ea öğrencisi olsam test çözmem

fizik yayın denizi el kitabı
    biyoloji asel el kitabı
    kimya sınav el kitabı

bunları alırım açarım video izler notumu alırım bunlardanda okurum bilgi sarmal tyt fen alırım denemeleri yaparım yapamadığım soruları biyere yapıştırır yanına cevabını yapıştırırım hergün onları okurum

Eğer bunlarda yetmez tekrar yapmak istersende palme fkb 7 günde al çözersin en son
  • Ea isen optik Kasma genel hatlarıyla bil kırılmaları renk ve yansımaya hakim ol öyle şu merceği de öğreneyim falan diye derinlemesine girme bence bir 2-3 günde bir bir alan denemesi çözsen yeter aklında kalır bir süre sonra

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam zaten cok detayli bakmiyorum. Kimyada da mol hesabını geçtim mesela çok vakit alıyor diye. Gelirse bile boş bırakırım. Optiği de yüzeysel olarak çalışıyorum lakin fizik ister istemez detaylı bir ders konuya fazla muvafık olamayınca yorumda yapamıyorum o yönde eksiğim var biraz. Eskiye yönelik konularda nasıl söylesem böyle bilgim var ama mesela öncüllü sorularda bir tanesini bilmediğim veya unuttuğum için soru kaçırdığım çok oluyor. Bunu da arada sırada çözeceğim alan denemeleriyle azaltmaya çalışacağım galiba.

• Wjéasz kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam deneme taktigini uygulayacam özellikle. Bu palmenin dediginiz kitap cok hos lakin 12.sinif konulari da var icinde diyorlar. Dogru mu bu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.