Bildirim
TYT Problemler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Acil baştaki konuları aşırı zorlamış bence gerek yok istersen 3d ye bir bak sonra deneme çözersin
Bu arada çap nasıl beğeniyor musun zorluğu nasıl kavratıyor mu 10 üzerinden kaç verirsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çap sonrası apotemi iyi gidiyor diyorlar.
çap çözümlü mü ? -
10 üzerinden 8 verirdim bazı soruları aşırı zorlamış o da 1 konuda max 4 5 soru ben beğendim.Apotemi problemler ne zaman alayım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam çaptan memnun musunuz? Ben bayadır apotemiyi bekliyorum daha buraya gelmedi. Ozamana kadar cap çözsem iyi olur
Memnunum öneririm temelin varsa iyi konu kısmından formül falan bakar yaparsın ama 0 san zorlanirsin
Yok hocam sıfır degilim. Su an ki net araliginiz nedir?
345 genel denemesinde 2 ay önce en düşük 83 maximum 93 yaptım matematik ort net 24 25 di.2 gün önce hocalara geldik genel deneme çözdüm 97.25 net mat 35 net geldi hocam
Cevapladığınız için sağolun
Ne demek sizin net aralığınız nedir?
Hocam ben mezunum. Süre sıkıntım olduğu icin 80-100 arası yapıyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X