Bildirim
tyt mat
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Acil çok kalın bir kitap bir de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3D acilden güzeldi önceki basımında acil son zamanlarda iyice kötüleşti bence(geosu hariç)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonard07 -- 26 Ağustos 2021; 21:49:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3D çok güzel
-
Evet yeni aldım bir de 65lira verdim ya en iyisi 3d alıyım 345 ile birlikte güzel gider dimi
Aynen 345 ile 3D birbirini tamamlar (apotemi problemler de çözmediysen güzel gidebilir bunların yanında)bence bu arada baya pahalılaşmış 65 nedir ya
Başka fen derslerinde önerebilceginiz sağlam kaynaklar var mı sormadan almıyım
Sb olarak mı
Evet önerileriniz varsa sayısal için alabilirim hepsini
2021 tyt mat 35 geldi acilin baya katkısı olduğunu düşünüyorum şahsen acil çözdükten sonra belirgin bir net artışı olmuştu
-
Tyt için 345 önerebilirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çözmediysen Bs ayt fiz sb,345 ayt fiz sb,kimyada yayın çok fark etmez bence ama aydın organik kimya güzeldi,biyoda yanıtın el kitabını beğenmiştim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X