Arkadaşlar bu sene sadece tyt'ye girme kararı aldım sanırım 2 yıl geçerliymiş , seneye de onun puanını kullanıp sadece ayt kasmayı düşünüyorum malum tercih yaptığım için puanım kırılacak o yüzden ayt ile uğraşmak istemiyorum. şimdilik netlerim 80-90 arası. 3 tane deneme çözdüm 3-4-5'in 1.si 86 3.sü 87 6.sı ise 80 geldi. Süre sıkıntısı oluyor genel olarak. türkçe dilbilgisi çok sert olmazsa +35 sosyal +12 mat +27 fen de +12 net falan geliyor ortalama olarak. bu netleri puango'ya girdiğimde ise genelde hep 60-100k arası sonuçlar veriyor. Sizce ne kadar güvenilir? Aranızda özdebir-töder gibi genel denemelere girenler vardır, genelde herkes hep 90-100 aralığında mı takılıyor ben tam anlamadım , bu sene sağlam yığılma olacağı öngörüsü var. 80 civarı olan netlerimi 80 gün içerisinde 90-100 civarına çekebileceğimi düşünüyorum ancak bu sıralama olayı biraz kafamı kurcalıyor biraz bilgi verebilir misiniz herkes 80-100 arasında mı etrafınızda?
Hocam ösym ye nasıl güveniyorsun ya bi değişiklik olursa ucunda sene kaybetmek var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
florasanhasan
kullanıcısına yanıt
Seçim yaklaşıyor ya sistemde oynama yapacaklarını zannetmiyorum, sürekli oynama yapmak oy kaybına neden olur. Biraz pişsin seçimlerden istediklerini alsınlar 1-2 yıl sonra değiştirirler :D