Şimdi Ara

TYT ŞAMPİYONLAR KARMASI ve TYT DENEME ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çözen arkadaşlar netlerini yazabilir mi karşılaştırma yapsak? Genel bir zorluk kolaylik hakkında fikir verir.
    Bunun dışında tyt 345 6 li denemeleri de çözdüm onu da karsilastirabiliriz. 345 Bölüm denemelerini ve toprak tyt bölüm denemelerini de çözdüm.
    Bunun disinda genel tyt denemesi önerir misiniz? Mutlaka çöz dediginiz var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şampiyonlar karması matematiğini pek beğenmedim bazı sorular sıkıntılı sanki 100 lü bi şeydi 1. onun dışında aslında tytye benzettim ben sizce

• Aynı şekilde hocam matta bazı sorularin anlaşılması kesinlikle çok güçtü ama güzel sorular vardı tabi hatalı sorularda vardı. benimde genel olarak 95-105 aralığı

• Özellikle 2. Denemesinde matematiği aşırı zor geldi. Genel olarak sosyal ve feni iyi. Türkçesi de hızlı çözüyorum ve iyi gibi geçiyor ama 28 net geliyor :(

• 2-3 aydır tyt mat netim en kötü 30-32 gelirken(3D-345-rejenerasyon-bilgi sarmal) ilk iki denemesinde 29 geldi.Çok fazla anlaşılması güç soru vardı ve bun sıkıyor.Ayrıca amelelik denilebilecek sorular da var(her denemedr 1-2 soruyu üşenip direkt okumadan geçtim) türkçesi,özellikle dil bilgisi kısmı, bence hoştu.Sosyaline gelecek olursak tamamen ösym gibi hatta din ve felsefe bi tık üst olabilir.Fenini de zaten kaliteli yayınlar hazırladığı için kaliteliydi.Ama tyt fene göre sorular bi tık kısa kalmış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1. denemesini çözdüm evde ilk denememdi matematik çok zordu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi denemeler TYT/AYT
    6 yıl önce açıldı
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.