Şimdi Ara

TYT MATEMATİK 20 AYT 10 NET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi çalışmalar herkese tyt matematikten 20 ayt 10 net yapmam lazım daha doğrucası şöyle sözel 15k tm 85k yapmam lazım bunu için tyt mat 20 ayt 15 net lazım diğer dersleri bir şekilde halledebilirim diye düşünüyorum 2016 lys de edebşyattan 37 net yapmıştım unuttum ama son 2 ay edebiyat çalışşsam yeter en önemlisi matematik sıfır sayılırım kalan zamanda tyt 20 ayt 15 yapabilir miyim ? ayt olmasa bile tyt 20 net yapmam lazım sizce hangi kaynak ve hocayı izlemeliyim youtubda yüzlerce hoca var karar veremedim ayt ilyas güneş güzel görünüyor tabi tyt temeli atmadan izlemek istemedim ilyas güneşin kpps mat1 konularını tyt için izlesem olur mu ? tyt matematik 20 net için hangi kaynakları kullanmalyım 345 nasıldır ağır mı gelir ? Bir de tyt türkçe(paragraf)tarih ,coğrafya birer tane soru bankası önerirmisiniz konu anlatımı gerek duymuyorum geçmiş kitaplar ve kpss kitapları var sonuçta içerik aynı.

• up yok mu yardım edecek ? illa sayısalcı mı olmak gerek
  • Aynı bensin up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • temel yoksa bu sürede yapmak çok çok çok zor. temel olsa yapılırdı. Başka gidebildiği yere kadar gitsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lys mat da 40 net
    8 yıl önce açıldı
    11+12 kitap tavsiyeleri+ tyt/ayt
    5 yıl önce açıldı
    10 Günde Tyt Mat
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.