Şimdi Ara

TYT Matematik EyüpB takip edilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TYT Matematik için EyüpB'yi takip edersem başarılı olabilir miyim soru bankası olarak da 3D çözmeyi düşünüyorum fikirlerinizi belirtir misiniz?

• Ben 3dyi geçen sene çözdüğüm için vdd+ orijinal yapıp branşlara geçmeyi planladım. Yetmezse üzerine barış çelenk çözerim de bence soruları gereksiz zor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nepomniachtchi kullanıcısına yanıt

Ben de orijinal ve 3d arasında kaldım ancak EyüpB'den dolayı 3D çözersem daha uygun olacağını düşündüm. 3D sonrasında orijinal çözmek sanırım mantıklı olacaktır benim için de.

• Eyüp hoca adamdır ondan dinlemeyen adam değildir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • caginyks2025 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım rehber mat dinledi ea 100 küsürüncü oldu bence hocayla çok alakası yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tyt matematikte hocanın çok önemli olduğunu düşünmüyorum her şey deneme çözmekten geçiyor. eyüp b konu anlatımlarını bitirdiğimde 28-30 netlerdeydim, deneme çözerek 39/1'e çıkardım

• daxpc kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam elbette deneme çözmek gerekiyor ancak tüm konuları tamamlamam gerekiyor. Eyüpb bitirdiğimde ben de 30 net bandında olursam çok mutlu olurum.

• TYT Matematik'te başarılı olmanın uzun bir süreç olduğunu düşünüyorum uzun süreli az ve öz çalışma gerektirdiğini düşünüyorum.

• daxpc kullanıcısına yanıt
    Sıralaman kac

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • caginyks2025 kullanıcısına yanıt

say 20k. aytyi batırdık

• tyt kendi kendine artıyo ayt calis

• yltyy kullanıcısına yanıt

Hocam hedefim yalnızca TYT Matematik ve geometride yüksek başarı göstermek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.