Metin TYT Matematik + 3D VDD ilerliyorum. ( TYT-AYT Karışık gidiyorum.) sadece PKOB kısmı kaldı. Metin soru bankası bitmek üzere %70'ini bitirdim. Tekli soru çözümleri izliyorum ayriyetten bir de Aralık itibariyle düzenli branş denemesi çözmeye başladım. Bir tane daha soru bankası ve sınava kadar da problem fasikülü çözeceğim. Matematiğe ayıracak fazlaca vaktim var. Sorunum genel denemelerde 23-24'e kadar düşüyorum. Branş denemelerinde de yavaş yavaş 30'un üstüne atmaya başladım kendimi, az önce çözdüğüm deneme biraz kolaydı gerçi ama dikkat hatalarıma rağmen 34 yaptım. Sınavda da geçen seneki gibi gelirse 35 civarı yapmam lazım, master class olanlar neler yapıyorlar? Dediğim gibi, Matematiğe ayırabilecek 6.5 ayım var sorun yok. |
TYT Matematiği iyi yapanlar içeri. Öneri lazım.
-
-
bol bol branş denemesi çözün hocam. dikkat hatalarınızı ancak bu şekilde bitirebilirsiniz diye düşünüyorum. daha yeni başladıysanız hemen sonuca varmayın. zamanla çok daha iyi seviyeye gelirsiniz.
bence ekstra bir soru bankasına gerek yok tyt için ama çözecem diyorsanız illaki zor seviye bir tyt test kitabı alıp zamana yaya yaya çözebilirsiniz (günde 2-3 test gibi misal). s ama bunu öyle kitabın başından başlayıp sırayla çözmeyin. hep farklı farklı konulardan test çözün.
geometriyi mutlaka iyi öğrenin. 10 tane soruyu tak tak yapar geçersiniz. (kısa sürede 10 soru halledilince çok iyi hissettiriyor)
-
Deneme öneriniz var mı hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tyt matematikte çok fazla sıkıntım yoktu diye çok çözmedim açıkçası. sadece 2 yayın çözdüm. endemik ve 3d. 3d'yi kesinlikle çözün. endemik kolay bence gerek yok çözmeye.
https://forum.donanimhaber.com/guncel-kafasi-karisiklara-matematik-brans-denemeleri-listesi-tyt-fen-ve-sosyal-eklendi--151862164 şu listeye de bakabilirsiniz.
-
Forum bitmiş hocam bir tek siz yazdınız. :D
-
çözümü deneme en az 2 günde 1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Temelinizi bilmeyerek yazıyorum.
Soru bankası çözzdünüz mü? Çözdüyseniz kaç tane ve ne sıklıkla?
-
önceki sene 345 çözmüştüm yaz ve 12.sınıf itibariyle 3d-karekök-orijinal çözdüm. Şöyle söyleyeyim 3d bitirdikten sonra (mayıs sonu haziran başı) netlerim seninki gibi 25-35 arası değişiyordu soru bankası çözmeyip haftalık branşlara başladım en az 3-4 çözüyordum 2 ay içinde 35 sabitlendi sonrasında karekök-orijinal bitirdim ama netlerim tamamen deneme sayesinde geometriyi çok saglam yapmamdan arttı fazladan soru bankası çözdüğümden değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

önceki sene 345 çözmüştüm yaz ve 12.sınıf itibariyle 3d-karekök-orijinal çözdüm. Şöyle söyleyeyim 3d bitirdikten sonra (mayıs sonu haziran başı) netlerim seninki gibi 25-35 arası değişiyordu soru bankası çözmeyip haftalık branşlara başladım en az 3-4 çözüyordum 2 ay içinde 35 sabitlendi sonrasında karekök-orijinal bitirdim ama netlerim tamamen deneme sayesinde geometriyi çok saglam yapmamdan arttı fazladan soru bankası çözdüğümden değil |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X