Selam dostlar. Yazdan beri bu forumda aktifim, sınav için açıyorum daha çok. Hatta günlük de açmıştım ama cok yazmıyorum bu aralar. Neyse TYT Matematikte sınav anını hic iyi yönetiyorum. O paragraf sorularını bitirip, matematiğe sıra gelince hem yoruluyorum hem de birazcık yetistirme stresi yaşıyorum. Bir soruyu yapamayınca diğerini de yapamam gibi düşünüyorum. Mesela geçen girdiğim denemede matematikte çok berbat yaptim (9 net). Ama eve gelip ayni soruları sakince bir daha çözünce 20'li netler yaptım. Hatta hatalarımın küçuk dikkat hataları olduğunu fark ettim Bu sorunu nasıl aşabilirim? Hem süre konusunu, hem de matematiği daha iyi çözebilmek icin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TYT Matematikte sınav anını yönetemiyorum (Süre sıkıntısı)

-
-
Turlamak.
Kolay gözükeni seç, yapmaya çalış.
Bu soruyu şu an çözemem, çok vakit alır dediğin soruları atla, geç.
-
Seviyenin altında soru çöz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuyu iyi bilmediğin için süre sıkıntısı yaşanır
-
aynısı zamanında bana da oluyordu, tek çözümü bol deneme atmak, sıkı denemeye alışmadığınız için oluyor genelde. fakat 9 net konuların tam bitmediğini ya da oturmadığını gösteriyor, biraz sb atabilirsiniz, olay zaten kısıtlı sürede çözmek yoksa 1 gün verseler tyt matematiği 40'ta 40 yapamayacak sınav öğrencisi yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 3 Aralık 2023; 17:35:57 > -
9 net yapıp konuları da tam olabilir.
Geçen sene 34 net yaptığım denemeden(Çap yayınları) 1 hafta sonra girdiğim denemede 12 net filan yapmıştım, daha kolay olmasına rağmen.
Şu an da 25 35 arası dalgalaniyorum, odaklanma problemi varsa bir insanda böyle şeyler oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Turlamak. Kolay gözükeni seç, yapmaya çalış. Bu soruyu şu an çözemem, çok vakit alır dediğin soruları atla, geç. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X