TYT Matematik EyüpB takip edilir mi?
-
-
Ben 3dyi geçen sene çözdüğüm için vdd+ orijinal yapıp branşlara geçmeyi planladım. Yetmezse üzerine barış çelenk çözerim de bence soruları gereksiz zor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de orijinal ve 3d arasında kaldım ancak EyüpB'den dolayı 3D çözersem daha uygun olacağını düşündüm. 3D sonrasında orijinal çözmek sanırım mantıklı olacaktır benim için de.
-
Eyüp hoca adamdır ondan dinlemeyen adam değildir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşım rehber mat dinledi ea 100 küsürüncü oldu bence hocayla çok alakası yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tyt matematikte hocanın çok önemli olduğunu düşünmüyorum her şey deneme çözmekten geçiyor. eyüp b konu anlatımlarını bitirdiğimde 28-30 netlerdeydim, deneme çözerek 39/1'e çıkardım
-
Teşekkür ederim hocam elbette deneme çözmek gerekiyor ancak tüm konuları tamamlamam gerekiyor. Eyüpb bitirdiğimde ben de 30 net bandında olursam çok mutlu olurum.
-
TYT Matematik'te başarılı olmanın uzun bir süreç olduğunu düşünüyorum uzun süreli az ve öz çalışma gerektirdiğini düşünüyorum.
-
Sıralaman kac
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
say 20k. aytyi batırdık
-
tyt kendi kendine artıyo ayt calis
-
Hocam hedefim yalnızca TYT Matematik ve geometride yüksek başarı göstermek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X