Şimdi Ara

Tyt kitap önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kardeşim sınava girecek yeni Tyt matematiğe başlayacak sıfır değil ama geliştirebilecek bir kitap önerir misiniz. Ayrıyetten Geometri için geometrinin ilacı çözüyor yanına bir kitap daha çözecek öneriniz ne olur

• 0 serileriolur
    Ucdortbea olur

Daha iyilesirse ücd yayinları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zackherney1 -- 3 Ağustos 2024; 12:8:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zackherney1 Z kullanıcısına yanıt
    Tyt kitap önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Remembrance. -- 3 Ağustos 2024; 11:9:48 >
  • upppp

• .Remembrance. kullanıcısına yanıt

Cok hizli yaziyorum hatalar oluyor hocqm

• 3d vdd al kesin ve net başka bişi alma ilk bundan başla geo için bilgi sarmal

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Afurkan72 A kullanıcısına yanıt

Hocam Tyt matematikte 10 net civarı net yapıyor 3D VDD ile beraber bir kitap daha önerir misiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    TYT Matematik Deneme Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam merhaba iyi günler, diğer arkadaşlar daha iyi biliyor olabilir benden daha iyi olabilirler ders anlamında, ben 56kdan 30kya cektim bu sene ve matematik tek sıkıntımdı. Benim önerim 3d vdd olur hem tyt hem ayt, tytde vddnin yanında 1 soru bankası dışında başka bir şey çözmesine gerek yok. Ardindan denemelere geçsin. 2-3 günde 1 deneme atsın kesinlikle. Aytde kesinlikle 3d vdd alsin, soru bankasi olarak 3d ve orijinal oneririm ben. Fasikul pek onermiyorum cunku bu 3 kitabi cozunce hem cok fazla soru hem de cok fazla kaliteli soru gormus olacak. Tek ders matematik degil. Aytde soru gormek denemeden daha onemli fakat tyt tamamen deneme bence. Fen kisminda hem 2023 hem 2024te ben biyolojiyi fulledim. Biyolojide biyotik ve palme oneririm kanal olarak ise senin biyolojin. Bence biyoloji sorudan daha cok konuyu ezberleme, ozumseme, akılda kalıcı cagrisimlarda bulunmayla hatırlama. Kimyada gorkem sahin, kaynak olarak ise 1 tane yeter bence hem tyt hem ayt onda da orbital veya aydin oneririm. Fizikte ise kesinlikle altug gunesten sasmasin. Tamamen yks odakli ne eksik ne fazla. Kaynak olarak ben 3dyi cok begendim.

• mas1an_ M kullanıcısına yanıt
    10 net az gerci ama 345 olabilir biraz zorlansan da

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.