Şimdi Ara

TYT Fen için Ens Yayıncılık iyi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temeli dibin dibi olan birisi için TYT Fizik, kimya, bio Ens yayınlarının kitaplarını almayı düşünüyorum. Bu yayının kitaplarının hem tüm sorularının çözümleri var hemde tüm kitapların ünite ünite konu anlatımı mevcut. Önerir misiniz?

• Ben ürkçesini kullanıyorum çok memnunum. Destek testi var ve orda her soru bir videoya ait. Mesela soruyu yapamadığında hangi konuyla ilgiliyse o videoya yönlendiriyor. İyi bir temel atar. Elbette bu sadece türkçe için geçerli ve bir de sana önerim ens uygulamasını indir videolarına bir göz at. Belki seni tatmin etmez. Ayrıca tüm konu anlatımları tamamen yüklü değil türkçede. Yavaş yavaş yüklüyorlar diğerleri için de aynı mı bilmiyorum. Soru çözümleri tam ama

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uygulamasını yükledim iyi gibi. Başka önerisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Bir kitapta yanlış soru varsa o kitap iyi olmaz. İçerisinde çok yanlış soru var mı bilen biri yazsın. Eğer yanlış soru çok yoksa iyidir. Öğrenmeni mutlaka sağlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mehmetarslan91 M kullanıcısına yanıt
    Kimse bir şey demiyor. Bence çok güzel soruları mutlaka kullanan vardır.
  • up
  • Seviyesi ne bu kitapların? Kolay mı orta mı? Hiç temeli olmayan birisi çözerken zorlanır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corbars -- 4 Kasım 2019; 20:26:18 >
  • Sence palme fizikten önce çözülmesi gereken bir kitap mı? Elimde palme fizik konu anlatım var fakat zor geldiği için çözemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corbars -- 4 Kasım 2019; 20:34:49 >
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.