Şimdi Ara

Tyt konuları neye göre oluşuyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Ben 2021 yks öğrencisiyim. Tyt yi şimdiden bitirmek istiyorum. 2020 nin konuları bize uygun mu? Uygun değilse 9. ve 10. sınıfa mı çalışmalıyım? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kardeşim rakibiz kolay gelsin

• Hocam siz her yerdesiniz xD Her sene girmeyi mi planlıyorsunuz

• Ailem tercih yapacak 2020 de girmem kırık obp den dolayı 2021 de girerim ama

• Teşekkürler. Konudaki soruya cevap verirmisin? Şimdiden teşekkürler.

• onur aydoğan O kullanıcısına yanıt
    Bizde 9-10 du şimdi sizde bizim 10 da gördüğümüzü 11 e attılar sanırım kazanımlara bakman daha iyi olur

• Yani 9 ve 10 da gördüğümüz konulardan mı sorumluyuz tyt için? 9 ve 10 konularını biliyorum zaten. Eğer 9 ve 10 oluşturuyorsa tyt yi kazanına bakmama gerek yok. Eğer 9 10 değilse neden bakabilirim kazanımlara?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onur aydoğan O kullanıcısına yanıt
    Müfredatınız farklı diye biliyorum kazanımlara bakıp sizin 11 deki konuları ayırt edebilirsin

• Kendi senenden kalma 9 10 kitapların illaki olduğunu düşünüyorum onlara önce konularına bir bak hangi konular varmış bizde diye zaten tyt kitaplarının çoğu gereken konuları koymuş sıkıntı etmeyin yani. 1 2 konu hatta konuyu geçin konunun içinden çıkan yeni bir şey formül falan olur en fazla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    Ama tyt kitaplarının hepsi 2020 için hazırlanmış.
    9 10 kitaplarım var. Yani 9 ve 10. Sınıfı bitirsem tyt konularını bitirmiş olurmuyum?

• Ben mezuna kalmadım. Yanlış anladın herhalde. Bu sene 11 e geçicem. Yazın şu kalan zamanında tyt matematiği tamamlamak istiyorum. Ama tyt konularına nereden çalışacağımı bilmiyordum. 9 ve 10 konularına çalışsam tyt yi bitirir miyim?

• Kuzenimle yaşıtsın, öncelikle biraz sakin ol bence, kuzenimde de benzer bir çaba var henüz erken. Tyt'yi en erken bitiren değil, sınavın olduğu gün olabilecek en iyi neti yapan arkadaşlar istediği yere girecek. Sen şu ana kadar ne gördüysen, ne öğrendiysen ona çalış, onu öğrenmeye çalış. Bugün tyt olan sınav yarın öyt olur cart olur curt olur soru sayıları değişir bilmem ne. Değişmeyecek şey sen ne öğrendiysen ondan soracaklar sana, onlara çalış yeterli olur şu an için.
  • Tyt yi değil sadece matematiği ve fen derslerini bitirmek istiyorum sadece. Hem bitirsem bile tyt yi gene tekrar edicem. 9. ve 10. sınıf konuları mı tyt yi oluşturuyor onu merak ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.