Şimdi Ara

Tyt matematik konularını bitiren biri için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Matematik konularında Karekök SB + İlyas güneşle problemlere kadar geldim problemler için çap aldım ancak konularım bittiğinden dolayı SB almak saçma geliyor çünkü karekökün hakkını vererek çözdüğüme inanıyorum deneme almak daha mantıklı bence deneme olarak ne almalıyım önerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Upotemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç kalmadan ayt başla. Deneme olarak 345
  • ..

• Up

• İlyaa güneşte problemlere kadar kaç günde geldiniz hocam? Birde şenol hocamı ilyas hocamı sizce?

• RunoaD R kullanıcısına yanıt
    1 ay gibi bir sürede bitti yavaş anlattığı için 2x hızda videoları bitirdim videolar daha kısa sürede bitirilebilir bence ben video ders notu almadım yazarak anladığım için bir deftere not aldım çözdüğü soruları bence İlyas hoca dan izle mantığını kavratıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Fizik En Kolay Konular
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bu yazınızdan tam olarak problemleri çap ile bitirdiniz mi yoksa problem hariç geri kalan kısmı mı bitik onu anlayamadım. Problemler henüz bitmemişse deneme çözmeniz çok mantıksız her denemede bir çok fire verip yanıltıcı sonuçlar çıkar şu zamanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicolas Cagee

1 ay gibi bir sürede bitti yavaş anlattığı için 2x hızda videoları bitirdim videolar daha kısa sürede bitirilebilir bence ben video ders notu almadım yazarak anladığım için bir deftere not aldım çözdüğü soruları bence İlyas hoca dan izle mantığını kavratıyor
    Peki anlattığı sorulardan anlamadığınız oluyormu hocam

• RunoaD R kullanıcısına yanıt
    Videolarında 1 veya 2 tane zor soruları anlamiyordum gerisi anlaşılır halde karekök SB zorlandığım sorular oluyodu birkaç tane ama o videolar sayesinde çoğunu da çözüyordum.

• Nefret58 N kullanıcısına yanıt
    o zaman geo ve çap la uğrasayim az problem ve geo kötü haklısınız onu düşünememiştim saolun.

• kanka bu sene mi çalışmaya başladın matematik yoksa geçen senede iyimiydi birde, şuan kaç netlerdesin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicolas Cagee

Videolarında 1 veya 2 tane zor soruları anlamiyordum gerisi anlaşılır halde karekök SB zorlandığım sorular oluyodu birkaç tane ama o videolar sayesinde çoğunu da çözüyordum.
    Sadece ilyas güneşmi dinlediniz yoksa başka kanallarıda dinledinizmi 15 20 net için önerileriniz nedir hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.