Şimdi Ara

tyt netlerinde ani çakılmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mezunum, sene başından beri 90-95 civarındayım full. dün 4 aydır ilk kez 81,5 yaptım. sınav ortalamasına göre öyle çok da zorlamamış başka kimseyi. çok moralim bozuldu, bu aylarda böyle bir düşüş normal midir ya da sebebi nedir sizce? benzer şeyler yaşayan varsa buyursun

çok sıkı çalışamıyorum ev bozdu düzenimi ama yavaş da olsa bir tempom var. kendimi zorlamalı mıyım 6 ay kala? burada "min 10 saat çalışıyorum"cuları görünce bende mi bir sorun var diyorum artık

• Ani cakilmalar deyince aklima 90 dan 70 e veya 70 ten 55 geldi
  • hocam ben normalde 85 yaparken 70’e düstüm online bi denemede. pek takmamak lazım çıkar yanlışını unut gitsin olur öyle şeyler
  • Normal hocam o gün gününde değilsindir mesela Türkçede aşırı etkiliyor sürekli böyle düşüş devam ederse tekrar falan yapabilirsin ya da bölüm denemesi çözebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun 85 den 71 e dusurdum(Bu haftaki 2.denemem)

Hocam netleri cok takmamak gerekiyo yoksa gereksiz motivasyon kaybi oluyor yanlislari ogrenip yola devam etmek lazim
  • Robot değilsiniz ki arada bir dip yapmanız kadar normal bir şey yok
    Ama bu dipler çok sık olmaya başlarsa (haftada bir,iki haftada bir) o zaman kendinizi bir sorgularsınız neyi yanlış yapıyorum diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ikinci kez hazırlanınca insan stabilite bekliyor ister istemez. 10-15 net yükselme azalma 12'yken makul geliyordu ancak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.